Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kaupers: Kordziedāšana jāpopularizē ar reklāmām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Julija
J
motiveeshana- piedalies grandioozaa pasaakumaa, kas apvieno dveeseles -Dziesmu sveetkos, piedalies Latvijas kultuuras veidoshanaa, cilveeki, apvienojamies ; attiisti savu balsi, esi paarliecinaats par sevi; satiecies ar interesantiem cilveekiem ; iemaacies savu teevu dziesmas ; atceries savas saknes ; Dziesma vieno! peec tam ,ja domaa taalaak - kad izaugsi, celjojot pa visu pasauli, vaareesi atnest katram cilveekam savas tautas dzirksteliiti -nodziedaat dziesmu.. ( nju tas taa,ja kaads pekshnji izdomaas jaunieshus motiveet !!)
Julija
J
ar piespieshanu nekas nesanaaks, bet gan ar praatiigu motiveeshanu. kas notiek piem. sporta stundaas- vairaakums neiet uz taam, kaut sports ir veseliigs, negribaas, taapeec ka IR JAAIET
Julija
J
hm, man liekas , ka ljoti liela nozime ir pasham muzikas skolotajam(kursh maca kora dziedashanu) tiesi tam ir jabut telam, ko jauniesi un berni respektetu, un vinjam jamotivee skoleenus iet dziedaat! muusu skolaa piemeeram vispaar nebija kora.
Čika
Č
99% rezultāta atkarīgs no dziedāšanas skolotāja - izglītības, interesēm, pedagoga talanta un no skolas vadības attieksmes pret dziedāšanu vispār (uzskata, ka svarīgāki priekšmeti, kuros var gūt panākumus olimpiādēs utt), Kad izaug, tad gan pēkšņi sāk "Jāņos līdzi maut" (Kivi) . Un to maušanu nu ir briesmīgi dzirdēt. Nu, viena stunda nedēļā nevar "nabaga bērniņus" nobeigt... Neuzskatu, ka vispār skolā var tā piekust, ka 'jāizklaidējas'. (Šis termins jau iegājies ikdienas leksikonā. Gribētos gan dzirdēt, vai visa dzīve ir viena vienīga izklaide? Pienākumu nekādu?) Labi zināms, ka cilvēks pēc dabas ir slinks... Diemžēl... Bez piespiešanās pat matemātika nav apgūstama, starpība - skaidri zināms, ka no dažiem priekšmetiem nekādu cerību tikt vaļā... Bez tam - visi apstākļi veicinājuši iet vieglāko ceļu - akadēmiskā mūzika (sākot ar kordziesmu) ir lielais bubulis. Jo gandrīz nav skolotāju, kas var un spēj vispusīgi strādāt. Latvijā valda, atvainojiet, "pavieglā mūzika", - bumbum uz pilnu klapi, kopumā dažādu pakāpju 'garīga' un fiziska izlādēšanās.
Kivi
K
IZM jau paziņoja, ka vidusskolā nebūs obligātā dziedāšana. Savulaik padomijas gados bija obligāti jādzied un nebija nemaz slikti. Galvenais lai skolotāja nav idiote un piefikse - kuram ir talants un kuram nav. Nevar likt bērnam, kuram lācis ausis nomīdījis dziedāt kā Pavaroti, bet eementāras lietas nodungot, lai var Jāņos līdzi maut, gan vajag. Kas tad tā par dziedātājtautu, kas nedzied. Tas ka sīkie negrib ir viņu problēma. Daudzus lielus talantus bērnībā spieda nodarboties ar to, ko viņi negribēja, bet ja nebūtu spieduši, būtu nobeiguši savus talantus:((
anonīmais šakālis
a
Aha, un Kaupers tās reklāmas apmaksās!
Reinis
R
9.3% no visiem skolēniem neizklausās nemaz tik mazs skaitlis. Interesanti, cik ir bijis agrāk? Manā skolā no vidusskolēniem savulaik apmēram tik daudz arī dziedāja. Par pamatskolu nezinu, tur varētu būt bijis nedaudz vairāk.
andis
a
Malači! Tā tam būs būt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas