Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ķīļa aizsākto reformu atbalstam savākti tikai 3500 paraksti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Esam dziļā Ķīļā
E
Ķīlis ir TAUTAS NODEVĒJS - lauzt izglītību nedodot neko vietā, sūdabrālis ne ministrs
stingrā mamma
s
PirmsZiemsvētku laiks ir piedosanas laiks, cilveki aizņemti ar izdzīvošanu un tiem pietrācis laika uzzināt reformu skaļruņa slimošanas visus iemeslus, kā arī nepieciešamo statistiku par izdertajiem litriem un narkologu noslodzi, par kuru, protams, PR tuk-š-išs amatalgas saglabāšanas nolūkos neizpaudīsies publiski. Veselibas ministrei Circenei derētu aktualizēt alkoholisma upuru ārstēšanu par paša alkoholiķa līdzekļiem un, varbūt, -- ja nepieciešams, -- ierosināt KNAB izmeklēšanu par nodokļmaksātaju naudas izmantošanu, ārstējot sirds un asinsvadu slimību pacientus, kuri neievēro ārstēšanas režīmu neattaisnojamu iemeslu dēļ. Tada veselibas ministres rīcība vienigi nostiprinātu kadu gabaliņu no atliekam par tiesiskās koalīcijas teikām, pasakām un leģendām. Vajadzīgas ne tikai augstākās izglītibas reformas, bet arī kāds reformas vadīt spējīgais ne tikai ieķīlējies skaļrunis, ko piesedz partija un no budžeta apmaksāts publiskā tēla veidošanas puisītis.
Raimis
R
Te taču pārsvarā vieni uz tie paši cilvēki raksta negatīvus komentārus! Pēc "rokraksta" var atpazīt. Vai tiešām par to maksā?Uzņēmu to kā joku, bet gandrīz jāsāk ticēt. Nu kā var cilvēks atļauties regulāri sēdēt pie datora un malt vienu un to pašu: visi slikti, viss pagalam, visi aizbrauc, visi badā, visi mirst utt.? Ne pats pēc aizbraucēja, ne pats pēc mirēja...:)
jā gan
j
Te nu Jūs draugs alojaties! Tad jau daudz pamatotāk var teikt par Ķīļa atbalstītajiem, kuri rej bez satura, lai atbalstītu savu demagoģisko sociālantropologu!
  • 2
  • 1
profesors
p
parakstītos, bet neesmu saistīts ar nevienu no šiem sociālajiem tīkliem...
jā gan
j
Un tas, manuprāt, ir neiedomājami daudz, ja ņem vērā, ka Ķīlim nav nekāda reformu plāna, bet ir tikai to imit' ešana, kas izpaužas kā tukša gaisa kulšana ar izkliedzieniem "reformas"!
tagad jau
t
3631
Nesapratu
N
Hallo, 3500 paraksti??? Taču bija sen jau aprakstīts, ka vairāki cilvēki portālā parakstījušies vairākas reizes, līdz ar to skaitlis 3500 jādala ar vismaz 2.
to Gatim
t
Ja nebūtu plāna, tad nerunātu! Pasaki, kādu plānu var normāli realizēt, ja personīgi reformās neieinteresēta grupa ļaužu rīko tik brutālu, pat nelietīgu pret kampaņu?! Kur Tu redzi naudas nogriešanas plānus izglītībai? Vai tik neesi no mācību spēkiem, kuri savas algas "uzpūta", un tagad jūt, ka tā vairs neies cauri?
  • 2
  • 4
Gatim
G
"Ļoti daudz" atbalstītāju Ķīlim bija tikai tik ilgi, kamēr nekļuva skaidrs, ka patiesībā jau nekāda reformu plāna Ķīlim nav - ir tikai nepieciešamība kārtējo reizi nogriezt naudu izglītībai, ko ļoti viegli pamatot, ja lielāko daļu izglītības programmu noliek 3.grupā, kam budžeta nauda nav jādod
  • 5
  • 5
Gatis
G
Nevis jāsadala, bet jāpareizina, jo ļooooti daudz cilvēku atbalsta Ķīli, tikai netup pie datoriem.
  • 5
  • 8
krokodils - visiem
k
Stulba tauta - paši atzīst,ka augstākās izglītības sistēma ir dziļā krīzē,tai pat laikā vienīgo reformātoru gatava līdz ar zemi nolīdzināt.
Gatis
G
Neņem galvā! Palasi uzmanīgāk šos Ķīļa pretiniekus un sapratīsi, kas tie par cilvēkiem! Tādas interesantas sakarības var ieraudzīt! Viens otrs kā apsvilis skraida pa portāliem un kā papagailis ķērc vienu un to pašu. Pārsvarā sabiedrībā Ķīlim ir liels atbalsts. Būs labi, lai tikai viņam veselība turas!
  • 4
  • 7
cmn
c
PIETIEK.COM taču bija raksts, ka tā parakstu vākšana ir datu falsifikācija un ka patiesībā to balsu tur varētu būt uz pusi mazāk!!!!!!!!!!! Tur viens cilvēks var parakstīties ar Facebook, Draugu un Twitter frofilu un cik reizes grib! Turklāt viņi ir salikuši daudzas tukšās profila bildītes, zem kurām nav reālu personu! http://www.pietiek.com/raksti/gudratauta_vai_bledigatauta
Lauķis
L
Laboju: "Vismaz šeit laukos Ķīlim ir liess atbalsts!"
  • 3
  • 3
Lauķim
L
Cilvēks bez datora šodien diezin vai ir uzskatāms par saprātīgu un gudru, drīzāk gan atpalikušu - pat laukos. Patiesībā jau gan vajag tikai nedaudz veselā saprāta, lai neatbalstītu Ķīļa "reformas", jo tas teātris, kura režisors (drīzāk - režisors un āksts vienā personā) ir Ķīlis, cīnās nevis par izglītības kvalitāti, bet gan par izglītības sistēmas iznīcināšanu
  • 7
  • 4
lauķis
l
To parakstu noteikti būtu daudz vairāk, tikai lielai daļai saprātīgu cilvēku datora nav! Vismaz šeit laukos Ķīlim ir lies atbalsts!
  • 7
  • 6
Marta
M
Turieties, Ķīļa kungs! Jums ir daudz daudz vairāk atbalstītāju nekā tikai 3500. Satrunējusī augstākās izglītības sistēma Latvijā jau ir pussabrukusi, un, lai kā to censtos stutēt visādas ieintresētas personas, kas sevi dēvē par profesorēm, doktorēm (palasiet viņu publikācijas, kas ir lektoru līmenī!) un profesoriem, šī sistēma sabruks tāpat kā Berlīnes mūris vai PSRS, kas arī kādreiz likās neuzvarami. Kīļa kungs, Jūs esat jaunatnes cerība.
Kīļa kungs, Jūs esat banku cerība,
K
Kā teica Profesore Volkova - augstākajai izglītībai nogrieza 65% finansējuma, bet tagad bļauj par kvalitāti.... Vai nav forši? ķīlis - neprofesors, bet gan zic pie zviedrēniem- brēc par augstskolu skaita samazināšanu, t.i., studentu skaita samazināšanu, jo finansējumu nepalielinās, uz vietām reģionos augstskolas slēgs, bet Rīgā lauku jauniešiem būs grūti iztikt un vēl studēt... Varbūt tomēr beidz brēkuļot un parādi to modeli nevis brēkuļo par augstskolu skaitu? Skaitu var viegli un saprātīgi pieregulēt, bet tā jau nav izglītības reforma, bet gan vienkārša augstskolu administratīvā reforma (tāpat kā brēkuļošana par rektoru algām, kuras pati ministrija ir palaidusi pašplūsmā un ķīļa draudziņs LU auzis pats saņem tos 100 tūkstošus u8n negatavojas no tiem atteikties). jaukt sūdus ar dievdāvānu laikam ir tavs krēdo, bet kīla pasniegtais _ūds nav dievdāvana tautai, bet gan tikai viņa bagātajiem saimniekiem bankās pie zvedrīšiem...
  • 4
  • 5
pensionāre
p
Izturību, veselību. Atbalstam iesāktās reformas augstākās izglītības sistēmā. Turaties. Lai pietiek spēka!
arī
a
Un diez, kāda tad tagad ir mūsu augstākā izglītība? Vai nav maksas?
  • 1
  • 1
pensītei
p
Atbalsti, tik atbalsti, lai mazdēls paliek banku vergs pēc šitās izcilās reformas... hi hi...
  • 4
  • 5
N
Es Kīli galīgi neatbalstu
toties
t
cik parakstu atbalsta treknos runčus Rektoru padomē?
sile
s
Latvija ir Eiropas Savienības valsts, kurā ir vislielākais augstskolu skaits proporcionāli iedzīvotāju skaitam valstī – 13,5 augstskolas uz vienu miljonu valsts iedzīvotājiem. Pat Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), kur ir viens no vislielākajiem augstskolu skaitiem pasaulē, proporcionāli iedzīvotājiem šis rādītājs ir mazāks – 8,8 augstskolas uz vienu miljonu valsts iedzīvotājiem. Protams, tai skaitā, arī mūsu kaimiņvalstīm Lietuvai un Igaunijai attiecīgi 3,8 un 10,6 augstskolas uz vienu miljonu iedzīvotājiem. Ministru Kabinets ir apstiprinājis Augstskolu, koledžu un studiju virzienu akreditācijas noteikumus, kas paredz turpmāk augstākās izglītības iestādes novērtēšanu veikt atklātā konkursā izvēlētai institūcijai, nevis Augstākās izglītības padomei, kuras sastāvā ir arī pašu akreditējamo augstskolu rektori.
Ķīļa silei
Ķ
Kā teica Profesore Volkova - austākajai izglītībai nogrieza 65% finansējuma, bet tagad bļauj par kvalitāti.... Vai nav forši? ķīlis - neprofesors, bet gan zic pie zviedrēniem- brēc par augstskolu skaita samazināšanu, t.i., studentu skaita samazināšanu, jo finansējumu nepalielinās, uz vietām reģionos augstskolas slēgs, bet Rīgā lauku jauniešiem būs grūti iztikt un vēl studēt... Varbūt tomēr beidz brēkuļot un parādi to modeli nevis brēkuļo par augstskolu skaitu? Skaitu var viegli un saprātīgi pieregulēt, bet tā jau nav izglītības reforma, bet gan vienkārša augstskolu administratīvā reforma (tāpat kā brēkuļošana par rektoru algām, kuras pati ministrija ir palaidusi pašplūsmā un ķīļa draudziņs LU auzis pats saņem tos 100 tūkstošus u8n negatavojas no tiem atteikties). jaukt sūdus ar dievdāvānu laikam ir tavs krēdo, bet kīla pasniegtais _ūds nav dievdāvana tautai, bet gan tikai viņa bagātajiem saimniekiem bankās pie zvedrīšiem...
  • 4
  • 4
DISKRIMINĀCIJA
D
Neesmu sociālajos tīklos, jo uzskatu to par nelietderīgu laika nosišanu. Diemžēl tāpēc nevaru parakstīties, bet reformas izglītībā ir vitāli nepieciešamas. Sešdesmit augstskolas uz diviem miljoniem cilvēku /ieskaitot pensionārus un zīdaiņus!/ - nu tas ir pilnīgs absurds! Ja kāds te uztraucas par Ķīļa publikācijām, tad man ir jautājums - jums vajag publikācijas vai arī izglītības ministru? Man vajag ministru.
NEMELO
N
valsts augstskolu ir tikai 17 privātās - dara ko grib, un koledžas jau īsti arī nav augstskolas
  • 0
  • 0
Vai reformas reformu dēļ? Vai tikai
V
Vai reformām nav svarīgs arī saturs un izpildījums? Un kas ir izglītības ministrs? Uzpūtīgs brēkulis un paštaisns karjerists, kurš vienkārši apsaukā komūnistiskā garā savus oponentus vai pamato savus apgalvojumus ar konkrētiem, pamatotiem un izsvērtiem lēmumiem? Esmu sapratis, ka visus letiņu studentus viņš piespiedīs ņemt bankās krdītus, bet vai tāpēc tauta bagātāka un gudrāka kļūs? Vai tas nav rupjš kārtējais banku lobijs, kur ar tautas izglītošanu nav nekāda sakara?
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas