Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ķīlis: Zemnieku Saeima kritizējot balstās uz kļūdainiem pieņēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ots
o
subsīdijas domātas ir pilsētniekiem lai tie varētu iegādāties pārtiku un lai zemnieks varētu samaksāt pilsētnieku izdomātus nodokļus un beigās nopirkt fantastiski dārgo traktoru ,ko pilsētnieki saražojuši.
!
!
Zemnieku Saeima nekļūdītos, ja priekšā jau nebūtu viens liels pārpratums - Ķīļa vīzijas. Un tā ir tā kļūda, kas ģenerē visas pārējās, ja tādas vispār ir. Tādēļ ir skaidrs - lai kļūdu būtu mazāk, Ķīlim ir jāsmērē papīri klusībā.
o_O
o
Emma, Beidz skatīties vecas filmas un aizdodies kādu dienu uz laukiem, paskatīties, kāda ir reālā dzīve. Varbūt tad vismaz savus secinājumus izvirzīsi balstoties uz kaut cik reālu informāciju, nevis vecmāmiņu pasakām.
Memory
M
Lasot mūsu Latvijas elites/establišmenta (''ķīlveidīgo'' ) rakstus - un dzirdot/redzot notiekošo Latvijā, īpaši Latvijas laukos (nepārtrauktas traģēdijas - šodienas ziņa no Ludzas), nudien jāpiekrīt sociologam un rakstniekam-satīriķim, kas savā romānā ''Rēgainās virsotnes/Зияющие высоты'' aprakstīja cilvēka tipu HomoSoveticus jeb HomoSoss - un 21.gs.sākumā apgalvoja, ka HomoSoss ir atgriezies Krievijā, to nemaz nepametot. Spriežot pēc pašreizējās situācijas - arī Latvijā 'HomoSoss' uzdarbojas vareni: ''Возвращение гомососа Один из наиболее ярких образов, созданных Зиновьевым, - Гомо советикус, или просто гомосос. Это портрет типичного советского человека - жалкого, убогого, туповатого и подловатого. Казалось бы, налицо критика, сатира, утрированный образ деградировавшего строя. Но тут же читаем: "Гомосос не есть деградация. Наоборот, он есть высший продукт цивилизации. Это - сверхчеловек. Он универсален. Если нужно, он способен на любую пакость. Если можно, он способен на любую добродетель. Нет тайн, для которых он не нашел бы объяснения. Нет проблем, для которых он не нашел бы решения. Он наивен и прост. Он пуст. И он всеведущ и всесущ. Он преисполнен мудрости. Он есть частичка мироздания, несущая в себе все мироздание. Он готов на все и ко всему. Он готов даже к лучшему. Он ждет его, хотя не верит в него. Он надеется на худшее. Он есть Ничто, т.е. Всё. Он есть Бог, прикидывающийся Дьяволом. Он есть Дьявол, прикидывающийся Богом. Он есть в каждом человеке". Гомосос вернулся в Россию, практически не покидая ее. Вернулся в образе нового русского - Бизнесмена, Единоросса, Питерского чекиста, Журналюги из "Сливного бачка", Подкупленного избирателя, Нацбола с тухлыми яйцами и Нашиста с портретом президента... Гомосос по-прежнему в каждом из нас. Разница лишь в одном. Герой-шестидесятник, сдирая шелуху, с болью обнаруживал в себе гомососа. Нынешний гомосос, прикрывшись одежкой в несколько тысяч баксов, гордо ощущает себя Героем.
Memory
M
''Lielākie bļāvēji'' lasa laikrakstu Diena/Sestdiena un vietnes Diena.lv rakstus - arī par Ķīli&Co. Kam vajag vairāk informācijas, tas var ''ieguglēt''. Der salīdzināt Ķīļa&Co sacerēto ar reālo situāciju, tad labāk var saprast, kas un kāpēc 20-it gados ir ''izcūkojuši reālās iespējas'' (Sestdiena, 13.03.2010) rīkojoties ''cūciski'' ( 'Esam vaļīga tauta'. R.Ķīlis ). Ķīlis&Co rīkojas vaļīgi, jo ir pārliecināts, ka tāda raksturīpašība ir pozitīva un uzturāma/attīstāma ?
ehh
e
bauri paliek bauri. Zems IQ mūsu zemnieku saeimai :)
Nasing spešal
N
Precizēšu: Pie fiksēta valūtas kursa konkurētspēju nosaka darba ražīgums - deflācija ir tas kas ceļ Latvijas produkcijas konkurētspēju, inflācija - kas samazina Latvijas konkurētspēju. Viss. Tā darbojas fiksēta valūtas kursa principi. Ja valūtas kurss ir līdzsvarā (ne pārvērtēts, ne nenovērtēts), tad 1 EUR var būt gan 0.7 LVL, gan 7 LVL - ciparam nav nozīmes. Starp citu pagājušās desmitgades sākumā lats bija nenovērtēts - tādēļ Latvijas produkcija bija konkurētspējīga. Augstās inflācijas dēļ kopš 2004.gada izmaksas auga straujāk nekā darba ražīgums, tādēļ kurss arī ir pārvērtēts.
Lelle
L
Tagad viss ir skaidrs. Liels paldies, Robert! Malacis! :)
Skaidra
S
skaidrs, ka tie lielākie bļāvēji nemaz nejēdz ko runā un Ķīli nemaz nav lasijuši. Varbūt labākā gadījumā lasījuši demagoga Maļugina stulbos spriedelējumus par šo attīstības plānu. Žēl, ka tā!
Ķīlis = Līķis
Ķ
Polijā , ja nemaldos 85% zemnieku saimniecībās zeme ir līdz 5 ha. Francijā laukos dzīvo līdz 35% , apmēram tik pat cik Latvijā , kad pie varas nāca Godmanis ar savu "izdzīvo stiprākais- mežonīgo rietumu filosofiju). A tagad nākamais ? solis Bed & Breakfast un "apmīļo dzīvnieciņu " 'Latvija - brīvdabas muzejs" . Ibio!
WC
W
"otrais slaids bijis citāts no viņa (Līķis = Ķīlis) paša uzrunas 2009.gada konferencē, " Liekas kā Līķa kungs krājumā tik vien ir kā daži citāti un frāzes, kurus pielaikot pēc vajadzības. - nu akurāt kā kā miečai no "12 krēsliem" kura ar "ooooh!" spēja izteikt līdz 40 dažādus dvēseles stāvokļus - gan prieku, gan sajūsmu , gan nosodījumu, gan naidu, gan izbrīnu, gan apbrīnu ......
daarta_no_laukiem
d
par tēmu - Mīļie, būsim vismaz godīgi pret sevi. - Vienas govs , četrpadsmi vistu un desmit trušu turēšana - ir hobijs. Šobrīd arī kartupeļu audzēšana tikai savām vajadzībām ir hobijs. Izdzīvošanai kartupeļus ir lētāk stādīt un novākt ar dakšām vai nopirkt veikalā. Lauksaimniecība mūsu valstī ir izputināta. Un kā peļņa tā ir tikai dažiem vīriem katrā pagastā, kuri paspēja pēcpadomijas laikā krietni apzagt kolhozus, solhozus un citas padomju saimniecības.... Esam jau atkal nodzīti pastalās, vismaz beidzot mēģināsim paskatīsimies arī paši uz sevi no malas. Tā godīgi .....:)
daarta_no_laukiem
d
p.s. manis teiktais nav par lauksaimniecību - kauns topošo žurnālistu mācītājiem... Trīs reizes mēģināju šo vervelējumu jeb dažādu viedokļu neveiklo miksējumu lasīt... Un sapratu - nelasāms.
Karamba
K
Pieņemu, ka Ķīļa k-gs labticīgi peld kaut kādos, ar realitāti attālinātos mākoņos. Atbrauciet, kungs uz pagastu, labprāt izrādīšu kā tā dzīve rit patiesībā. Brauksiet?Protams, ka ne .ērtāk skrīpāt papīriņus ;) Latvju zemniecības, pat ar vienu gotiņu veca tantiņa, likvidēšana, manuprāt, ir noziegums.Pat domu limenī.Aiztekam, starp transnacvfondu sēdēm uz ,piem, Hermaņa Melno Pienu.. Ķīļa kungs..
Memory
M
''Godmaņa putnēni'' ir izauguši - tagad pēc 2.oktobra ķersies pie sen iecerētā un jau 20-it gadus sekmīgi īstenotā plāna pabeigšanas ? 2030.gadā varēs droši apgalvot - demokrātija&kapitālisms ir Latvijā uzvarējis ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Zemnieku Saeimas atbilde R.Ķīlim

R.Ķīla komentārs par Zemnieku Saeimas paziņojumu

Prezentācija-"vaininiece", kuras 2.slaidā ir attiecīgi retoriski jautājumi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas