Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kas paslēpts aiz promenādes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Blu
B
Nu gan cienījamā arhitekte un pilsētplānotāja ir smalki izgāzusies. Vai maz to jauno plānojumu ir redzējusi? Nekā tāda tur nav. Tāpēc sašutums ir pilnīgi nevietā.
otkats
o
Par lielo naudu var nopirkt ne tikai Jūrmalas domniekus , bet arī ministrus (Pabriku?) , tāpēc Jūrmala tiks apbūvēta, un nekāda plebeju protestēšana netiks ņemta vērā.
lats
l
ja dzenītis un munkevics varēja atļauties visas savas avīzes nevis izplatīt bet izgriezt anketas un paši aizpildīt, norādot, ka atbalsta kāpu un lielupes krasta apbūvi, tad ko nu tur vēl piebilst. Turklāt Vilnītim un Gailītei maksā nodokļu maksātāju naudu par to, ka viņi katram rakstam, kas kritizē domes vadību, pieraksta autoru nomelnojošus komentārus. tagad, kad LPP un gatiņam pievienojusies arī maška Obļigacija, balsojumu par iecerēto teritorijas plānojumu neapturēs vairs nekas.
ai, ai, kā samuldējās
a
viens špocīgs cilvēks ir šī Aizstrauta - pirms 6 gadiem no Jaunā laika pati tika izmesta tikai tāpēc, ka ļāva karginiem apbūvēt kāpu zonu, bet jauno plānojumu, pr kuru te tik gudri mēģina izrunāties, pat nav izlasījusi. laikam pati kaut kādas šmuces atkal ir sastrādājusi, ja reiz mēģina ar meliem celt savu reitingu un novērst uzmanību. jāgaida ziņa, kā tad nu Aizstrauta atkal ir sašmucējusies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas