Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Karnīte: nevis valsts, bet valdība ir bankrotējusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dd
d
Tā vecā žurka pati jau sen ir bankrotējusi.
DK
D
Pilnīgi piekrītu, kā patiešām valsts nav bankrotējusi, bet valdība ir! Pazuda visi solījumi, pazuda cieņa, uzticība...Cilvēku dzīves līmenis ir valdības kauns! Bet mūs, laikam, kā izrakstīja Zirnis jau nevar nobiedēt! (
un tā
u
ir nobankrotiinēta uz to labāko - - kā dzērāja uzņēmus - ne jau pats sevi nodzēris, bet IZNĀKUMS NO TĀ NEMAINĀS.
re
r
Re ,kur noveda valsti Karnītes slavinātie TP ekonomisti!Tagad Dombrovskis vainīgs!Tevi Šķēle atkal nopirka?
vilis
v
Tā vecā vārna prot ķēkt,tikai tad kad vilciensjau ir aizgājis.Kopš 1995.gada viņas izteikumus neņemu vērā.Nav brīnums ka mūsu zinātne ir tu tū ja tādi akadēmiķi.
province3
p
no tādas bankrotējušas vai īstenībā - neobjektivas, bet pērkamas ekonomistes dzirdēt var visu
stratēģis
s
Labāk par ha 21.11.2009 12:02 neviens nav pateicis: "Šī bija tā "dāma", kas tam krievu melu raidījumam, stāstīja, ai,ai,ai-cik labi bija psrs, tpu. Vajadzētu atvērt acis un saprast, Latvijai nav citas izvēles pie šīs Saeimas sastāva-vai nu Dombrovskis, vai nu jāorganizē ārkārtas vēlēšanas. Piedodiet, ne jau JL noveda valsti krīzē, bet TP, LPP/LC - pirmām kārtām. Ekspertei vajadzētu pateikties un slavināt JL venis tukši, piedodiet, muldēt. Vispār tā muldēšana no šādiem ekspertiem ir tā noriebusi.Trūkst vārdu. Ko tad viņa var ieteikt? Ko tad lai dara, sakiet - ekspert, lai sauc atkal korumpantus un gāzētājus pie galvenās šprices? Ja jau esiet eksperte, tad dodiet padomu, nevis tukšas vāvuļas." Tāpat: "ha-ha 22.11.2009 18:25 Nekad neesmu sapratis kāpēc par valsts nozaru vadītājiem jāliek āmuri ar partijas zīmogu un politisko atbildību. Nabaga Slakteris savas ministrēšanas laikā pat nebija apguvis profesionālo terminoloģiju. Ko no tāda prasīt? Vai viens tāds slakteris tajā aunu barā - valdībā sēž? Iekams partijas nebūs atdalītas no valsts pārvaldes, nekas nemainīsies. Ja vada nozari, jābūt kaut kādam profesionālu zināšanu pamatam. Nevar izlāpīties tikai ar tukšu muldēšanu vien. Var, bet rezultāts kā uz delnas. Savulaiku nauda arī būs jāatdod. Vai ar muldēšanu un partejisko atbildību to izdosies?" AŠ kongresā par runāja, ka partija nav izvēlējusies spējigusministrus...Ja jau TP būtu tādi, gan jau ieceltu, bet rezervistu soliņš, acīm redzot, par īsu.... Raita, met mieru! Tev jāiet pensijā! Ar steigu un nemuļķo latviešu tautu!
janitis
j
Karnitei vienigai pietika dusas pateikt to, ka ir!
ha-ha
h
Nekad neesmu sapratis kāpēc par valsts nozaru vadītājiem jāliek āmuri ar partijas zīmogu un politisko atbildību. Nabaga Slakteris savas ministrēšanas laikā pat nebija apguvis profesionālo terminoloģiju. Ko no tāda prasīt? Vai viens tāds slakteris tajā aunu barā - valdībā sēž? Iekams partijas nebūs atdalītas no valsts pārvaldes, nekas nemainīsies. Ja vada nozari, jābūt kaut kādam profesionālu zināšanu pamatam. Nevar izlāpīties tikai ar tukšu muldēšanu vien. Var, bet rezultāts kā uz delnas. Savulaiku nauda arī būs jāatdod. Vai ar muldēšanu un partejisko atbildību to izdosies?
eduards
e
jaatgriz devindesmitajos gados pazudusie vagoni ar naudu un krizes jautajums tiks atrisinats bez ziepem un...........
Rukmanis
R
Pilnīga taisnība Raitas kundzei! Vajadzētu steidzamības kārtā noteikt pensionēšanās vecumu 70 gadi, atceļot visas priviliģētās pensijas izbijušiem deputātiņiem, IeM darbinieciņiem, visiem izbijušiem valsts prezidentiem utml. => skat, kādi miljoni uzreiz parādīsies. Visu veselības un izglītības sistēmas atdot privātās rokās (ja nav kazai piena, tad nav!) => skat, atkal parādīsies lieki miljoni ... Ar apgriezieniem vajag domāt un darīt...
Andriuss
A
Karnītei ir pilnīga taisnība ! Šī valdība iet vis vis vis vieglāko ceļu, nevis meklē kur palielināt ienākumus, BET PALILINA NODIKĻUS, kas samazina to inākumus budžetā !! Tā lūk, prātvēderi, kas NEKO no makroekonomikas nesaprot !
diskobumba
d
Izklausās nevis pēc nodokļu politikas, bet laupīšanas! Tā nau nodokļu, bet dzimtbūšanas sistēma kā Notingemā vai Notinghilā :)
Archy
A
īstenībā atceros ka tieši Karnīte bija viena no 'tām kas izteicās pret `trekno laiku` politiku ...
t
t
viņai nebūtu tā kā laiks aizkrāsnē sēdēt un mazbērnus/kaķi auklēt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas