Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

KDS pret Juri Cālīti: kristīgā pārliecība tieši ietekmē politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tereze
t
Jā, cilvēki iekš KDS ir jauki. Jauki arī ar to, ka neko īpašu negribēja panākt šajās vēlēšanās.Viņi vienkārši ir, bet varbūt kādreiz tiks pamanīti vairāk.
Nožēlojami
N
Šajos komentāros ļoti spilgti parādās latviešu tautas visnožēlojamākās īpašibas - skaudība, nenovīdība, līdz ar to ļaunums pret saviem līdzcilvēkiem. Kā jums nav kauna. Es pazīstu daudzus no KDS biedriem. Cienījami, godīgi cilvēki, patiesi savos centienos. Tāpēc latviešiem tā neveicas - ne ar valdībām, ne ar labklājības izaugsmi, jo liela daļa no viņiem ir gļēva kalpu tauta, kas gūst vienīgo gandarījumu iznīcinot savas cilts brāļus un māsas.
Absurds
A
Ak tu kristīgā ragana, mēs jau piedzīvojām kristiešu politiku, jo lielāks kristietis, jo lielāks blēdis un krāpnieks. Politikā vajag domājošus, nevis reliģiozus cilvēkus.
Runcis
R
Kamdel parmetumi? Ja KDS butu pastavejusi visu so laiku un ko jedzigu paudusi - tad varetu zeloties. Paris menesus pirms velesanam sak rosities - protams, ka garam. Pirmkart jasak butu ar sveto tevu audzinasanu. Tie greki, kas uzpeld vel nekas. Izsudz un atlaiz par samaksu. Lielakais greks - baznicu parversana par "pareizo" partiju agitpunktiem. Nez kadel KDS kluse par so vertibu gusanas metodi.
Ieva
I
Es par KDS zinu jau sen. Vienīgi nebiju droša, vai vēl veģetē. Jo neko sakarīgu tā nav piedāvājusi arī savos pirmsākumos.
nu gan nokaitināja...
n
tātad, ja nav kristīgs, tādam nav ne morāles, ne cieņas, ne goda un tam sveši ētikas principi ?????
Velta Čudare no Balviem
V
Tas, ka KDS palika pēdējā, nav pārsteigums. Lielākā daļa vēlētāju par tās eksistenci uzzināja, saņemot vēlēšanu biļetenus. Jo "mazās partijas" jau netika aicinātas uz televīzijas organizētajām kandidātu debatēm un tām faktiski nebija nekādu iespēju sevi reklamēt. Šai ziņā šī vēlēšanu kampaņa bija unikāla, jo iepriekšējās šāda nevienlīdzīga attieksme nebija. Savulaik, ja atceraties, bija pat viena cilvēka partija "Māras zeme", kas balstījās uz dievturības pamatiem. Un tās pārstāve vienmēr bija uzaicināta uz visām debatēm. Kas attiecas uz "kristīgajām vērtībām", tad Zilgalves kundzei šajā sakarā laikam gan ir vairāk izpratnes, nekā tev, Kārli.
Kārlis Streips
K
Nu, ja. Partija, kura vēlēšanās palika pēdējā no visām tagad sāks skaidrot, kas ir "kristīgas vērtības." Ja Zilgalve u.c. nevarēja pārliecināt vairāk par pāris simts vēlētāju, tad acīmredzot viņu izpratne par "kristīgām vērtībām" ir ļoti, ļoti ievērojamā mazākumā.
ES
E
Vai saukšanās par kristieti ir garantija godīgumam un sirdsapziņai? Un kā ar pārējām ticībām? Vai mūs sagaida arī Demokrātisko Krišnaītu savienība, Allāha Demokrātiskā savienība utt.?
ak
a
DAUDZIEM IR SVESHS TERMINS " KRISTIIGS" . JURIS CAALIITIS IR PATIESI KRISTIIGS CILVEEKS. LAI VINAM VISS IZDODAS!
R.
R
KDS ir liekuli, kas uzrodas tikai uz velesanam un turpina degradet jebkadas vertibas.Vai godigums Latvija ir vertiba? J.Calitim ir skaidriba vardos un darbos ik dienas.
viesis
v
nu, Vakareiropas kultūrai ar kristietību ne pārāk dziļš sakars, ar baznīcu gan. Vēsturiski tie "kristieši' pārāk kristīgi nav bijuši. Cālītim taisnība, lai gan ko citu lai partija darītu kā protestētu.
Ieva
I
Manuprāt tur ir vainīga vēlētāju zvejošana, jo ir vēlētāji, kam vajag kādu lielo, kas kratīs ar pirkstu- citādi viņi godīgi dzīvot nespēj. Un šādi vēlētāji visus mēra ar savu olekti. Ja redz, ka politiķis shēmo vai pat vienkārši slaistās, uzreiz "secina", ka tas tāpēc, ka nav kristietis, bet pieļaut, ka viņš vienkārši ir slikts cilvēks un arī kristietis no tāda iznāks stipri štruntīgs....Lai vai kā, nodarboties ar primitīvu balsu zvejošanu ir nožēlojami, īpaši, ja tiek zvejotas tādu morāli nenobriedušu ļautiņu balsis, kā šie te "kristieši".
tereze
t
Māra Viktorija - Jūsa varējāt jau arī saprast, ka esošā savienība ir vāja un , ka Hēlēna, iespējams, ir saņēmusi aicinājumu no Visaugstākā rīkoties savādāk. Te jāpadomā vairāk par Dieva gribu, ne par savām, Māras kundze, ambīcijām. Varbūt jums jāiet kopā? Jo vispirms ir ideja un tā ir pie Dieva (pat pēc Platona).
Человек
Ч
skaidrs, ka «kristīgā pārliecība vistiešākā veidā iespaido politiku». bet tas nebūt atgriezeniski nenozīmē, ka kādai partijai ir monopols uz kristietību. bībelē ir ir teikts: «Viņi sacīja: Ķeizara! Tad Viņš tiem sacīja: Tad atdodiet ķeizaram, kas ķeizaram pieder, un Dievam, kas Dievam pieder!» (Sv. Matejs 22:21) kas mēģina instrumentalizēt ticību politiskiem mērķiem, ir vai nu muļķis un marionete, vai arī kampējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas