Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Klasesbiedrenei aizdedzina matus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aivis
a
ew tas es aivis juus nezinat nekaa un tas nebija tiisaam jo vinja paraava sawus matus uz aizmuguri :( es pats nebiju laimiigs
Klāvs
K
Ja 17 gadīgs DAUNIS vēl sēž 8.klasē - un vēl 3 x - kurš vēl lieto narko, alko un pajāj beibes, tad kāds tur brīnums, ka skolā ar uzvedas kā DAUNIS - neciena ne skolotājus, ne skolēnus, kaujas, ka visa 3.v.ss. PĀRBĪLĪ no šī brašuļa un policijas IMPOTENCE mums jau zināma! Viņš taču VAIRĀKKĀRT ir tramdīts no policijas, bet kā redzams rezultātu NAV nekādu!
Mija
M
Meitenei būs ko mazbērniem stāstīt, jo gabaliņi iz dzīves ir visjaukākā ģimenes folklora. To, ka ar uguni nedrīkst niekoties, zina katrs bēbis, bet izpūst no negadījuma baisu vardarbību un dziļus psihoanalītiskus atvarus ir pamuļķīgi.
sv. Valentīns
s
Viņam noteikti tā meitene vienkārši ļoti patīk. Manā klasē vēl pagājušā gadsimtā viens puika, gribēdams meitenes uzmanību pievērst, viņai vienu bizi līdz pusei nošņāpa, sēdēdams aizmugurējā solā. Sacēlās skandāls protams, un puisis bija drausmīgi nelaimīgs... Ar uguni, protams, jokot nedrīkst, bet vardarbību jau nu gan vajadzētu meklēt tur, kur tā patiešām pastāv.
skolmeistars
s
šitaadu meerkaķu pilnas skolas , esmu par to lai buutu kaa pie krieviem , šitaadus lopus specskolaa un aiz esteem , tad šaadi izgaajieni beigsies , un veel nav skaidrs priekš kaada vella jaateere valsts liidzekļi , ja šim skola neinteresee un totaali nemaacaas , jaamet aaraa , lai iet atejas vest , ja pieņem ...
lauku vecis
l
Citā rakstā bija minēts, ka džeks dzimis 1992. gadā. 17 gados 8. klasē- tas par viņa intelektu daudz ko izsaka...
Anninmuizas duda
A
Ui, nu shitaa var gadities pavisam nejaushi. Stulbi, bet taa sanaaca! Berns nezinaja, ka mati atri uzliesmo. Tagad shitaa negadijuma deel principaa varam norakstit: potencials noziedznieks!
Orleānas jaunava
O
Žanna d`Arka
kioto
k
Piekrītu, ka nevajag tagad kā aunu baram bļaut un ķērkt, bet gan ļaut, lai KOMPETENTI cilvēki vēsu prātu šo gadījumu izvērtē un, ja nepieciešams, piespriež vainīgajam samērigu sodu, kas netraucētu viņa tālākajai izglītībai. Jebkurš normāls cilvēks pusaudža gados ir darījis ne vienu vien muļķību, atsķirība vien tā, ka šajā gadījumā, iespējams, neveiksmīgas sakritības dēļ notika tas, kas notika.
to 1337
t
Un kaa tavupraat jutaas meitene? Ja nu vinjai tagad trauma uz visu dzivi paliek?Puika pajokojaas, neko sev jocinji 8 klasee! 10.varees joka pec nosvilinaat skolu.
Opa
O
Padomju cilvēkam dzīve tiešām bija labāk pirms 17 gadiem vai ne? Man Tevis patiešām zēl!
1453
1
Kas tad Tavā izpratnē būtu vardarbība? Ja viņš viņai galvu nocirstu?? Es arī brīnos, ka neviens nepiemin vecākus un viņu lomu. Vai tad vecākiem nav jānes atbildība par savu audzināšanu? Ja piemēram 1337 būtu tēvs, iedomājis kādi raksti tik parādītos!!
upa
u
Tas tacu var notikt tiri nejausi, nedomaju ka sis zens gribeja so meiteni dzivu sadedzinat. Ko ta visi kluse par to kad Latvijas Saeima, valdibas, prezidenti desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju iznicina ar savam darbibam, realizeto politku, ne dedzinot, ne nosaujot, ne gulagos nosutot......, bet nomerdejot bada uz vietas, dzimtene, atstajot cilvekus bez mediciniskas aprupes, sagraujot tos psihalogiski, pazemojot, apzogot tos iznicina fiziski un garigi. Vai kads Latvija ir uzskaitijis, cika Latvijas iedizvotaju ir iznicinatu sajos 17 gados? Skiet, ka ne un pat neviens to nemegina darit, jo pasiem ir bailes, ka izradisies, ka ir iznicinati desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju. Ja kads demonstre pari darisanu, noziedzigas ricibas tad ta ir Latvijas valsts parvalde, likumdeveji....
mja
m
Izglītība krīt, pat elitārajā 49. skolā paliek visai pavāji. Nupat tur disenē bija 5. klases (!) meiteņu kautiņš - divas biezo vecāku meitiņas, piedaloties 3-4 puišiem atbalstītājiem uzbruka viena opozīcijas politiķa meitai. Pēdējā sekmīgi atkāvās kā nindzja pret vairākiem, tiesa ar citu bērnu morālu atbalstu. Pilna profila tuvcīņa. Skaisti!
1337
1
Kamon, puika ākstījās, gribējās pazīmēties, stulbi protams, bet tā nav nekāda vardarbība. Žurnālists ir uzrakstījis lielāku rakstu nekā pats notikušais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas