Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kas notiek Latvijā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kentaurs
k
Iespējams, ka jā!
rePlika
r
Par ko vispār ir šis raksts? Vai autors pats savu domu ir sapratis?
Līzelote Bote
L
Jebkura jautājuma dziļa izpratne ir katra paša smadzenēs, jebkura darbs (vai nedarbs) Dieva priekšā ir pietiekami "milzīgs", taču jebkurš apgalvojums, ka kādam kas skauž (vai gan to asinsnaudu skaust, ar ko vismaz 20 bērnus varētu paēdināt), ir ne gudras galvas un skaidras sirds ļauns izdomājums. Maigi sakot, visai naivs ir arī apgalvojums, ka "Kas notiek Latvijā" ir labākais raidījums, tāpēc, ka profesionāli veidots- it kā Domburs būtu vienīgais profesionālis Latvijā.Kas nezin, domā, ka patiesi!
lote
l
Nav TV labāka raidījuma par KNL, jo Dombura kungs strādā profesionāli! Tas ir milzīgs darbs, pieredze un jebkura jautājuma dziļa izpratne, tāpēc skauģiem vajadzētu pamācīties kā jāstrādā. Kur vēl citur mēs varam ieraudzīt politikas vidi, cilvēkus, kuri rotē varas gaiteņos.Par to mums vajadzētu padomāt!
Skat!
S
Es par Āboltiņas kundzes "svarīgumu".....
Skat!
S
Tad jau laulības gultā arī! Interesanti!
andris
a
pamatoti!!! cenzura ta ir butiba kas veidojas..
ome no laukiem
o
Viņa tad uzturēt spēj, bet Domburam gan nekad nav diezgan, lai gan pats neko nav sadzemdējis un, ja pīsies ar tiem ko pinas, nekad arī nesadzemdēs.Smejas tas, kas smejas pēdējais, bet Domburs tas nebūs, cieti! Ir nu gan tev smalks stils un gramatika:"MAMA...STULBĀKA...PAR DOMBURA ..." Savu elku tik ļoti gribas apslavēt, bet pat viens teikums par grūtu, lai to uzrakstītu - ir nu gan tam Domburam asinsradinieki...hahaha
ha
h
divu bērnu mama ir gan stulbāka par Dombura, ja pati sadzemdējusi, bet uzturēt nespēj!
skaudībai un stulbumam
s
Droši vien skaudība-lai gan nauda nav skaušanas cienīga, droši vien stulbums- tas mums visiem piemīt,ari Domburgam (nevar būt, ka Dievs šajā ziņā viņu būtu apgājis), bet komunālie jāmaksā visiem- arī tai mammai ar 800 ls ienākumiem gadā (kura nebūt mazāk intelektuāla par Domburgu ir), bet, kurai (divu bērnu dēļ) ir daudz vairāk darba, kā Domburgam nedēļu raidījumu gatavojot. Izšķērdība nekad nav tikums, kam tā piemīt, tas to nezin...
de facto
d
Tautai daudz kas nozīmē- vienam K.Ulmanis,citam V.Vīķe- Freiberga, citam E.Radziņa, vai Brigita Zeltkalne (savulaik uz rokām nēsāja), taču cilvēks nekad savā dzīvē nav neitrāls- aŗī Domburs nē.Katrs viņa raidījums ir apliecinājums tam.Ja Anna Līze būtu ticīga viņa zinātu, ka Domburs ir tāds pats grēcinieks, kā mēs visi, bet jautājumus cilvēka bērnam tiesīgs uzdot ir tikai Dievs. Un VIŅAM nav neviena līdzīga.
UHU
U
Ko pats Aha dara?
Anna Līze
A
Un tieši Domburs ir tas, kurš drīkst šos jautājumus uzdot, nav mums valstī neviena cita viņam līdzīga. Savas morālās tiesības jautāt skatītāju interesēs viņš ir nopelnījis, daudzus gadus esot savā vērotāja krēslā, neiesaistoties, nepieslejoties. Lai cik viņam maksātu, tas vienmēr būs pieticīgi, salīdzinot ar to, ko viņš mūsu tautai nozīmē.
Skaudība vai stulbums
S
Nekādi nevaru piekrist. Tas, ka jums ir tik mazs gada budžets, ne vismazākajā mērā nav Dombura atbildība vai vaina. Gluži otrādi - Dombura raidījums mēģina preperēt negācijas, lai valsts saimniecību varētu uzlabot. Cita lieta, ka uzaicinātie cilvēki bieži vien lokās kā zuši un cenšas visvisādi izvairīties no konkrētām atbildēm. Par to Antiņa būšanu. Nu, nevajag būt smieklīgai - Domburam, starp citu, arī jāēd, jāģērbjas, jāmaksā komunālie maksājumi utt. Un vai tiešām jūs domājat, ka tie minētie 700 Ls /par summas pareizību nevaru spriest/ tiek maksāti par tām divām stundām nedēļā? Vai tiešām jūs domājat, ka Domburs tā vienkārši 15 minūtes pirms raidījuma sakuma atnāk, apsēžas un viss notiek? Cik nožēlojami, ka cilvēki nesaprot, ka intelektuālais darbs ir tāds pats darbs kā visi citi, un ka tas prasa laiku. Raidījuma sagatavošana arī prasa laiku, un es nedomāju, ka Domburs strādā mazāk kā jebkurš cits, drīzāk gan - vairāk.
aha
a
Bet makšķerēšanas un zvejas lietām vieta ēterā atrodas... un visādām ar krieviju saistītām sporta aktivitātēm... un Inkēna blices mazjēdzīgajiem raidījumiem, un ... daudz un. Nē Ja varētu kādu iepuvušo galvu amputēt, tad vajadzētu to darīt. Tur ir ko vētīt. Pa vienam vien pēc tv programmas. Nu iet kā valstī kopumā. Galva nodarbojas ar shēmošanu un kabatas piepildīšanu, bet pārējie pašapmierinās kā nu pieprot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas