Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Keris: Godmanis maldina sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kk
k
Ar Godmaņa un un Parex darboņu rebēm TAS arī sākās.
Sīkais -2
S
Godmanim baigās pohas,ar bārdu noaudzis,prasa-lūdzu,ielejiet man tik daudz!
Vita
V
Godmanis un Repše ir tie, kas Latviju sākumā izzaga un tagad turpina to darīt
bet tu, keri, taču arī
b
.............................kauns nav?????????????
lux
l
Ja nu tikai gānīties vien spēj, gānies. Tikai atceries, ka LPSR ražotajām precēm bija pieprasījums tikai PSRS. Kubā, Alžirā , arī Kongo un Vjetnama. Jāsaka gan, ka tikai tik ilgi,kamēr nebija pieejami citur ražotie analogi. Visi dikti gudri tagad gānīties. Ko tad nemetāties glābt Latvijas ekonomiku. Varēja taču par vienu latu iegādāties uzņēmumus, dibināt laiksaimniecība skooperaīvus. Nu tad tagad gaudu koris savu nevarēšanu kompensē ar gānīšanos.
:o)
:
Izskatās, ka Godmanis no savas Briseles algas algo savus apjūsmotājus un atbalstītājus, kas šeit klabina viņu slavinošus un atbalstošus komentārus. Godmanis ar savu parex glābšanu iegrūda valsti bedrē un tagad cenšas izvairītes no atbildības. Gan jau pie varas nāks normāli, godīgi domājoši cilvēki ar stingru mugurkaulu un sauks godmani pie atbildības par valstij nodarīto.
oze
o
laikrakstu redaktoriem vajadzētu ierobežot ex-premjera domu paušanu, jo tas tikai tracina cilvēkus. Kera kungam ir taisnība, ka ļaunuma sakne dzen atvases un mūsu dzīves nonākušas neapskaužamā situācijā rafinētu blēžu dēļ!
Kad
K
vakar izlasīju ziņu, ka Latvijas valsts ekonomiskais sabrukums ir pasaulē lielākais piedzīvotais, tad nu godmaņiem, gaiļiem, šķēlēm, u.t.t., u.t.t. vajadzēja paklusēt, bet tiesas uzdevums ir viņus iesēdināt un mantu attiesāt tautas labā... Tagad šis vislielākais valsts sabrukuma realizētājs, saņem milzu algu un kartējo, jau 21. gadu blā, blā, blā ... Tiešām ļoti, ļoti PRETĪGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rekur
r
Parādi ir jau sataisīti un nav vairāk ko klaigāt. SVF viņus no mums izspiedīs jebkurā gadījumā pat ja būtu 100 gadi jāmaksā. Ja būs problēmas ar maksāšanu pret mums pielietos sankcijas un ierobežojumus. Mums aizdos vēl naudu lai mēs varētu samaksāt %. Bet būs jasamaksā viss. Šobrīd parāda % ir 300 milj. ls gadā.
Juulis
J
Jau tas vien, ka ir iespējami tik milzīgi privātpersonu parādi, liecina, ka finansu situācija ir priekškrīzes stāvoklī. Krīze šo situāciju atrisinās. Šāds stāvoklis ir radies tāpēc, ka bankas mēģina tikt vaļā no naudas pārpilnības savos seifos uz cilvēku rēķina. Patiesībā šai naudai jau vairs nav vērtības.
apsurds
a
Un kas tad tas ir par aiznemuma naudam ,ko aiznemusies Birkavi un citi darboni .......................
das
d
Jā,mazāki zaudējumi būtu,ja ļautu bankrotēt!Godmanis ar Slakteri ierāva kārtīgu naudiņu sev un šķēlem arī!Ne par vaelti Kargins brauca pie Šķēles !
I.Gr.
I
Keris tikai taisa nevajadziigu trauksmi par lietaam, kas veel nav aktuaalas. Jaadomaa globaali. Kad Vaacija un ASV atdos savus milziigos paraadus? Par to neviens nerunaa. Varbuut inflaacija visus atbriivos no paraadiem? Bet taas protams ir spekulaacijas, kaa Kera runas.
Tapec
T
Nu vins jau pats 90. tajos atzina, ka sadarbojies ar KGB, jo bija tā saucamajos čekas maisos, bet Latviajs ceļš viņam to piedeva...
no malas
n
Godmens ir iesūtīts krievu spiegs, kura nolūks ir graut Latviju cik vien spēka. Esmu pārliecināts, ka pēc gadiem tas atklāsies un tad visiem būs lielas acis, ui, kā tad mēs to nesazīmējām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas