Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kas notiks ar jauniešiem, kurus nevarēs uzņemt arodskolas?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dziedone
d
vidusskola nav piemērotākā vieta nesekmīgajiem. pirmkārt tā ir tukša laika nosišana, otrkārt vsk. tāds arī sekmīgi nebeigs. Valstij jādomā par jauniešu profesionālo sagatavošanu, jo tiešām daudzi, kuriem mācības skolā nepadodas ir ar zelta rokām, bet smagās skolas programmas šos cilvēkbērnus dzen kompleksos.Lai strādātu vecāku saimniecībās arī ir nepieciešamaas zināšanas, bet vecāku saimniecības vai uzņēmumi varētu būt labas prakses vietas, kuras šobrīd atrast ir ļoti grūti. Bieži šīs prakses ir absolūti nevērtīgas, jo vadītājiem vienkāršāk sarakstīt vajadzīgos papīrus nekā tērēt laiku apmācot kādu profskolas audzēkni
erna
e
Nav ko muļķus un nejēgas uzņemt vidusskolā un tērēt valsts naudu. La iet strādāt, ja negrib mācīties.
erna
e
Tad nu beidzot arī sliņķiem vajadzēs sākt mācīties, ja būs spējīgi domāt par nākotni, savādāk tikai bojā mācību procesu un traucē tiem ,kuri grib mācīties. Pareizs ēmums - katram jādomā, ko darīs tālāk. Izvēle ir - lai iet strādāt, mācās vakarskolā, uzlabo atzīmes un iet kaut vai studēt, ja spēj.
.. un
.
tas ir labi, jo arī pašam skolēnam jāsāk mācīties un domāt, kā tik tajā arodskolā. Citādi 9 gadus atsēž un arī arodskolā bieži vien "laiž muļķi". Konkurence ir vajadzīga visos līmeņos!
nu, vispirms kastrācija
n
jo viņu bērni arī neiekļūs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!un tad fizisks darbs.
Grads
G
Nu ar zelta rokām un vēlmi strādāt nepazudīs... Kamdēļ gan vēl gadus 3-4 mocīt galvu, amatu var apgūt strādājot.
dore
d
Vakarskola un kāds darbiņš par mācekli sākumā?
hofo
h
mans dēls nepieder pie tiem slaļajiem blāvējiem klasē, kas traucētu citiem mācīties, nedz arī viņam dabas dots talants un mīlestība uz mācībām. toties viņam ir zelta rokas un pieprot daudzas tādas lietas, ko pat lielākā daļa jauniešu līdz 15 gadu vecumam tā arī nav mēģinājuši darīt. mūsu vienīgā cerība bija arodvidusskola, bet tagad...kā mans dēls spēs pārliecināt potenciālo skolu, ka viņam ir prasmīgas rokas, jo pieņemti taču tiks ar labākajām atzīmēm.... valsts pati zāģē zaru uz kura sēž, jo mūsu politiķi nespēj un nebūs tālredzīgi. ka tik piestūķēt savus maciņus ar manu nodokļu naudu... atliek tikai viena izeja - braukt prom no šīs valsts... varbūt, ir kāds, kas var man ko ieteikt?
abc
a
Piekrītu! Pilnas augstskolas jauniešu, kas ne grib, ne spēj mācīties. Beigu beigās viņi ir vēl mazāk vērti nekā slikts arodskolnieks.
###
#
Vairāk līdzekļu ieguldīt tieši profesionālajā izglītībā, nevis bez jēgas ražot inteliģentos bezdarbniekus. Augstskolās būtu jāļauj studēt jauniešiem, kuru vidējā atzīme nav zemāka par 8.
ABC
A
Vai arī LPP/LC un kļūs par ministriem, mēriem, uzņēmumu padomju locekļiem.
dzeris - Peters
d
Tie iestāsies VL un kļūs par "politiķiem".
Dārznieks
D
Būt vērtīgi apvienot Tieslietu ministriju ar profesionālās izglītības nozari, jo nepietiekošas izglītības sekas galvenokārt noved cilvēkus Tieslietu ministrijas iestāžu pārziņā. Tad varētu sākt apjaust - pieļaut cēloņus vai cīnīties ar sekām.
Terorists
T
Papildinās bezdarbnieku rindas un prasīs naudu iztikšanai no tās pašas valsts kura šīs skolas slēdza. Nu kas tad vēl cits šinī valstī var notikt.Un kaut kādi augstskolu beidzēji lai beidz te filozofēt,jo paši grib dzīvot uz nodokļu maksātāju naudu un dzīvot zaļi,bet materiālās vērtības ražo no šitiem retais. Tātad slogs gulstas uz tiem kas ražo,nevis bīda papīrus.Bet kā var ražot tas kas neko nemāk.
a13
a
Lai nesekmīgie 9.kl.beidzēji labāk strādā vecāku saimniecībās, nevis bojā nervus skolotājiem un traucē citiem tusējoties stundu laikā bezjēgā pa klasi. Skola tak nav bezkaunīgu jauniešu dienas centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas