Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kārtojot savstarpējās attiecības, Šķēle un Loze atstāj valsti ar garu degunu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Jāsaka, ka Latvijā nekas uz labo pusi nemainīsies nevis tik ilgi kamēr pie teikšanas būs tādi, kā Šķēle, bet gan tik ilgi kamēr cilvēki nepārstās domāt, ka šādi gājieni liecina par gudru saimniekošanu vai izcilu prātu. Nevar un nedrīkst būt tā, ka visu var nopirkt par naudu, pat gaisā uzlidinātus policistus pēc tam, kad bezkaunīgā kārtā apdzīta rinda ar likumpaklausīgiem pingvīniem.
I.B.
I
Vai tad Šķēle NAV mūsdienu Kaupēns? Ar starpību, ka PATS PRIEKŠ SEVIS pasūta likumus.
Jautājums
J
Šajā valstī, kuru neuzskatu par mūsu valsti, visi likumi ir izveidoti par labu lielmēroga zagļiem, lai viņu mantkārību un zaglīgumu padarītu par likumīgu un godājamu rīcību. Toties zemniekiem, kas vēlējās glābt savas patiešām smagā un cienījamā darbā izveidotās saimniecības, veidojot tiešo preču apmaiņu ar viņu produkcijas gribētājiem, super ātrumā tika uzlikts veto, paziņojot, ka šie ziedojuma formā noformētie maksājumi ir nelikumīgi. Respektīvi kārtējie starpnieki nevar iedzīvoties uz svešiem darba augļiem. Labāk lai zemnieks lej savu pienu grāvī, nekā lēti pārdod pensionāram, kas veikalapienu nemaz nevar nopirkt. Ziedojumi partijām no visādām valdēm gan arvien ir likumīgi. Kā šī mūsu skaistā zeme Latvija ir kļuvusi par pretīgo zaglīgo valsteli, kurā tiek badā mirdināti veci cilvēki un izputināti godīgi strādīgi cilvēki?
Zilai Oraakuls
Z
Taisniiba ir taa, ka mineetaa vieta pie juuras tiek apziimeeta gay.lv kaa gejiem draudziiga vieta.
advocat
a
Bet tāpēc jau viņš ir advokāts, lai izdomātu variantus... Un ja kāds to nebija paredzējis, tad Lozi te nav ko vainot... Un prokurors atzīst ka viss ir likuma ietvaros, tā ka nav ko no mušas atkal pūst ziloni.
Stukačs
S
Kādā valstī mēs dzīvojam? Muļķu zemē, tas nu tiešām ir skaidrs...
Liva
L
Divas sejas, uz līča fona! Nu vai nav fantastisks Photoshop darbs. Radošā doma, kvalitāte un lielisks izpildījums! Es dotu Purvīša balvu. Un žurnālistam Pulicera prēmiju par neordināro pieeju. Nu vienkārši prieks skatīties, ka mums tik talantīgi un ģeniāli profesionāļi!
Astrida
A
Vecītis ar sirmo bārdiņu ilgi dzīvos. Viņš taču mīl šo valsti, un viņš ir atnācis strādāt...
Ak.,vai.
A
Nu cik tad ilgi šis vecīts ar savu sirmo galviņu ilgi dzīvos,jo šādi cilvēki parasti nomirst no mantkārības,ļaunuma,blēdības ,skopuma,nu ko lai saka ,ka cilvēkam ir viena garīga slimība,kleptomānija,ka nevar paiet garām nevienai lietai,ja to nepiesavinās.. Un uz turieni jau līdzi nepaņemsi neko.,kāds pliks šai pasaulē ienāca,tāds pliks arī aizies. Jautājums tikai viens,kāds eņģelis atnāks pakaļ viņa dvēselei,baltais vai melnais,un uz kurieni šī dvēsele tiks aiznesta paradīzē vai ellē.Par to šim cilvēkam jau tgad būtu jāpadomā,tiesas diena no augšienes tuvojas,un no tās neizbēgs neviens.
x viesturam
x
ka tad: pardotie brendi, piemeram?:)
x
x
edz, edz. valstij viens saimnieks driz sanaks?:) tikai ta valsts situacija visadu tadu papu izdarishanas rezultata laikam - ar konsekventi lejupejoshiem raditajiem?
Dārznieks
D
Akcija! Par cik var nopirkt JL-PS-SCP ?
Paltraku Vilis
P
Andruša Šķēle ir tautas partijas īpašnieks!!!! Viņam pieder visa Latvja un.... Saeima!
no malas
n
Andris Šķēle... tēvs... krusttēvs... ģimene... vēlāk astoņkājis... itālija, mafija, Terrazīnī... velku paralēles vienkārši.
Eferts-Klusais
E
Ir noticis darījuma akts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas