Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ķīlim riebjas, ka cilvēki gaida, kad visu pateiks priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ņaudētājiem
Ņ
Cena, ko maksājam par "kaut ko" Tas notika kādā no Latvijas krogiem. Ļoti bieži te iegriezās ļaudis un bārmenim lūdza ieliet "kaut ko" vai "vienalga ko". Pēc tam saņemot rēķinu bija izbrīnīti - par visai lētu dzērienu jāmaksā 10 vai 15 lati. Izbrīnītajiem apmeklētājiem kridzinieks parādīja dzērienu karti, kurā ierakstīti dzērieni "kaut kas" un "vienalga kas". Negaršoja, par dārgu? Bet tā bija tava izvēle. Bet cena par "kaut ko" un "vienalga ko" patiesībā augsta ne vien krogū, bet arī dzīvē. Gan valstī kopumā, gan izglītības sistēmā. Bieži vien par neadekvāti augstu cenu mēs saņemam "kaut ko" un "vienalga ko". Varam jau zūdīties, kritizēt un čīkstēt. Bet vai esam izdarījuši pārdomātu un izsvērtu pasūtījumu? Vai katrs priekš sevis esam sapratuši, kas ir tās ideālās lietas, ko gaidam no valsts un šajā gadījumā no izglītības sistēmas? Gan attiecībā uz sevi un saviem bērniem, gan valstiskā līmenī (piemēra,pie laika strādāt ar bērniem no riska ģimenēm, lai vēlāk mums nebūtu jāuztur tik daudz cietumu). Un šī saprašana sākas katram no sevis, tā pilnveidojas saliekot divu, trīs un vairāk cilvēku domas kopā. Tad rodas arī padoms un spēks, kā panākt šis labās izmaiņas. Jo Latvijas saimnieka sajūta sākas sevī. Es negaidu, ka aizrakstot "žēlabu" cara tētiņam Zatlervaldim, visas lietas automātiski sakārtosies. Jo nevis viņš ir Latvijas saimnieks, bet katrs no mums. Viņš ir Latvijas, tātad arī mūsu kalps. mums tikai jāiemācās izdarīt konkrēts pasūtījums un kontrolēt, ka tas patiešām tiek vislabākajā veidā izpildīts. --------------------------------------------------------- -----------------------
V
V
Man riebjas Ķīlis! Bet, ja viņš aicina rīkoties tādā aspektā, kā OK komentārā, cepuri nost!
OK
O
Vieniga rikosanas butu varas fiziska padzisana.
Dio
D
Visu cieņu Ķīļa kungam. Visu cieņu viņam. Latvijas tauta jābeidz vaidēt (arī man un visiem apkārtējiem), lai mēs varam sākt rīkoties!
*>>homo soveticus
*
Par politiķu meliem un blēdīšanos es varu lasīt Dienā, bet par jūsējiem ne (lai gan ikdienā ar tiem sastopos regulāri). ---------------------- Šaubos, ka ikdienā regulāri satopaties ar maniem meliem. :)) Ja jums liekas, ka politiķu meli sastopami tikai dienā un reālo dzīvi un vēlētāju izvēli neietekmē, ļoti žēl, jo tā ne tuvu nav. Politiķi sen nav tautas atspulgs, viņi jau gadiem ir tik tālu no tautas, ka vairs nesaprot tās reālo dzīvi, par to liecina gan viņu darbi, gan vārdi. Par sabiedrību. Protams, pa ielām nestaigā vieni vienīgi eņģelīši, tomēr arī ne visi ir ļaundari un , runājot par attieksmi, atcerēsimies teicienu "kā sauc, tā atskan'" vai tautasdziesmu"visi man labi bija, kad es pati laba biju". Es neesmu tik sliktās domās par mūsu sabiedrību kā jūs. Nav jau arī ārzemēs vieni vienīgi "eņģelīši", kaut vai britu tūristi Rīgā, nu diezin vai kāds latvietis ārzemēs tā uzvestos. Un vēl ir teiciens "zivs pūst no galvas":)
Politiskaa atbildiba
P
Kiili, tu sanem naudu, un loti labu, butibaa par ko??!! Par tuksu muldesanu! Tauta ir teikusi un saka valdibai kadi nodokli un likumi jaievies, lai varetu normali dzivot un attistities, bet ne saeima, ne valdiba, ne ari tavs tiesais saimnieks Zatlers, neko nenem veraa! Ari tu esi tur piezidies pie trekna gala un mierigi parazitee, jo tavs pienesums sai valstij ir NULLE!
homo soveticus
h
Būtu jau labi ja valdošo elitu veidotu visi Latvijas ļaunākie cilvēki un par ielām staigātu vieni vienīgie eņģelīši. bet tā tas nav. Politiķi ir tautas atspulgs. Ja labi papētītu savu dzīvi, Jūs redzētu, ka Jūs katru dienu darāt kaut ko, kas šo vidi pēc tam pataisa par nepatīkamu arī pašam. Par politiķu meliem un blēdīšanos es varu lasīt Dienā, bet par jūsējiem ne (lai gan ikdienā ar tiem sastopos regulāri). Ir skaidrs, ka komunisma vēzis ir izdarījis neaprēķināmu postu cilvēku domāšanā, tāpēc to ir jāapzinās, un katram cilvēkam jācenšas sevi labot. Taču esat ceļojis, redzat kāda ir starpība starp cilvēku savstarpējo attieksmi tādā Vācija vai Francijā un Latvijā? Lai cik Jums tas nepatiktu (jo homo soveticus ir slinks pēc dabas) viss ir Jūsu pašu rokās, ja gribat dzīvot tā kā Rietumeiropā. Ja savukārt patīk Austrumu modelis labāk, tad tur jau ir ērta iemīta taciņa!
*
*
Neizskatās, ka Ķīlis pats daudz atšķirtos, jo arī viņš tāpat gaida un nezina atbildi. Nekādas sakarīgas idejas nav atražojis. Tas tā kā būtu valdošo pienākums zināt, kur viņi ved valsti. Par to viņiem tās lielās algas maksā. Un ja jau nezina viņi, kuriem ir "spēks rokās un ko tie nolemj, tas ir", tad ko var mainīt atsevišķi indivīdi, kuriem nav ne varas, ne iespēju kaut ko mainīt. Kā prot, tā mēģina gan protesta mītiņos, gan piketos, bet arī tad nav labi un kas vispār viņos klausās? Ka tikai nobalso kungiem pa prātam un tad uz 4 gadiem tiek aizmirsti. Kamēr tas nemainīsies, nav ko sabiedrībai pārmest savus neizdarītos darbus.
homo soveticus
h
Kas, tavuprāt, viņam būtu jādara? Jātup Dienas komentāros un jāgauž cik dzīve sūrā vai jālaižas uz solīto zemi (Īriju)?
smoker
s
Kādreiz sen senos laikos Ķīlis bija man skolotājs. Lielisks un ļoti gudrs cilvēks,. Tagad kad viņš ir Zatlera sunītis - uz pēlīšiem guļot sāk riebties parastie cilvēki? Žēl vecīt, tiešām žēl. Ko tu pats esi izdarījis bez muļķa dzīšanas? Zatler kundzei kādu joku izstāstījis? Galma klauns ar grāmatu.....
Bauris
B
Vai, vai, nabaga bauriem neviens kungs nepalīdz un tāpēc jābēg projām! Ja kalns nenāks pie Muhamada, Muhamads ies pie kalna.
75%
7
nedrīkstētu dot vairāk par 4 klašu izglītības apliecību........................
matrozis Žeļezņjaks
m
Ķīli, dajoš vīziju! Bez vīzijas mums xana....
mmh
m
ķīlim, iespējams, rudenī riebsies vēl vairāk..., bet ko var gribēt no cilvēka, kas maizi, tāpat kā suns un mācītājs, pelna ar muti, sorī
šuriks
š
Ķīļa kungam nenoliedzami ir ļoti liela lietošanas vērtība. Paskatieties televīzijā cik enerģiski viņš žestikulē, plivina rokas, škobās un gorās. Ja viņam atslēgtu skaņu un naktī piesēdinātu pie gultas, uz gulētāja galvas nekad neuzsēstos neviens ods vai muša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas