Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kažoka: Lielākie zaudētāji 2011.gadā - Šķēle, Šlesers un Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ugly ugly
U
Mani zaudējumi-nebalti zobi,dubultzods,resns vēders, svešas valsts nauda,savējo apriešana,vīriešu trūkums,seksa trūkums.
Lepni un skaisti aizgāja
L
Man patīk cik lepni aizgāja tautas partija-oranža no matu galiņiem līdz papēžiem. Gudra,bagāta, strādīga,prasmīga,asprātīga un varoša.Visās citās jomās. Pīlknābītim tas viss tālu tālu...
alla
a
No politikas lepni neaiziet: ar kājas spērienu pa pakaļu. Neatdot tiesas piespriesto naudu jau arī diez cik solīdi nav - zināms taču, kā partijas augšgals dzīvoja un dzīvo.
  • 2
  • 0
Fui,ši neglitā un netīrā
F
Kad sēdēja blakus Andrim-cauri ekrānam varēja no viņas netīrā Tkrekla sajust sviedru smaku. Ej nomazgājies un sakopies!
Andris_
A
Šķēlem gan jau daudzus gadus atpakaļ, gan arī nākamgad ir un būs gan laba ģimene gan particība. Šleseram gan jau daudzus gadus atpakaļ, gan arī nākamgad ir un būs gan laba ģimene gan particība. Lembergam gan jau daudzus gadus atpakaļ, gan arī nākamgad ir un būs gan laba ģimene gan particība. Kažoka, kurai gan paģājušajā, gan šajā, gan nākamgad gan ģimenē gan turībā ir un būs "???" un drusku "0,000pī-i-i-īīīīīī" Lai nu visiem Latvijā tā "neveicas" kā "nelaimīgajai" trijotnei un Dievs sargi no kažokainas veiksmes!
ugly
u
Kažoka: Lielākie zaudētāji -mani 4 dubultzodi.
padomdevejs
p
Lielakie ieguveji ir latviesu tauta, jo sie kretini ir patriekti no valsts parvaldes tacu labak butu, ja vini tiktu tuvakaja laika tiesati un soditi, iespejams, ka vini ir pelnijusi naves sodu. Latvija ir jasak tiesatun sodit bijusie un esosie politki par Latvijas valsst izlaupisanu un latvies tautas apzagsanu, ir jarealize ES pilotprojekti, par noziegumiem pret valsti un tautu sodit ar naves sodu.
kveksis
k
Vai tiešām visā Latvijā nevar atrast simpātisku sievieti,to mums itkā netrūkst,kas varētu gozēties mēdiju redzamākajos portālos,bet te sasodīts ir jāskatās uz ž šo GRINČAS foto ,lūgums tautas vārdā.
Fiksais
F
Lielākie zaudētāji ir Latvijas iedzīvotāji, kuri ir tikai neveiksmīga ekonomiskā eksperimenta dalībnieki. Pa lielam viņas piesauktie džeki nav zaudējuši neko, ja nu sirdsmieru (jautājums vai viņi zin tādu jēdzienu?). Džeki vairākām savām paaudzēm ir sarausuši miljonus, kas ļaus netraucēti dzīvot. Ir smieklīgi, kā lietussargu vicinātāji ir veikli nostājušies kampēju vietā un turpina tikpat negausīgi rīt! Cik maksā patiesība vai morāle - Kažokas - k-dze?
aaaa
a
Gudra sieviete,kura domā valsts nākotnes vārdā......globāli!!
par gudrām skudrām
p
Tas pantiņš ir tikai un vienīgi pirmā asociācija uz "būt gudra" (being clever)
  • 0
  • 0
par būšanu gudrām, arī
p
piedošanu, piedošanu ... SEKSISMAM , kā arī dzen IGNORANCEI - NĒ!!!!!!!! P.S.Uz Anrdeju P tas ar'ī attiecas!:)
  • 0
  • 0
par būšanu gudriem
p
Imagine if all the boys in jail Could get out now together What do you think they want to say to us While we were being clever
  • 0
  • 0
Vārds
V
Viņai jau nekas cits neatliek kā "būt gudrai" - kaut arī tas izdodas nu tā....
  • 2
  • 1
bbb
b
Valsts nākotnes vārdā un globāli? Divi dažādi jēdzieni - valsts un globālais. Neputrojies orgasmiņ!
  • 2
  • 0
123
1
Pētniece??? :-}
utainais kažociņš
u
bet ieguvēji ir Jaunupi, Kampari, Dombrovski, Bendrātes u.c. korupcijas apkarotāju draugi
Un lielākie ieguvēji no tā ir kuri?
U
Visi, kuri aizbraukuši no valsts uz neatgriešanos, vai visi kuri vēl palikuši un kuriem bankas velk arā dzīviem "dzīslas" un izspiež pēdējās "sulas" pirms izmest uz ielas atņemot mājokli ar pamatīgu parādu nastu, kas radusies pārdodot savām meitas kompānījām par sviestmaizi?
jenotulācis-ļaunuma sakne
j
Man varbūt nepatīk oligarhi, bet tie ir daudz labāki par ārzemju investoriem, jo tautu tā neizsūc un naudiņu ārā neizpumpē. Pašreizējā valdība, sākot ar NĪ celšanu un visiem taupības pasākumiem (ne jau birokrātijas mazināšanu un brīvāku tirgu vai mūsu algām atbilstošiem nodokļiem un izmaksām) dzen tautu vēl lielākā postā un veicina Latvijas iznīcināšanu,
Precīzi
P
janisKazoka butu gajusi govis slaukt butu vairak labuma ----------------------------------------------------------------------------------- Toč!!!!!!!!!! Ne par velti izskatās pēc prastas kolhoza slaucējas!!!!!!!!! Un ar mutes brūķ''ešanu arīdzan atbilstoši!!!!!!!!
Ivars Graudums
I
Manupraat Kazhokas veerteejums ir pareizs. Komentaari lieki, jo tie ir subjektiivi.
aa
a
un Kažokas vērtējums tātad objektīvs? šitādi spriedelētāji arī ir mūsu lielākā nelaime
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas