Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kinna zaudē Valsts meža dienesta ģenerāldirektora amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Temīda
T
Jā, Caunītis daspēlējās. tagad pats sevi nolika kur vistas netup.:)
mezs
m
Beidzot!!!!!!!!!! : ))))
Gaidim Bērziņam
G
Tas atkal pierāda, ka Latvijas tieslietu sistēma ir galīgi sapuvusi un smird.
tieslietu ministram
t
Kas tā ir par valsti kurā viens cilvēks nelikumīgi var attrasties vienā no augstākajiem valsts amatiem trīs gadus???
Forests > vecais
F
Par to, kā reformas izstrādāja paši virsmežziņi, lai skan veca anekdote - Staļins, Hitlers un Čerčils noķer kaķi un sader, kurš piespiedīs to ēst sinepes. Hitlers mauc kaķim nagus, cepina uz uguns un visādi spīdzina, bet kaķis neēd. Čerčils nomaskē sinepes gaļā, aplej ar pienu, bet kaķis neēd. Staļins paziņo, ka viss notiks brīvprātīgi un pasmērē kaķim sinepes zem astes, tam nu jālaiza ārā... Par mežu izlaupītājiem - to aktivitātes nenosaka vis ģenerāldirektora personība, bet gan kopējā ekonomiskā situācija valstī.
...
.
tagad būs vairāk laika gan pacilāt glāzīti, gan piedalīties slepenajos masonu brālības rituālos.
Vecais
V
Kinnas organizētās reformas no sākuma līdz beigām izstrādāja mežu speciālisti - lieliakoties paši virsmežziņi, un Kinna pēc tam tās ar cietu roku realizēja. Viņš vienmēr ir bijis demokrātiskais diktators, un loģiski, ka padotajiem vienmēr gribas šī salikuma pirmo daļu aizmirst. Domāju, ka ar Kinnas atcelšanu mežu pārvalde ir zaudējusi ļoti spējīgu administratoru. Mežu izlaupītājiem atkal būs brīvākas rokas, un pašreizējā ekonomiskās krīzes situācijā vairumam mežu īpašnieku ir vienalga, pie cik resna baļķa turēdamies, viņi paliks virs ūdens.
olafs
o
Cieņa pret Jāni Kinnu man izzuda, tajā laikā, kad viņš uz savu vārda dienu Jāņos, pēc LLA beigšanas, bija uzaicinājis studentu teātra kolektīvu, kurā pats kādreiz bija piedalījies. Uzaicinājums bija , bet pats Jānis mājās nebija sastopams, jo, kā kaimiņi tika stāstījuši Kinna aizbraucis. Studenti, kas bija ieradušies ar Jāņu vainagiem un cerībām uz jauku līgošanu palika kā stāvam pie tukšas siles. Blakus mājas kaimiņi studentus pieņēma. P.S. Kinna tad bija padomju saimniecības Dzērbene direktors un dzīvoja jaunceltajā Livānu mājā
Kuiļu Žanis
K
Izbāzt visus vainīgos nākamajām paaudzēm par biedinājumu!
jolka
j
J.Kinnam ir jatmaksa sanemta alga, bet ZM M.Roze ir jatiesa ar mantas konfiskaciju. Cik ilgi sie zagli vares zagt, izlaupit Latvijas valsti netrauceti, ienemot augstus amatus?
zu
z
Kaapeec to dzird tikai tagad??Pagaajushi 3 gadi!!
no malas
n
Ka sis aprobezotiais tips nokluva saja amata? Latvija klida baumas, ka sis konkurs fija negodigs no pasa sakuma un , ka J.Kinnu (ZZS) , pilnigi nespejigu, neprofesionali, pa draugam, pec partijas piederibas iekartoja Zemkopibas ministrs M.Roze (ZZS) kurs jau bija ZM ministra amata un vel piepalidzeja no Zemkopibas ministrijas patriekta, bet pec partijas piederibas TP partijniece, kura tulin tika iekartota Ekanomikas ministrij Velta Feodorova (TP). Tada veida ir sakartota visa Latviajs valsts parvalde un nav jau nekads brinums, ka Latvijas valsts ir novesta bankrota, ko tad no siem blatnikiem, nejegam vareja sagaidit.
Gamps
G
lasiiju Juusu komentaaru un nevareeju vien nopriecaaties , taa ir vesela nodaļa no krietnaa kareivja Šveika dēkaam , ļoti pateicos ,stipri uzlabojaat omu ,muusu valstii iet taisni taapat kaa Šveika dzimtenee pirms pirmaa pasaules kara , tur akuraat taapat valstii valdiija nekompetenti ministri un korumpeeti iereedņi plus piedevaam nodzeerušies ģeneraaļi , var lasiit šodien aviizes un justies kaa Paliveca krogaa pie kausa...
Forests
F
Kinna nevis uzvarēja iepriekšējā konkursā, bet viņu tur iebīdīja ZM Roze , iespējams pat, ka Rozem tas bija ''krusttēvu'' pasūtījums. Visas šīs Kinnas organizētās VMD reformas '' sausais atlikums'' ir bezjēdzīga valsts līdzekļu izniekošana: pakalpojuma sniedzējs( VMD struktūrvienības) ir kļuvis grūtāk pieejams pakalpojuma ņēmējam (meža īpašniekam) ; virsmežniecību un mežniecību ''optimizācijas '' rezultātā ierēdņi [ kuru skaits reformas rezultātā nesamazinājās] spiesti katru dienu uz savām darba vietām baukāt pat 100 - 150 km attālumā; Kinnas nekompetences dēļ VMD kļuvis par nevajadzīgu birokrātisku veidojumu, kura darbinieki pat gribēdami nevar ievērot visas tās bezjēdzīgās instrukcijas , kuras bieži nonāk pretrunā viena ar otru. Visa VMD darbošanās pašlaik ir vērsta tikai uz privāto mežu īpašniekiem, valsts mežā tikpat kā netraucēti darbojas LVM, jo, Kinnas vārdiem runājot '' profesionāļiem nav ko kontrolēt profesionāļus'' .Meža likums un VMD nolikums gan nosaka ko citu. Domāju, ja Kinna ''vēlas'' palikt šai amatā, tad tā arī notiks. Jo kura Valsts Dienesta organizētajos pasākumos gan vēl regulāri apgrozās 5 - 6 ministri? Augstākās tiesas Senāta lēmums gan izvirza šeit vienu papildus jautājumu - kurš atbildēs par nelikumīgā konkursa rīkošanu? Teorētiski tā ir Zemkopības ministra M. Rozes atbildība un nopietna atbildība, jo šis nebija konkurss par tualetes papīra iegādi. Ož pēc demisijas.... bet mūsu ministri jau nav atkāpušies vēl lielāku ''šmucu'' gadījumos. Bēdīgi, bet jūtams, ka paliks tā kā bija - visi savās vietās un tas būs kārtējais uzspļāviens tiesu lēmumiem un morāles principiem politikā.
tim
t
Ko lai dara, ja administratīvajai tiesai reizē ar šādām lietām ir jāizskata arī lietas par kaķa turēšanu dzīvoklī bez izīrētāja piekrišanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas