Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kažociņš: apvienojot trīs drošības iestādes, veidotos VDK līdzīga iestāde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valentīna
V
Atvainojiet,šī signalizācija ir {Alam-Pro} un citas komēdijas un...
Valentīna
V
Ļ.cien.Kažociņa k-gs! Lai vienalga kā,bet iesākot Jūs vadīt šo iestādi,Latvijā situācija pasliktinājās,ko vajadzēja ciest visai ģimenei,radiem,tuvākiem ,kuru starp mums vairs nav,bet daži invalīdi,bet es vēl ciesšanās eksistēju,tiesājos pinīgi nevainīga -gs un pilnīgi ne tas cilvēks,ko "gļēvie "tiesneši nesaprtot,jo viņi tā nostādīti izskatīt sacerējumus,jo tiesās,policijās,uz robežas un citur ir sataisītas ietaises,lai tā būtu... Pie tam ne viens par savu darbu neatbild,jo nestrādā,bet naudu saņēm.Bet tādus jautājumus kā man,cietējam-jai, būtu jāuzprasa,ai novērst zinošam,nav tāds speciālists atrodams,bet Jūs neesat pieejams! Vai ir nozīme rakstīt! Vienīgais ļaut zināt tautai ,lai zina un ir modri,var būt kādam izdosies pieeja... Saķiet priekš kam Jus esat vajadzīgs,kad Latijā notikās "karš" un Jūs nezinat,kurš vel nav beidzies,kā tiesās,policijās,medicīnā ,CSDD,robežas un ttt! Ja man kā cietušam-šai ir ko pateikt,lai izzināt,novērst,vairs nepieļaut,bet nav kam,ko man vajadzēja iziet,ko Jums ne prātā neienāca un neienāks,kamēr no Jūsu puses un citu būs kads parbaudīts kadrs! Jūsu vārdus par jumtiem un citām vietām ka var redzēt ,noklausīties atcerēšos un tad tikai pēc kāda laika sākās .Bet mans jumts caurumos,kur redzēt car segu nav šķēršlis. Un cik gadus to var izturēt,kā {montāžnieki} strādā? Ko mēs apsargājām,un citi. datorā arī viss redzams un ... Tā ir nolaistā pasaule! Ko runāt,kas notiek Latvijā,kad ne viens nestrādā! Jāzin arī to ,ka ir grupas,kas strādā ar cilvēku smadzenēm,ko gribēs,to ieliks,to arī pateiksi,uzrakstīsi,ko arī ar ar šo iestāžu neizglītotiem,viegli ietekmētiem darbiniekiem to visu nostrādāja,ārī Saeimā un citur. Ir vērts padomāt,kādas filmas var redzēt uz darbībām,kā šados gadījumos jūtās cilvēks? Un kā Jūtās cilvēks tiesas priekšā,kurš ir pilnīgi cita vietā ,jeb nekāda,sadistiski iedzīts un nostrādāts,lai būtu darbs,ko ne viens tiesnešu "pļundurs" nesaprot,jo nav līdz galam iemācījies ,lai saprastu un ttt. Ir vērts padomāt to,ko var izdarīt,bet kas to darīs,ka ne viens nerunā,neizprašņā,nesaprot,bet raksta {ko apsardzes automāts diktē,kā" spēlē miļons"to saka skaļi,bet šeit pie sevis ar domām} un pamēģini tikt vaļā,kad sataisīta tulkošana visur,kur ir iespējas,Valsts iestēdēš,telefonu būdās,individuālās mājās ,medicīnā ,tualetēs un pie kura katra el-staba. Skasti vai ne,Kas notiek Latvijā! Ir zināms,ir,un kas to nostrādās...Vot tā arī sagrāvā tie ,kuri iebrida un ar drauģeļiem nostrādāja ,jo ES tādas darbības ir vieglāk izdarīt,iedzīvoties jo Latvijā vēl strādā ar Padomju laiku domāšanu,kad var nospēlēt kārtis visu dienu uz {krāsām},dzenāt dambreti ,viņam maksā,kam jākārto šādas lietas nav kam ,jo visas durvis ,atvilknes,rokturi,slēdži ir aprobežoti ar šo ,jeb citu sgnalizāciju,lai tos netraucētu! Cik tas ilgi turpināsies? Atvainojos,ka nosaucu Jūsu vārdu,jo mans vārds arī ir mans!
lno
l
Mjā, būtu Kalvītim bijusi šī ideja, tad nevajadzētu mainīt Drošības likumus:))
Šampēteris>oto skruuve
Š
Joks par igauņu labo praksi īpaši izdevies - sevišķi tagad, pēc NATO informācijas pārdošanas kremliniem.
zvirbulēns
z
SAB jāsamazina finansējums, štati, lielās lietas izspiegos lielās ES valstis, ASV. Mūsējie tik jaucās pa kājām, turklāt vēl nav zināms, kurš uz kuras valsts valdībām strādā.
[email protected]
h
Lai gan principā man simpātiskāka būtu viena VDK tipa iestāde, jāatceras, ka mums ļoti švaki iet ar specdienestu kontroli. Jo tie kontrolētāji no 100 gudro galvu vidus daži ir tādi...nu, nekontrolējami, jūs sapratāt... Nu, kas tad notiks, ja kāds šīs vienas totālās iestādes vadītājam parādīs kāds izskatās čemodāns ar pāris miljoniem baksu...? Tāpēc labāk, lai paliek, kā ir. A ja tos večus no specdienestiem atlaidīs, viņi salīdīs ceļu policijā. Tad jūs redzēsiet...!
Terorists
T
SAB novaid -nav naudas ar garim zobiem,bet piešķir.DP novaid -nav naudas un atkal nauda tiek sameklēta. Vaid skolmeistari,ārsti,pensjonāri utt,bet nauda netiek atrasta. Tātad jautājums -kādēļ? Atbilde-Vai tad nobijušies tautu tēvi un mātes runās pretī tiem kas par viņiem visu zin un ir zem kalpaka.Protams kad nē un kā zināms tad vārna vārnai acī jau neknābj un ir labais ruņča Leopolda teiciens.,,Bērni dzīvosim draudzīdzīgi".
cct
c
Jā, par SAB dzirdam maz, bet ar valsti ir gan noticis kas ļoti slikts. Pats nemani?
V.
V
Nevajag tik muļķīgi čiepstēt, jo SAB darbība nav žurnālistika, jo mazāk par viņu dzirdam, jo drošāk varam apgalvot, ka nekas slikts ar valsti nav noticis, ciktāl tas attiecas uz SAB pienākumiem.
Chingacguks
C
Protams, līdzjūtība ģimenei. Uzmanīgu dara arodbiedrības viedoklis - vienalga, kurš vainīgs, viņam pienākas. Tā kārtējo reizi tiek proponēts mentu īpašais stāvoklis. Tādi arodbiedrības biedri pēc tam bez problēmām var iecirknī nosist parastu cilvēku, jo viņš jau nav ments. Tagad būtu īstais brīdis pamainīt bezkaunīgākos mentus pret normāliem cilvēkiem - darba meklētāju pietiek.
zvirbulēns
z
Drīzāk otrādi, Berta, otrādi. SABa darbības sauso atlikumu nemana, tā mana vēsts Tev un pasaulei! :)))
Berta
B
Viņus nez kāpēc neaiztiek šīs ,,speciestādes'' = Mīlīt, bet ar to taču nodarbojas Valsts policija un prokuratūra, nevis šīs iestādes! Un VK (Sudraba) var dot tām vajadzīgo informāciju. Vēl daudz var līdzēt katra atsevišķa indivīda sadarbošanās ar VK, Valsts policiju un prokuratūru, kā arī žurnalistu aktivitātes un tautas spiediens. Diemžēl tauta pati ir inerta un nevēlas izmantot tais ar Satversmi piešķirtās tiesības, - tad ko gaidām un par ko brīnāmies? SAB uzdevums ir pieskatīt, vai valsts ekonomiku negrauj citas valstis.
K
K
Nē, taču es neuzskatu tā kā ,,speciestādes'' - ka lektori un mūziķi ir valsts grāvēji. Es uzskatu, ka valsts grāvēji ( no iekšpuses) ir tādi kargini , Krasovicki, Godmaņi, gaismas piļu bīdītāaji ar demakovu priekšgalā, kuri patiešām destabilizē valsti. Viņus nez kāpēc neaiztiek šīs ,,speciestādes''.
Berta
B
Bailes var būt tikai tiem, kuriem ir pamats baidīties. Jūs esiet viens no tiem?
Berta
B
Tev arī traucē SAB un Kažociņš? Man tas kļūst interesanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas