Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Ķīlis: Ekstrēmākais koalīcijas variants būtu 87 balsis, taču tas ir maz ticams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ķīlis dibenā
ķ
es atvainojos, bet Ķīlis ir vienkārši ekstremāli stulbs.......
Petra Beķere
P
..varu tikai noziņot cien. lauciniecei. Govs izslaukta. Un viss salikts pa vietām. Un guļam šonakt sienā. Vēl pēc-vēlīnā lauku romantika. Lai jauks vakars! Un labs starts rītdien - jaunai dienai!
Petra Beķere - no laukiem
P
Es ceru, ka tāds variants būtu iespējams. Ļoti ceru. Un arī pamats jaunai lauksaimnieku organizācijai, pārorganizācijai. Un jaunam sākumam.
lauciniecei
l
tu beidz televizoru lūrēt un ej govi slaukt! jeb kad par komentiem maksā, tad nav ne govs jāslauc, ne no laukiem jābūt? :DDD
  • 0
  • 2
pakausis
p
nu ko var dzīt visādus murgus.. būs tā.. būs šitā.. nacionālistus ar kremliešiem, tautu draudzību ar skandināvu bankām.. bla bla bla... pieauguši cilvēki.. bet ne tur sakarīgas diskusijas, ne argumentu.. nedz kaut kādas jēgas! Vislatvieši vispār varēja tagad iedzīt bleķa naglu zemē un nostāties tā, kā cilvēkiem jāstāv.. nevis ļaut sevi ievilkt šai murgā par varavīksnes bezdošiem kremļa vienradžiem un viņu valdībām. Puiši - vai nu te ir politika, vai nu "dziedošo ģimeņu" tipa šovs ekrāna nohipnotizētajiem prātiem. Politika nav kompromisu māksla.. melošana ir kompromisu māksla!
Zigmārs
Z
Man būs pieņemama valdība jebkura tikai bez SC tā arī vēlējusies sabiedrība Latvijā, bet ZRP iedomājusies, ka tā var uzmest latviešu nāciju un latviešu sabiedrību piekopj nelietību un valsts nodevību tai skaitā jūs Ķīļa kungs. Tā kā tagad turiet muti nodevēji nolādētie. Ja būs valdība kopā ar SC, latviešu sabiedrības protesti augs augumā līdz šis valdības krišanai, es ticu savai latviešu tautai ticu, ka nekāda zombēšana to neapturēs, nekāds kangarisms to nepturēs un pat mediju nodevība to neapturēs.
Sprūdžs ir
S
Vanckars neizdevušais.
Ķīlis ir
Ķ
Kroplis un latviešu tautas nodevējs. Melis un uzmetējs.
Dainis
D
Aizveriet muti kangari nolādētie jūs nēsat latvieši jūs esat lopi pret latviešiem
Rolands
R
Beidziet muldēt rupekļi latviešiem, kas ciena savu tautību un valsti, savus senčus ar SC nav pa ceļam. Partijas SC darbība ar viņu piekopto ideoloģiju var būt legāla tikai Krievijā, ja pieņemsim viņus valdībā, tad latviešu tautas 3.Atmodai, kas tika īstenota 80.gadu nogalē un 90.gadu sākumā nebūs nekādas jēgas, jo turpināsim ceļu atkal zem austrumu lielā lāča tupeles. Kā es jūs nodevējus ienīstu
I.Stende
I
Ko jūs latviešu nācijas nodevēji te muldat ir vēl virkne saprātīgu latviešu, kas negrib savu valsti atdot vadīt svešai tautai būt par Putina Eirāzijas savienības sastāvdaļu vai Krievijas sastāvdaļu, šie saprātīgie latvieši nemūžam nepieņems SC ideoloģiju, kura vērsta uz latviešu nācijas iznīcību, mums ir savu senču ideoloģija latviskā ideoloģija tā ideoloģija ko paaudzēm pārņemām no savienm senčiem viņu cīnām par latvisku Latviju, un latvisku nākotni Latvijā. ZRP sevi ir parādījusi viennozīmīgi, kā kangarus un latviešu nācijas nodevējus mēģina īstenot noziedzību pret latviešu tautu un viņas valstisko pašnoteikšanos Latvijā. tapēc novēlu degt jums elles ugunīs un izkūpēt kā pelniem.
Biedram Ķīlim
B
taisnība - nokļūstot pie varas, ZRP un SC pieliks visas pūles, lai nākošajās vēlēšanās piedalītos 99,6 % pilsoņu, par šīm partijām nodoto balsu skaits - 99, 9 ! Precedenti ir bijuši...
iks
i
Bet Ķīļa kungu tak nekavējoties vajag aicināt pat Prezidenta virskonsultantu!
Nesaprotu,
N
ar ko labākas ZRP "sarkanās līnijas" par nacionāļu vai Vienotības, tāpat SC ievilktajām. Kāpēc tieši tās ir jārespektē, bet citu - nē.
pakausis
p
tas saucās - uzņemties iniciatīvu :)) tas nedaudz atgādina to momentu, kad pie krogus galda viens no ļaudīm krietni iesilst.. un viss galds klausās viņa jokus, stāstus, domas.. nu ot cilvēks "paņem" to galdu.. pārējie tikmēr sēž un gaida, kad tas balamute piemauksies un varēs tikt pie meičām aiz tā vien, ka spēj vēl noturēties vertikāli, nevis guļ ar seju salātos, kā tas balamute kurš ar saviem tostiem piedzirdījis bābiešus un pats sasniedzis aknu limitu :))))) bet ja tā nopietnāk.. meklēt kaut kādu "taisnību" demokrātiskā sistēmā kā tādā ir diezgan nejēdzīga padarīšana.. tās tur nav :)) divi vilki un kaza balso par to ko ēst vakariņās..
  • 0
  • 0
Troll
T
Zemniekiem bija stabili ministri - Dūklavs, Augulis, arī Jurševska cīnījās par pensīšiem. Ko viņi ir noziegušies, ar ko sliktāki par ikvienu tādu "kabānovu", kuru gatavs apkampt un bučot Zatlers?
Sevišķi
S
Jurševska cīnījās par pensīšiem - Lembergs, saņemot no angļu tiesas prēmijā 135 miljonus, šo naudu ieguldītu pensiju palielināšanā, jo valsts kasē liekas naudas nav....
  • 0
  • 1
Fil
F
Viens tur man atgādina lielu treknu kāpuru ar pliku galvas virsu... Nezinu, kā sauc, tos atrod pavasarī zemi rokot. Kas no viņiem vēlāk iznāk, to nezinu. Varbūt sūdu vaboles?
Vārds
V
poetic!
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas