Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kleckinam nav skaidrs kā sodīt LTV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kotokleckins
K
Domāju, ka Kots to visu tīšām izdarīja, jo viņš jau sen ir noreibis no savas visatļautības, šķiet nav vairs virs zemes neviena lieta, ko Kots nespētu realizēt uz visu un visiem uzspļaudams - vienīgi, ja Dievs kādu vārdu teiks, tad no šī kaķa vien mēslu čupa paliks.Cerēsim, ka šis brīdis- agri vai vēlu-pienāks!
Trahtenbergs
T
p/s Kots izskataas ka tikko buutu no meitiešiem atgriezies
Trahtenbergs
T
... liekas Kļockinam galvaa biezputra , vecais raksti atluugumu , kaartiigs vaacu virsnieks sen tavaa vietaa buutu nošaavies nevis secinaajis ka nekaa nejeedz
lauķe
l
Nu bet es jau ar par to, ka Kaķim un Klimpiņam - pa aci.....Man šim nolūkam speciali iekrāti zirgāboli.....
krabis
k
“Darbinieks pieņēma lēmumu ārpus mūsu kārtības noteikumiem,” lakoniski skaidro E. Kots Nesaprotu šo teikumu. Laikam kaut kas "pazudis tulkojumā"...
Kirbis
K
Skumji, ka neprotam būt savas valsts patrioti . Un ne jau tikai valsts himnasizpzliksana 1. janv. Arī LTV-1 18. nov vakarā pirms prezidenta runas bija..krievijas semočku reklāma.... nevis lai vai kada, bet savas valsts produkta vai pakalpojuma... Skumji... ka ko tādu pieļaujam savā pašu valstī....
Opis
O
Es jums dāmas un kungi teikšu tā--;atcerieties gadījumu Saulkrastos--čalis kurš atteicās dziedāt himnu dabūja pa aci ka nemetās,lai LTV amatvīri pasauc attiecīgos himnmīļus--momentā būs kārtība,pat sētnieks un apkopēja dungos pēc notīm!!!
Terorists
T
Ņemot vērā kad Latvijas TV tagad pārsvarā raida KF pāŗaides tad Latvijas himnu būtu raidīt nevietā.Un tā kā KF jaunais gads sākas pēc mūsu laika 23,00 tad visu varēja noklausīties šinī laikā,bet Latvijas himnu jāklausās pirms kārtējās RD spēles pakāsiena.
alberts
a
Kļeckins "gudrinieks".Viņam NEKAD nav bijis skaidrs "ko sodit" ,vai nav bijis skaidrā "kā nesodit",un uz šito puņķu drāti arī VIŅŠ turas.
Sīmanis
S
Kleckinam no amata jāatkāpjas nekavējoties. Tas no viņa puses būtu goda vīra žests, jo nevar būt tā, ka pa Krievijas kanāliem, ko šeit redz, Latvijas iedzīvotāji dzird Krievijas himnu, bet pa savu pirmo nacionālo kanālu - ne. Domāju, ka aktīvāk jāiejaucas valsts prezidentam, jo tas taču ir vispār kaut kāds absurds, kad pēc prezidenta uzrunas tautai atskan TELE 2 reklāma! Vai Kleckina kunga vietā patiešām nav neviena cilvēka spēka gados, kas varētu strādāt. Kungam, kam 80 gadu, laiks ir pašam prasties.
osama
o
Piekrītu - prokremlistu mafija nolasījusies, kaitē Latvijas valstij kā vien var, muldot par taimkodiem etc. Izsvēpēt tos postkomunistus laukā beidzot no amatiem!
peteris
p
Ļoti vienkārši - TV jāsoda atlaižot plašsaziņas līdzekļu padomes šefu - bijušo LPRS ideologu Kleckinu. Nebūs tādu bijušo komunistu līdzskrējējēju padomē, arī himna skanēs.
cony
c
pareizāk un vieglāk atbrīvot no darba neprašas un kaitniekus,tomēr mums visiem lielākajai daļai cilvēku ir domāšana un pareiza rīcība.
>jājā...
&
jums,utainajiem nacikiem, jau sen ir jaizvacas,Esot NATO un ES,latvieshu tautai vairs nav jabaidas pieprasit pashnoteikshanas tiesibu ieveroshanu starptautiska meroga,caur ANO pieprasot beidzot veikt LV dekolonizaciju.
labakais sods
l
butu notiesat drausmigimafioza kremla agentus ar maksimalajiem sodameriem,ta ka katram vecam degeneratam,kas kalpojis un kalpo okupantu rezhimam jaatbild.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas