Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kinna zaudē Valsts meža dienesta ģenerāldirektora amatu

Jānis Kinna ar Augstākās tiesas Senāta lēmumu 26.septembrī tomēr zaudējis Valsts meža dienesta (VMD) ģenerāldirektora amatu. Taču bijusī amatpersona apsver iespēju piedalīties arī nākamajā konkursā, _Dienai _apliecināja J.Kinna.

Augstākās tiesas Senāts atstājis spēkā Administratīvās apgabaltiesas spriedumu, kas atzina par prettiesisku Valsts civildienesta pārvaldes 2005.gada lēmumu lietā par VMD ģenerāldirektora amata konkursa likumību un zemkopības ministra rīkojumu par Jāņa Kinnas iecelšanu šajā amatā, vēsta aģentūra LETA. Tolaik ar pieteikumu tiesā vērsās Gulbenes virsmežzinis Andis Caunītis, kurš norādīja uz konkursa norisē pieļautajiem procesuālajiem pārkāpumiem, kādēļ tika būtiski pārkāpts vienlīdzības princips pretendentu atlasē.

Dienai apstiprināja Zemkopības ministrijā, uz šo amatu tiks izsludināts jauns konkurss, bet VMD vadītāja pienākumus līdz tam pildīs līdzšinējais J.Kinnas vietnieks Raitis Apinis. Kā telefonsarunā Dienu informēja J.Kinna, viņš neizslēdz iespēju piedalīties nākamajā konkursā uz VMD ģenerāldirektora amatu.  



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas