Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ķīļa komisija pirms vēlēšanām izvērtēs politiķu priekšlikumus "no saprātīguma viedokļa"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kl
k
Publiska institūcija - VP stratēģiskās analīzes komisija dara neviss to ko viņa pati vai tās vadītājs pēkšņi izdomā, bet gan to, kas noteikts viņas nolikumā. Tāda politisko partiju programmu analīze pirms vēlēšanām un vispār VP SAK jaukšanās politikā ir prettiesiska.Pats VP pēc tādas SAK priekšnieka pašdarbības var saņemt atcelšanu Saeimā. Ķilis var doties uz kādu privātu institūciju un tur analizēt cik tik tīk.
ui
u
Te nu jāsaka, ka paša Ķīļa kā antropologa spriedumi par ekonomiku ir diezgan apšaubāmi. Ekspertiem ir jādiskutē, nevis jāuzmetas par vērtētājiem citu piedāvājumiem. Ja prezidenta komanda tik gudra, lai rauj nost valdību jau šodien un pati sāk strādāt tās vietā un nākamās saeimas vietā. Vērtētāju jau tāpat pietiek.
Šampēteris
Š
Līdzīgu analīzi veiks EKONOMISTU APVIENĪBA 2010. Domājošam vēlētājam būs vieglāk izdarīt secinājumus, pieņemt lēmumu.
Oskars
O
Ķīļa komisijā nav ne smakas no čekistiem, tur ir vēl pieci ārvalstu "atzīti" konsultanti. Teicu jau vienreiz, kā var uzticēt valsts stratēgijas izstrādi konkurentiem - idiotisms. Tapēc jau Ķīlim ir iznākusi GENOCĪDA programma.
Oskars
O
Nelieto manu niku sudabrāli.
viks
v
Nu tik tiešām , vērtētājs atradies , varbūt vienreiz pietiktu , cita vārda neatrodu , muldēt .tā vairs nav smadzeņu pūderēšana studentiem , runa ir par Latvijas nākotni un te nu murgot nevajadzētu .
J.Biotops
J
Atzīšos savā aprobežotībā – ilgu laiku ņēmu šo ekspertu par pillu. Tad noklausījos viņa prognozi par kultūras finansējuma nenovēršamo pieaugumu (to redzam), kur pie „kultūras” izdevumiem tika pieskaitīti arī azartspēlēs notērētie lati. Paldies, gongs.
Vienotības triumfs
V
Par to saulaino žestu gan ir forši, jo tagad šī žesta rādītājs lagzdīts ir Vienotības stute un izpalīgs!!!!!!! Apsveicu Vienotību ar žestu meistara pārņemšanu savā paspārnē!
Vienotības triumfs
V
Partijas "Jaunais laiks" pārstāvis Edgars Jaunups atklāja, ka pašreizējais premjerministrs Valdis Dombrovskis, ja viņa valdība spēs nostrādāt līdz vēlēšanām, būs partiju apvienības "Vienotība" premjera amata kandidāts arī pēc rudenī gaidāmajām vēlēšanām. Dombrovska sasniegumi, strādājot krīzes laikā, esot unikāli - kā nekā visnepopulārākajā laikā, pieņemot nepopulārus lēmumus, viņš bijis vispopulārākais premjers, intervijā LNT teica Jaunups.
lauksaimnieks
l
Kas Jūs pats būsiet tas vērtētājs kas LLU 16 aprīli par to lauksaimniecību tās muļķības kvelza.prātiņ nāc mājās vai reālo dzīvi no dzīves prakses esi redzējis vai tikai caur logu ,vai tās muļķības studentiem muldēt tāpēc jau brauc prom citur mācīties
KLM
K
Kur nu, šie tik priecājas kā dzeris, ka tauta ir nejēgas un bedrē!!!!!!!!! ............................................ ............................................................ ....................,............ Jā, tai nejēgai tautai reiz parādīja saulainu, oranžu žestu no Saeimas loga, un turpināja rakt bedri... lai dziļi, dziļi bedres dibenā ieraudzītu nejēgas tautas glābējus - AŠ2 - nevainīgus eņģeļus, kuri bedrē nokļuva nokrītot no mākoņiem....
Vienotības triumfs
V
Vai tu redzi , ka Vienotība kaut lāpstas ir sameklējusi , lai darbu uzsāktu? Kur nu, šie tik priecājas kā dzeris, ka tauta ir nējēgas un bedrē!!!!!!!!!!
KLM
K
Tu gribi, lai bedri, kuru raka astoņus gadus - vismaz astoņus, aizber gada laikā? .................................................... ............................................................ .............................. Ah, un kādu tehniku pielietoja rokot bedri - gan buldozerus, tankus, kosmiskos kuģus, elektrostacijas, dīzeļlokomatīves - un visu to darīja ar pedāli grīdā - par prieku kvaukšķiem, mudakiem, pajoliņiem, jampampiņiem - muļķu zemes reņģu ēdājiem pingvīniem.....
Nuja
N
Jūsmīgais 12:49 Ģeniālais profesors Ķīlis zin : kā jāreformē izglītības sistēma, kāpēc Latvijā ir tā kā ir, kāpēc cilvēki brauc prom, kā attīstīsies lauksaimniecība, kā mainīsies ģimene, kā ir jāattīsta inovatīva ekonomika, kā iziet no krīzes un vēl un vēl un vēl....... Nav lietas kuras nezin šis pļurkstošais narciss.... ----------------------------------------------- ------- Nav obligāti tas viss jāzina. Galvenais, ka ir drosme pateikt deputāta kanditātam, ka viņš runā muļķības un sola neiespējamo. Un publiski un skaļi pateikt, lai taču vēlētājs - muļķa tauta - beidzot saprastu, ko tie potenciālie tautas kalpi gvelž. Jo tiem gvelzējiem jau vienalga ko solīt, ka tikai pie varas tikt.
rinķī apkārt
r
Nu gan jau vairāk kā gads riņķī kā |Viwenotība ap to bedri lēkā un priecājas. ++++ Tu gribi, lai beri, kuru raka astoņus gadus - vismaz astoņus, aizber gada laikā? :) Pie tam, strādājot reālā mazākumā un atrodoties vienā telpā ar (A+Š) kvadrātā? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas