Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Kažoka: cilvēki turpinās bēgt no Tautas partijas, partija ir politiskais līķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
he he-vai avansiņi tik mazi,ka neviena gudra doma nenāk prātiņā?
rex
r
Vai ir vērs kaut ko skaidrot durakam? Sen zināms, ka neviens duraks sevi par tādu neuzskata, bet domā, ka viņš ir visgudrākais.
Andrejs
A
Kāpēc... jau divi gadi pagājuši... u.t.t. Pagājuši jau ir nevis "JAU" bet "TIKAI" divi gadi. Tev pirms trim- čeriem gadiem neuzmācās visdažādākās bankas ar piedāvājumiem iedot vislabvēlīgākos kredītus nekustamā īpašuma iegādei, kaut ko varbūt mazāku uz kredīta nopirkt, vai vismaz kaut vai paņemt kredītkarti? Tad nu iedomājies- ka to visu tu esi izmantojis- nopircis smuku māju, sabāzis tajā vislabāko tehniku, par kredītkartē pieejamo naudu sabāzis pilnu pagrabu ar vīniem. Un aizej pensijā- visus šos parādus uzgrūžot tam, kas pārņems visas tavas saistības. Un tagad pamēģini to iztēloties valsts mērogā. Nu re- Vienotība arī ir tā, kas ir saņēmusi no iepriekšējās valdības visas šīs saistības. Divu gadu laikā par visu to nav iespējams norēķināties.
tani tp
t
tagad tikai laikam nekrofili iestatos.
aa
a
īpašu ticamību teiktajam piešķir tas, ka autore ir no Providus :)
duraks
d
Tu ,Aijiņ,gan esi,vai vismaz liecies gudra meitene,tad paskaidro man kaut pavisam vienkāršu lietiņu.Kāpēc pie mums valstī,kuru tagad pārvalda tev tik tīkamā Vienotība ziemā nav iespējams nopirkt sniega lāpstu?Kāpēc mūsu cilvēki tik intensīvi rokās humpalu veikalos,kāpēc veikalos perifērijā lielveikalos svilpo vēji un valda klusums.Tak jau divi gadi pagājuši,bet tik vien dzirdam,kā vainīgi ...tā laika valdība.
Valdis
V
Galīgi sadalījies līķis...
Atceries !
A
Krīze ir sekas. Tu esi aizmirsis, kas bija cēlonis !
?!
?
TAISNĪBA, līķis jau sāk smirdēt.
Aija - duraks
A
Tu tiešām esi, piedod, duraks! Tev liekas normāli uzdzīvot uz parāda? Tā laika valdība ir vislielākie vaininieki šī brīža situācijā, jo aicināja tik piedod gāzi neprātam, kurā iekrita pat visai apdomīgi cilvēki. Tagad visi izliekas tik zinoši un pat nekaunas gvelz par nākotnes vīzijām! Nožēlojamie!
jumors
j
Jaunieši jau nav pīšļi- vecmāmiņ, pārāk ilgi būsi spogulī skatījusies! Bet es te prātoju- ja tie puikas un meitenes gudri- kāpēc agrāk viņiem neko neprasīja? Bet ja nav gudri- tad priekš kam mums atkal vienu nesaimniecisku kaudzīti politiķu?
Vecmāmiņa
V
Par to, ka Šķēles laiks pagājis, tauta runā jau sen: Kā tur īsti ir, viņam izdosies no pīšļiem atdzemdināt reiz tik vareno partiju? Gribētos dzirdēt kompetentu speciālistu prognozes!
nekur nevilks
n
tas nekas, Latvijā jau tā kapu kultūra ir diezgan augsta...
kaķis
k
kurš tev meičiņ to teica, gribēji jau gan lai tā būtu ,taču tā nenotiks,labāk dari savu darbiņu un netaisi secinājumus ,jo neesi jau tā visvarenā.
Ivars
I
Vienīgi žēl Segliņa un Zalāna, cerams, ka viņus novērtēs kā labus kadrus un uzaicinās pievienoties kādai no koalīcijas partijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas