Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kastēns aicina praida laikā izbraukt no Rīgas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Minjona
M
Vājprātīgais Kastēns! Vai viņam PR konsultantu nemaz nav? Pēc šitā paziņojuma vien viņam būtu jāatkāpjas no amata, jo viņš klaji ir nodemonstrējis, ka neizprot, kas ir cilvēktiesības un iecietība. Oskar, ej mājās skaldīt malku un pļaut zāli!
aiga
a
Pēc šī nozēlojamā Kastēna paziņojuma sāku aspvērt, vai neatcelt plānoto izbraucienu ar draudzi un nedoties šai gājienā.
laimonis pekstiņš
l
Nu un kas tad ir slikts, ka aicina neskatīties uz to pasākumu tos, kuri nepieņem šādu sexuālās dzīves veidu? Jumš šķiet, ka tos, kuriem riebj šāda izrādīšanās ar savu nepilnvērtību, vajag nosēdināt pimajās rindās un likt skatīties uz to visu, līdz bara efekts izdarīs savu - sāk lidot akmeņi? Protams ka tas nav labi, tāpēc nervozākie lai brauc prom no Rīgas uz to brīdi. Esmu kategoriski pret agresiju. Cilvēki ar ĪPAŠĀM VAJADZĪBĀM var izraisīt tikai līdzjūtību.
Фауст
Ф
Читателям Диены хорошо было бы в России. Там тоже очень не любят геев. Хотя и не имею связей в Российском посольстве, я бы, насколько мог, помог бы ненавидящим геев с посещением России, хотя бы оформить документы и т.д. Можете мне кинуть на ящик [email protected]
pret tumsonibu
p
integracija caur segregaciju... cik gauzam progresiva valsts mums veidojas, jo talak jo trakak.
Juris
J
Getliņos gan varētu atļaut praidistiem maršēt, jo smaržas un smakas tur tuvākas viņu hobijiem... Geji ir tikai sākums , ja kāds to nesaprot, nākošie vēlēsies maršēt pedofili, zoofili un nekrofili visi viņi ir "apspiesti , nesaprasti "..................... normālie tak ir tik nesaprotoši !!!!!!
Prince Charles
P
Es jau esmu Londonaa! Jutos labi. Ja butu riga, tad man butu liels kardinajums iet uz so pasakumu ar lielu kaku maisu... Bet nu mierigi varesu pastaigaties pa temzas krastu, iedzert kafiju, un baudit dzivi. Ieprieksejais Londonas mers ari zaudeja amatu del ta, ka bija geju atbalstitajs. Boriss tagad neko tadu nedaris un geju praida vins nedoma iet!!! Kastens pratigi dara. Ekstremistu pasakumus nevajag atbalstit.
Tumsonis
T
Čemodāns, stacija, Amsterdama.
bee!
b
....ko nu var gribēt no provinciālas valsteles un tādiem pašiem ministreļiem....
jop jop
j
oskarins laikam ir aizmirsis savas darba vietas nosaukumu
Tumsonis
T
Kārtīgs ģimenes tēvs, savus bērnus sargā!
Mieramika
M
Manuprāt, tā ir labās auss kasīšana ar kreiso kāju. Uzskatu, ka saprātīgāk būtu Rīgas Domes līmenī pieņemt noteikumus, kas regulē cilvēku izskatu un uzvedību sabiedriskās vietās. Mani nesatrauc tas, ka man nepieņemamu uzskatu cilvēku grupa dodas ielās ar savām prasībām. Ja es saviem bērniem māku izstāstīt, kāpēc 9. maijā krieviski runājoši onkuļi un tantes dodas uz Pārdaugavu, lai skandētu "Rossija, Rossija", tad pratīšu viņiem izskaidrot arī mērķus, kādi ir onkuļiem un tantēm, kas iet no Anglikāņu baznīcas uz Akmens tiltu. Ar vienu nosacījumu - šiem onkuļiem un tantēm ar savu izskatu un uzvedību jāatbilst sabiedrībā pieņemtajām pieklājības un tikumības normām. Kailie, puskailie, alkohola un narkotiku reibumā esošie, savu izlaidību demonstrējošie lai sēžas policijas "bertā" un saņem sodu par huligānismu. Ja šos noteikumus stingri ievēros, tad praidu dalībnieku skaits saruks - cik var spriest no līdzīgiem pasākumiem Eiropā, idejisko tiesību aktīvistu tur ir maz, vairākumu veido dažādi ekshibicionisti. Bērni nav jāsargā no fakta, ka viņi dzīvo demokrātiskā valstī, kur noteiktā veidā katrs drīkst paust savus uzskatus par dažādām lietām. Tas nenozīmē, ka citiem šie uzskati jāpieņem par pareiziem un jāatbalsta. Bērni jāsargā tikai no skatiem, kas tiešā veidā var traumēt viņu nenobriedušo psihi.
Skatītājs
S
... aprobežotu tēvu!
Skatītājs
S
Un es savukārt ieteiktu Kastēnam "paņemt pašam sev un lasīties prom no Latvijas vispār". Lai viņš kādu laiku padzīvo valstī, kurā sabiedriskos procesus nediktē 80 gadus veci celibāti vīrieši un reliģiski ekstrēmisti. Jācer, ka viņa meitai ir kauns par tik aprobe
Zelmas skaistā jaunība
Z
integrācijas politikas augstākā klase. iekļaušanās un iekļaušana bēgot. ērmu bars. :D:D:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas