Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Kažoka: ZRP lēmums koalīciju iesaistīt SC ir Latvijai vēsturisks brīdis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LP
L
Cik ļoti nepatīkama dāmīte.
Vārds
V
Jā , bet kāpēc tas tiek tiražēts? Iebiedēšanas kampaņa?
  • 0
  • 0
Pajaco
P
Nu, šajā foto "kažociņa" savu nacionālo piederību vairs nevar noslēpt. Tāpēc jau arī ir tik internacionāla... .
bulciņa
b
pie Paņķika bildes pieradu, bet ar šo vājprāta seju, nevaru
Tales from the Crypt
T
check out "Death of Some Salesman"
Iki
I
Fotogrāfu pie sienas, nu kā var tik nepareizi fotogrāfēt un pēc tam vēl ekaunēties bildi publicēt.
Ezis
E
Tas nav izprovocēts solis ,bet gan apdomāta nodevība un tici ZRP vēlētājs to novērtēs viennozīmīgi ,es par viņu vairs nebalsošu un cilvēki apkārt arī nē. Tā ir Latvijas cilvēku nodošana ,tagad Rubiks ,kurš no tribīnes stāstīja par saulaino komunismu atkal būs pie stūres! Prātiņ nāc mājā,cik jābūt divkosīgam cilvēkam ,lai stāstīstu par cīņu pret oligarhiem,bet pieliptu Krievijai? Viņš ir politisks līķis kurš ir 100% nodevis savus vēlētājus,kuri uzticējās viņa solītajam ,tā vietā viņš viņiem uzlika uz galvas lielu kluci. Viņi to nekad neaizmirsīs!!
vairis
v
nu īsti vēsturisks vel nav, ja beidzot izšķirtospar varaviksnes valdibu tad varetu teikt, jā nu beidzot visi sāks strādāt un atbildēt par sastrādāto, pagaidām tikai krēslus dala un mazāk prasigs partneris ir izdevigs partneris
Pavisam ne tā!
P
Ne jau "krievos" ir tā vaina. Vaina ir tajā, ka pie varas raujas politiska apvienība, kas gandrīz pilnība sastāv no cilvekiem, kas noliedz Latvijas valsts pastāvēšanas pamatprincipus. Pie varas raujas naidīgs spēks, ne jau "krievi". Latvijai taisni būtu vajadzīga viena normāla krievu partija, savādāk tiesības viņus pārstāvēt uzurpē šovinisti, imperiālisti un komunisti.
selga
s
Kur tad lai tos šķīstos krievus ņem,ja tādi pat krievijā nav atrodami? Ja kāds parādās,to vai nu nošauj ,vai iemet cietumā.
  • 0
  • 0
anglosaxis - zvirbulēns
a
Zvirbulēn, zvirbulēn, cik gan zemu Tu esi kritis. Labākajā gadījumā vecuma plānprāts. Ja nav ko teikt, Tu piesienies cilvēka ārējam izskatam. Zini, tas jau vairs nav pat stulbi. Tas ir pretīgi. Kas ar Tevi notiek? Varbūt mazāk raksti komentārus, jo pamazām sāc noslīdēt līdz visstulbāko komentētāju līmenītim.
zvirbulēns
z
Nu bet, vai es vainīgs, ka man viņa nepatīk, ka šī tik nesmuka? Nu paskaties pats, tev viņa šķiet smuka? Un vispār, kas mums tāda Kažoka, ka viņu te atskaņo? Cik esmu ievērojis, viņa nekad ne ko gudru nav pateikusi, skaita sorosīdu mantras, vienu par otru debīlāku. vai tad tā nav? Pilnīgs pilnmēness, kad šī ver muti! Tagad pat, ko uzmurgojusi, kauns lasīt! Viņa maz latviete?
  • 2
  • 1
max
m
Ko šis nekoptais radījums vispār var pateikt.
axis
a
Nākotne mums skaidra kā stikliņš. 9. maijā Zatlers ar savu ZRP apkāries aizlienētiem ordeņiem ēdīs voblas un dzers šņabi no graņonkām pie uzvaras pieminekļa. Tas viss būs gaišās nākotnes vārdā. Uz priekšu , Zatler , uz mizkasti.
Ezis
E
Bet tribīnē kāps pēc rubika.
  • 0
  • 0
Knābis
K
Kažoka pilnīgi pareizi raksta, un tā ir precīza analīze. Primitīvs nacionālisms, kas te redzams komentāros, manuprāt, liecina tikai par par dažu ļautiņu pshiskām novirzēm. Vienīgā problēma ar SC, kas arī mani dara bažīgu, ir viņu nejēdzīgā pieeja ekonomikas jautājumiem - nevar saprast, vai tas ir apzināts populisms vai tiešām intelektuāla mazspēja ekonomikas lietās.
Ezis
E
Kāds sakars ar nacionālismu?? Atmosties draudziņ tie pāris simti SC nav krievi un par krieviem nav stāsts ! Tā ir cilvēku apvienība ,kuri cieši sadarbojas ar Kremli un viņiem pat esot sadarbības līgums. Otrkārt viņi atzīst tikai to ko vēlas atzīt un nekādi nav draudziga Latvijas iedzīvotājiem ( visu nacionalitāšu ne tikai latviešu ).Ne jau visi krievu tautības pārtāvji ir par Rubika nākšanu pie varas. Viņi tika baidīti ar pasakām par izraidīšanu un velns zina ar ko. Tas ka SC ir klaji naidīga tieši latviešiem arī nosaka ,viņu attieksmi pret SC nevis otrādi,vispirms ir cēlonis tad sekas,bet cēlonis ir SC veiktā politika ,kura latviešu vēlētājam ir nepieņemama. Mums pietiek ar 50 gadu Krievijas okupācijas esam paēduši līdz kaklam.
  • 1
  • 0
AP
A
Jūs murgojat, kungs
  • 0
  • 0
x - Knābis
x
Piedēvēt oponentiem "psihiskas novirzes" ir paņēmiens, pēc kura uzreiz var atpazīt vispretīgākos demagogus.
  • 3
  • 0
knābis ciet
k
Kažoka raksta nepareizi Viņas "analīze" ir tik naiva, tik vientiesīga, ka varētu tik pasmaidīt, ja lieta nebūtu tik nopietna.
  • 6
  • 1
Ameba Planktonovna
A
Es saprotu naivu cilvēku nodomus Runča Leopolda stila, bet nesaprotu,kāpēc muļķība ir naivu cilvēku vienīgā drosmīgā rīcības forma. Es ceru,ka 24 stundu laikā ZRP nomierinās visus LATVIEŠU un L;ATVIJU MĪLOŠOS,ka latviešu valoda ir, bija un būs vienīgā OFICIĀLĀ valoda un šīs valsts kultūra ir prioritāte.
Es
E
Nu ja viņš pateiks ,ka tas bija apriļa joks un ar SC ( Kremļa partiju) nekāda sadarbība nebūs tad jā! Varbūt ,bet tagad ir septembris.Laikam nekas nesanāks dakteris var sev uzstādīt diagnozi,politisks līķis.
  • 0
  • 0
svešā
s
Kremļa gaiss sabendē cilvēka izskatu.
es
e
Nu visi Delnas, providusi, ijābusi utml. tagad čurā karstu, nav šaubu.
Janka
J
Tu kļūdies, tieši Soross bija "perestroikas" atbalstītājs, finansētājs un Gorbačova draugs...
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas