Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Klaužs atbalstīs valdību, bet TP frakciju vēl nepamet

Jānis Klaužs, par kura izstāšanos no Tautas partijas kopā ar Līvānu nodaļu _Diena _jau ziņoja, joprojām ir Tautas partijas frakcijas deputāts, _Dienu _informēja frakcijas vadītāja Vineta Muižniece, kura neesot saņēmusi J.Klauža iesniegumu par izstāšanos no frakcijas. Ja tādu saņemtu, tad TP par to informētu Saeimas prezidiju un J.Klauža statuss mainītos - viņš kļūtu par ārpusfrakciju deputātu. V.Muižniece atzina, ka deputāts jau kādu mēnesi neapmeklē frakcijas sēdes.

J.Klaužs Dienai to apstiprināja, bet no frakcijas izstāties neplāno, jo Līvānos nevienu neinteresējot, kādā statusā viņš darbojas Saeimā. Valstī tagad ir svarīgākas problēmas par to, kur kurš ir, teica J.Klaužs, norādot, ka viņš neesot TP biedrs, bet nekur neesot sacījis, ka būtu izstājies no TP frakcijas. Taču viņš esot nolēmis atbalstīt valdību, par kuru esot savā laikā balsojis. Viņaprāt, esot svarīgi atbalstīt valdību, ja vien tā neizdara kaut ko nepieņemamu un, piemēram, neuzliek lielāku nodokļu slogu.

J.Klaužs Saeimas zālē joprojām sēž kopā ar TP frakciju un, kā sacīja frakcijas vadītāja vietnieks Vents Armands Krauklis, viņš līdz šim arī esot balsojis tāpat kā TP frakcija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas