Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ķīnas ābece Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigis
Z
Skolās jāmācās latviešu, krievu un angļu valodas obligāti. Bet ļoti aizmirstas dažas vienkāršas lietas. Jau pamatskolas laikā kādreiz skolēni gāja vienkārši ekskursijās pa dzimto apkārtni, brauca ekskursijās pa Latviju, apmeklēja vietējos uzņēmumus (lauksaimniecības, rūpniecības, pakalpojumu u.c.). Tā bērni iepazina savu Latviju. Ja kaut kas arī nepatika, tad bija apņemšanās mācīties un pēc tam iesaistīties un kaut ko pārveidot!!!
Igors
I
Redziet nu , Bojāra kungs , jebkurai saprātīgai domai atliek tikai pavicināt priekšā sarkanu lupatu ar uzrakstu " krievs " , tā latvieši zaudē jebkuru sajēgu , it kā viņus būtu sadzēlis vesels bars bišu .
Haris
H
Par krievu valodu kā obligātu priekšmetu Latvijā labāk nerunāt vispār, kāds to vēl var pārtulkot kā naida kurināšanu. Lai gan jārunā būtu. =================================== Un kas tieši tāds būtu jārunā? Ka Bojāram sagribējies pielaizīties Kozjola draudziņam Šleseram? Ka Bojārs vēlas palīdzēt realizēt Urbanoviča slapjo sapni? Vai Somijai, kurai ar kaimiņvalsti Krieviju ir nesalīdzināmi intensīvāks bizness nekā Latvijai - vai Somijā krievu valodu plaši māca kaut vai fakultatīvi? Vai arī Bojārs zina savu vietu zem kunga-krieva, un tādu pašu grib ierādīt arī citiem latviešiem?
Padumjā Latvija
P
"Proti, Zviedrijas izglītības ministrs Jāns Bjerklunds paziņojis, ka skolā visiem ir jāmācās ķīniešu valoda..." . Viņš vienkārši ir optimists. Optimisti macās ķīniešu valodu. Pesimisti - krievu valodu. Bet reālisti - AK 47.
Piekrītu Redaktoram
P
Bojāra kungs aizkāris aktuālu tēmu par izglītību un tās savienojumu ar realitāti,kompetenci un biznesu.Piekrītu,ka ZZS pārstāviem jau ļoti ilgstoši vadot šo dzīvībai svarīgo nozari nav jūtams sevišķis progress,varbūt pat es teiktu un salīdzinātu mūsu Izglītības sistēmu un zinātni ar marinētu gurķu 3 Litru burku.Ko var gaidīt no lielzagļu vadītās ministrijas,kad vairums enerģijas aiziet Lemberga un citu privātajās problēmās
Janka
J
Nu cik var baidīt ar tiem ķīniešiem... Starp citu Ķīnas Tautas republika var "lepoties" ar vismaz 70 miljoniem bada un represiju upuru Mao laikā - vairāk, kā Staļinam. Un šī noziedznieka portrets vēl joprojām ir goda vietā Tjanjameņa laukumā. Domāsim, ar ko draudzēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas