Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ķīlis: jaunajā valdībā jau iebūvēts iekšējais konflikts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Lembergs ir pragmatisks biznesa cilvēks, nesaprotu, kā viņš varēja vienoties ar šo besperspektīvo ekonomiskā ziņā Vienotību, kas simbolizē degradāciju un stagnāciju. Gudram cilvēkam vajadzētu saprast, ka Latvijas ilgtermiņa ekonomiskā attīstība ir iespējama tikai sadarbojoties ar Krieviju, tāpēc ir nepieciešams apvienoties ar SC. Orientācija uz rietumiem - tas ir tikai vēl vairāk iestregšāna parādos un pilnīga atkarība no kreditoriem. Par laimi, biznesa cilvēks nesēž valdībā. Viņam ir pietiekami daudz naudas, lai pārliecinātu Dombrovski paņēmt SC valdībā. ZZS un PS, SC ieiešāna valdībā ir taktiski neizdevīga, JL – tieši prētēji. Tagad, kad SC neieiešāna valdībā jau ir notikusi un ZZS tajā neizskatās vainīgs, Lembergs var kratīt galvu ar līdzjūtību. Tomēr viņš nemelo, Dombrovskā vietā viņš būtu ņemis SC valdībā, jo tas ierobežotu otrā partnera iespējas. Būdams otrais, viņš nav ieinteresēts trešajā. Tātad: ja Lembergu patiesi rūpa Latvija un tik pat patiesi viņs uzskata, ka Latvijai ir lietderīgi lai SC pievienotos valdībai, viņš būtu uzstājis par SC iekļaušānu valdībā, bet nenožēloja postfaktum. Un tagad viņš nogalina trīs zaķus ar vienu šāvienu: parādā valsts domāšanu, neskatoties uz šādā gadījumā neizdevību viņa partijai, saņem krievu vēlētāju simpatijas un ,vissvarīgākais, publisko sevi Krievijas politiskās un biznesa aprindās, kā prokrievisks latviešu politiķis. Un pats svarīgākais, ne ar ko upurēt tam nebija nepieciešams.
nevajag Ķīli
n
Destabilizators Ķīlis. Vai tads ir vajadzīgs. Lai prezidents vērtē, kas viņa paspārnē uzdarbojas.
Jukums
J
>profesors Roberts Ķīlis.< A [ar ko šis pro-fesūru dabūja? Šis ir laikam kartējaos pir. dis. mir plukst. profesors, jo iegoglēju , bet tavu skādi , neizleca neviena aŗzemju publikācija ar šo kujngu. Vai tiešām Kīlis ir Līķis? Un saku nu viens, ka uzvārdam nav nozīmes Finanšu ministrs -Slakteris, Ministru prezidensts - Godmanis Stratēģiskās analīzes komisijas (SAK) vadītājs -Ķīlis
cony
c
Beigsim ar LVU PLAŠI IZPLATĪTO STUDENTU UN PROFESORU PLAGIATISMU un sāksim paši kaut ko maziņu,bet paši un kautko pozetīvu izgudrot un pasniegt kā produktu.
Jukums
J
Kas gudrs lai ieliek punktu Ķīlis Eksperts Līķis
kāpēc?
k
Kāpēc mūžīgi tik daudz negāciju ? Vai tiešām nevar prognazēt kaut ko pozitīvu Ja kādam diendienām saka, ka ir slikts, viņs sāk domāt, ka ir slikts. Velns parāvis, kad reiz latviets latvietim sniegs draudzīgi roku?
Zelma Birzniece
Z
Ja par daudz peļ,vai slavē,tad kaut kas nav kārtībā.Iesaku pārdomāt visiem gudrajiem pareģoņiem par Dombrovska valdības nākotni
bļaviens
b
Kur Zatlers šitādus padomniekus salasa. Juridiskos padomus dod sievite ,kura pati uzspļauj likumam, Un, ja es par visu ko domātu ,kā šitas nelaimes putns, tad ar tādām domām labāk noslīcināties nekā tā par visu domājot turpinātu ..
sekste
s
Brīnos par Zatleru, ka spēj uzticēties tik tukšam cilvēkam.
Lelle
L
Ja tagad neviks strukturālās reformas un no visiem krēsliem neimetīs oranžo parazītus, tad šitai valdībai pašai ātri pienāks gals, jo vecās iesīktējušās struktūras nemaz pa jaunam neprot strādā, tikai taisa darba imitāciju.
ronja
r
Ķīli, nomierinies! pasaki labāk ko pozitīvu!
vilis
v
Ķīlis izteikts pesimists- dzer konjaku un saka smaržo pēc blakts.
bet to
b
Lūk te : Strazds: Valdības struktūrā ir iebūvēts konflikts Nozare.lv Pirmdiena, 1. novembris (2010) 15:23 AA Komentāri: 12 Vērtējums: -8 +11 . Ņemot vērā ministru portfeļu sadali starp "Vienotību" un Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), valdības struktūrā jau pamatos ir iebūvēts konflikts, uzskata "Nordea bankas" vecākais ekonomists Andris Strazds. Strazda skatījumā konflikta iespējamību un riskus rada tas, ka Finanšu ministrijas (FM) vadība ir uzticēta "Vienotības" pārstāvim, bet izglītības un veselības jomas, kurās ir nepieciešamas lielākās un arī smagākās reformas, ir atstātas ZZS pārziņā.
bet to
b
vai to jau Strazds ne teica? tādiem pat vārdiem, pirms pāris dienām?
Ance
A
Ķīlis drusciņ piegriezies ar saviem secinājumiem! Kā bada dzegūze!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas