Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kargins noraida baumas, ka ies politikā vai finansēs jaunu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smatrii
s
Nu kaa taa var, teikt - labaak Kargins nekaa kaads cits? Nu nedriikst taa, ja tas viss notiek nelikumiigi. Atklaati - jaa. Bet par valsts finanseejumu partijaam. Protams, ka vinjsh neveelas, un izskataas neveelas neviens lielais naudas deveejs, taapeec arii mums gandriiz vieniigajiem Eiropaa nav. Valsts finanseejums Latvijas politiku padariitu saturiigaaku. Ipashi, ja to pieshkjir taam partijaam, kas savaac tik un tik simtu veeleetaaju ziedojumus, kaut nelielus. Nevis taa kaa tagad - partijaam gada laikaa ziedotaaju skaits - krietni zem simts.
Vilis
V
Vecais kleperis !
Domājams
D
Manuprāt, tas ir tiešs aicinājums jau esošām partijām un jaundibinātām partijām griezties pēc finansējuma. Savādāk to nevar saprast....Nu ko ...Vai "politiķi" izmantos?
sos-TAURE
s
Kargina izbrīns par 'vecajām sejām' ir saprotams, jo Kargins ir saprātīgs biznesmenis, kurš nesaprot tos uzņēmējus, kas turpina dot naudu politikāņiem iz politpartijām, kas sen jau dzīvo citās dimensijās - viņi vairs neskrien, tik' turpina fantazēt par skriešanu.
pesimists
p
Jociga intervija, jocigaa laikaa. Es vismaz nekadas baumas par Kargina iesanu politikaa nebiju dzirdejis. Ipatneji, ka vajag noliegt kaut ko, kaa nav. Tapat par partijas finansesanu - oficiali vins to nemaz nevar izdarit. Ari to noliegt ta kaa nebutu jegas, vismaz cik talu ir runa par oficialu finansesanu. Izskatas, ka ir gribejies par kaut ko parunat, bet kapec taa isti saprast nevar.
xx
x
apbrīnojami, ka kāds tic tādiem paziņojumiem!
Taure
T
Partiju finansēšanas jautājumā Kargina āža kāja tā kā drusku pavīd,bet vienā lietā viņam var piekrist - pastāvīgā tautas baidīšana ar drūmām nākotnes prognozēm, Godmaņa rūpju pilnais vaigs katru dienu televīzijas ekrānā, nenāk par labu ne ekonomikai, ne ļaužu noskaņojumam. Tautai grūtos laikus būtu vieglāk pārciest, ja tā redzētu valdību, kas saprot,ko dara un spēj kaut ko prognozēt vairāk kā vienu nedēļu uz priekšu. Diemžēl pie varas esošie politiķi jau vairāku gadu garumā nespēj neko vairāk, kā tikai skriet vilcienam nopakaļ.
Nevermind
N
Labāk Kargins, nekā kāds nezināms marazms... Neko sliktu par Kargina kungu neesmu lasījis un dzirdējis. Savu darbu viņš dara godam un zināmu labumu viennozīmīgi Latvijas valstij ir devis...
zvirbulēns
z
Kargins: Esmu stipri pārliecināts arī par to, ka valsts nedrīkstētu finansēt politiskās partijas. Vietējiem politiķiem tikt pie naudas vajadzētu ar vietējo iedzīvotāju palīdzību. Tad arī būs redzams, kāda katrā pagastā un ciemā ir politiķa reputācija, kura, kā zināms, rodas darba gadu desmitos. Paredzu, ka šīm pašvaldību vēlēšanām tiks tērētas ļoti lielas naudas summas. ---------------- O, kā runā oligarhs, pasarg Dievs, ja partijām vairs nebūs jāprasa naudiņa viņam :(((
zvirbulēns
z
No intervijas Latvijas Avīzē : Aizvadītajā gadā ne reizi vien uzjundīja runas par lata devalvāciju. Nesen pat premjers piedraudēja, ja neļaušot iesaldēt algas, gaidāma lata devalvācija… – Esmu pārliecināts, ka lata devalvācija mums nedraud. Kā bankas prezidents darīšu visu, kas no manis atkarīgs, lai tas nenotiktu. Pārāk daudz spēka mēs ar Viktoru Krasovicki esam veltījuši tam, lai mums būtu spēcīga nacionālā valūta. -------------------- Lūk, Kargins atklājās visā savā krāšņumā, oligarhismā. Mēs ar Viktoru nepieļausim. P.S. Šitais tekstiņš tik viešs manī parliecību, ka lata vērtība ir jātuvina Eiro.
zvirbulēns
z
Kargins to vien dara, ka nodarbojās ar politiku, viņām nekur nav jāiet, viņš jau tur ir iekšā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas