Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Karstais korupcijas kartupelis pilsoņu prātos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Providus ir kā matemātikas skolotāji, kuri nav pietiekami izskaidrojuši vielu un sāk eksaminēt cilvēkus. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ --------------------- Providus ir kā Pestīšanas Armija. Varbūt mērķi cēli, bet nu ļoti apnicīgi...
gm
g
Izskatās, ka Providus pētnieki jautājuši cilvēkiem kaut ko tādu, ko viņi nesaprot. Var tagad taisnoties cik grib, bet pētījums, kurā cilvēki pieraksta korpuciju partijai, kurai ar to ir maza sakara, kaut vai tā vienkāršā iemesla dēļ, ka tā bija totāli atgrūsta no varas, liecina, ka izpratne par korpuciju kā tādu ir zemā līmenī. Providus ir kā matemātikas skolotāji, kuri nav pietiekami izskaidrojuši vielu un sāk eksaminēt cilvēkus. Tas bojā gaisu gan sabiedrībai, gan pašiem pētniekiem. Ar korpuciju nekad nevarēs veiksmīgi cīnīties, ja sabiedrība to nesapratīs un būs gatava saskatīt pat tur kur tā nevar būt.
Baisma
B
.......lai bez vajadzības neveicinātu strupceļā vedošo uzskatu, ka visi politiķi ir korumpēti. .................vai tik par ārzemju onkuļu apmaksātam klaķierim nav iznācis greizi un ka tik nedabon pērienu, par šo SAPRĀTĪGO domu!
dzeris
d
Nu lūk jums atbilde, kāpēc tā dzīvojam un dzīvosim vēl ilgi. Statistika stipri tuva Krievijas pilsoņu attieksmei pret korupciju, bet radikāli atšķiras no Rietumu demokrātiju iedzīvotāju attieksmes. Kamēr tā domās liela sab. daļa, tikmēr arī pie varas mums būs tādi, kas vairāk līdzinās Krievijas , ne rietumu politiķiem un arī kārtība valstī mums vairāk līdzināsies NVS valstu kārtībai. Vissmieklīgākais, ka paši sevi uzskatām par nez kādiem rietumniekiem. Nē, kungi, esam tipiska posttotalitāra valstiņu ar infantīlu un samērā tumsonīgu sabiedrību, kurai līdz rietumu demokrātiju pilsoņu izpratnei par vērtībām , tātad arī līdz viņu dzīves kvalitātei, vēl tāls ceļš, pa kuru daudzi pat neuzskata par vajadzīgu iet.
zvirbulēns
z
Providus pētnieks, nabagmājas sētnies :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pētījums: TP uzskata par korumpētāko

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas