Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Katoļiem sākas gavēnis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alis Porteris
A
8. marts neliecināja par pareizticīgām pārmaiņām, bet priesteris aizmirsa jums pateikt, ka galvenais gavēņa laikā ir muti turēt ciet, kas sievišķu dienas plintniecēm ir tas grūtāk padarāmais darbiņš. Un labi daudz ''apīnīti'' dzert - apīņu pjotram par godu! Tad veiksies!
Mija
M
Pareizticīgajiem jau gavēnis sākās 7 martā.Kā mans priesteris teica,galvenais ir negrēkot,jādara otram labu,neskaust ,neaprunāt palīdzēt,kad vajag.Ē un baudvielāmst drīkst augu izcelsmes produktus.Obligāti jāiztiek bez dzimumdzīves.Nelietot stipros alkoholiskos dzērienus,alu pat var.Atteikties no saldumiem,kafijas un citiem kārumiem.Lai Jums veicas!
40 citādas dienas
4
Šis klusais atturības laiks dzīvi padara nesteidzīgāku un klusāku, un katra diena dzīves saturu - dziļāku un saturīgāku, bet katram vienam vajag SAVU dzīvi dzīvot un nepētīt, kas notiek saeimā vai citur, bet gan - PAŠA dvēselē, un tas var dot rezultātus.Saeimā ir tādi paši mirstīgi cilvēki kā mēs un, paldies Dievam, pieklājīgi,toleranti un pievilcīgi,nevis plēsoņas un blēži kā kādreiz, un ar to pietiek. Meklēsim kļūdas un netikumus sevī; kritizēsim paši sevi, ne citus, un gavēnis var izdoties!
Oskars
O
FORŠI , Latvijas Saeima to NEIZTURĒS !!!!!!
jaunietis
j
Jā, un tas ir veids kā tuvoties Dievam - attīrīšanās un cerību laiks; bet krieviem sākās jau pirmdien, protams, ne 8.marta plintniecēm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas