Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ķengaraga reindžers izpelnās policijas šefa kritiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mx
m
Citur tapat turpina zagt un nekas nav mainijies - man aizvakar spogulji tika nozagti, lai gan regulari sahaja rajona kur dzivoju ir zadzibas, nekas no Policijas puses nav maniits
EXTRA
E
Par ko te vispār var iet runa?!? Policijas rīcība ir nonākusi informācija par kriminala rakstura darījumu(auto apzagšanas gadījums,-nofilmēts). Domāju,ka Voina k-gam nav taisnība,varēja paklusēt un sākt dotā atgadījuma izmeklēšanu. Kāda starpība,vai informācijas piegādātājs vēlas rakstīt iesniegumu,vai nevēlas.... zādzības gadījums ir fiksēts un tas ir jāizmeklē.... Un policijai jābūt pateicīgai par to ka šajā valstī vēl kāds gatavs viņiem palīdzet un piegādāt tik nozīmīgu informāciju.... Labāk publiski atzīt,ka policija šīs valdības vadīšanas laikā ir palikusi nožēlojami bezspēcīga,nevis publiski apvainot kadu,kurs velas palīdzēt! Fui Voina k-gs!!!!
1905
1
tas Voins ir īsts pajolītis! Labāk būtu cilvēkam stimulam $ iedevuši nevis nolicis!
laine
l
cik sapratu, tad video tika nodoti tiem, kuriem mašīnas aplasīja un tad tie, kuriem tie video ir iedoti, lai tad nodod policijai. savādāk tak ir nenormālība, ka tagad cilvēks ir nofil ējis entos pārkāpumus un vēl beigās viņam par visiem būtu jāliecinā? vai arī jāšķirsta caurām dienām videoieraksti priekš policijas par baltu velti? tā jau čalis daudz izdarīja.
Q
Q
"Kāds kungs" atļāvās uzkāpt Voinam uz varžacīm darot viņa darbu daudz labāk un profesionālāk ;)
Shovs
S
Saprotu Voinu. Kas ir kautkādā veidā saskāries ar "nekā personīgi" zina, ka šiem galvenais ir uztaisīt shovu.. nu ko lai dara ir blondīnes, kam vairāk par bižutēriju interesē būt uzmanības centrā. Te drīzāk varētu būt diskusija par to kāpēc netiek tikpat enerģiski reklamēts ikdienas darbs. Jā protams, tas nav tik aizraujoši, kā uzmiglaina attēla fona stāsts par robinu hudu..
gribu zināt
g
kas atceraas , kaa Voins tika šajaa amataa???
ka es to saprotu.
k
Tik ilgi kamer policija par prieksnieku bus Voins tik ilgi ari automasinu zadzibas turpinasies!
ieteikums no tautas
i
Zatlers te nesen surojas ka nav Latvija neviena kam iedot Triszvaigznu ordeni vai kadu apbalvojumu, man liekas ka tas cilveks no Kengaraga ir pelnijis apbalvojumu jo viens pats ka Donkihots nostajas cinai pret vienu no Latvijas lielako postu, automasinu zadzibam. Sis cilveks ir pelnijis atzinibu par drossirdibu, teiksim atklati ja Policija vai zagli uzodis vina adresi vinam klasies plani! Bet zagliem ir tik liela vara ka dazu minusu laika pec automasinas numura zimes policijas datu baze noskaidro cilveka adresi, es pats to zinu jo tas gadijas ar mani. No ta briza es no Policijas un noziedzniekiem patiesam baidos.
KLUSAIS
K
VOIN!!!!! TAS KENGARAGA REINDZERS NAV TIK STULBS LAI ATKLATU SAVU PERSONIBU!!!!! KAD IR ZINAMS KA DAUDZI POLICISTI SADARBOJAS AR ZAGLIEM!!!!!!! KO JUS GRIBAT LAI POLICIJA IEDOD REINDZERA ADRESI ZAGLIEM UN TIE IZREKINASIES AR VINU!!!!! VOIN, JA JUS TA UZTRAUCIETIES KA REINDZERS ANONIMI CINAS TAD TAS JAU PALIEK AIZDOMIGI!!!! VOIN, PASAKIET ATKLATI KAPEC JUMS TIK LOTI VAJADZIGA REINDZERA ADRSE???
c
c
Cik tas Voins nekaunigi melo, ja jau reindzers vareja tas kameras uzstadit tad ko policija GULEJA? un lai Voins nemelo lieta pat nav par to ka policija nemekle zaglus, bet tiesi OTRADI SADARBOJAS AR AUTOMASINU ZAGLIEM. tads ir daudzu un daudzu cilveku viedoklis.
k74
k
Iesniegumus jāraksta tiem, kam radīti zaudējumi. Reindžers viņiem nodod video un viss. Viņam personīgi nekur vairāk nav jāiejaucas, kur nu vēl tiesā jāliecina ;) Izdarīja savu sabiedriski derīgo darbu, pasakam paldies kaut virtuāli un miers. Bet pēc šī Voina paziņojuma ir aizdomas, ka Voins pats sadarbojas ar zagļiem, jo publiski grib atklāt reindžera personību.
Vol...
V
Ticam,ticam,plurksti talak!!!
A.
A
Nu gan Voins lai­ź. Tam cilvēkam pateicību būtu jāizsaka, bet notiek, diemžēl otrādi. Man arī nozaga datoru, saņēmu paziņojumu, ka ierosināta krimināllieta, tikai kā ko atradīs, ja pat sērijas u.c. numurus nemaz nav piefiksējuši. Un vai vispār kāds ko meklēs­?
Nātre
N
Vienkārši kretinē tās mentu razborkas. Cilvēkam vienkārši vēl gribas tur dzīvot.Kas var aizstāvēt, vai tas tai bildē?Nesmīdiniet!!Kauns Mūrniecei!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas