Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kleckins sašutis par Mamikina raidījumu kanālā TV5

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
.. Mamikina raidījumi ir pretiīgi un noziedzīgi...Viņs atklāti ņirgājas par mūsu valsti un tautu.... Kādēļ mēs to pieļaujam? Valstī ir jaaktualizē jautājums par krievu repatriāciju... Citadi nonāksim Palestinas situācijā ..
Pingvīne
P
Kam nepatīk dzīvot Latvijā, lai dodas uz plašo Krievzemi.
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
lauksaimnieks
l
Kas ir Andri patronese par maz valsti uz grunti ir novedusi, man tā ļoti ir palicies atmiņā kā viņa bija ģērbusies toreiz kad ievēlēja tāda pašvaka jaciņa bija ,kā atvadījās no amata Rundāles pilī un kā sevi par patronesi nodēvējusi, Grūtups pareizi televizijā teica ,kas palīdzēja valsti uz grunti novest ,tā ņirgāšanās par valsti man latvietim es vairāk ciešu tieši pagaidām no tautiešiem , jo nezinu kas man pensiju maksās ,jo nav jau vairāk kur strādāt un kas strādā, jo kārtīgu zino.su speciālistu konkrētā nozarē ir grūti atrast, un gribu pajautāt ,kas nolikvidēja agronomu specialitāti akadēmijā ,varbūt Mamikins ,tas tāpēc lai šādas profesijas un zinošu cilvēku lauksaimniecībā nebūtu.
patriots
p
Vai filmas "Putina sistēma" izņemšana no TV programmas ir pieņemama demokrātiskā sabiedībā?
Andris
A
Uzskatu, ka tā ir ņirgāšanas par Latvijas valsti. Šis žurnālists ir ne tikai ienaidnieks latviešu tautai, bet viens riebīgs smerdelis, kas iedomājas visatļautību, izrādot klaju necieņu pret valsti, kurā viņš pats uzturās, nemaz negribās teikt, ka dzīvo, jo mums tāds pastāvīgs iedzīvotājs nemaz nav vajadzīgs!!!
liikdegunis
l
Kad taadi krumpanti kaa tu,bez godapraata tiek pie varas tad tieshaam skiet ka Latvijas valstiskums ir likteniiga kljuuda.
kak strašna žiķ !!!!!
k
tikai tiem, kas saprot krieviski, - patrioti atpūšas, 13.12.2009 10:10 Šovakar 19-30 pa krievu tv 5 būs riktīgs okupantu materiāls - par to, kā BALTI GAIŠI LATVJU BĀLELĪŠI - Pi.sav. un autosporten-kordziedāšans patron ( kam tā pisav siena pie mājas) vadībā uz katr nošautu un vēl nenošautu salfdafonu bez maz pa pusmiljonam gadā atmazgātas zaļas naudas prot uzvārīt ...
Skidkas
S
Starpcitu, kad TV5 programmas direktore bija Līdaka (ne tas kas deputātiņš, bet tas kas rižijā mātīte) tad tv5 bija pārpildīts ar krievu černuhas seriāliem un pamācībām no krievijas krimināliķu pieredzes, kā bez asinīm pārgriezt rīkli un ar pirkstu izpiest aci. Ar to es gribēju teikt, ka ne tikai žurnaļugas nacionalitāte vai izglītības līmenis, bet vairāk nauda un pērkamības pakāpe nosaka žurnaļugas domāšanu. Bet TV5 ir maucīgs (lasi - komerc) kanāls. Un mamamikins tupjās, guļās un izrādās cik nu māk...
You Will Die Next!
Y
Vai Diena gadījumā nepieder angļu žīdem? ;)
SWSS
S
Kleckins uzbrūk mamikinam, jo ir URLAKOVA draugs- mamikins asi kritizēja URLAKOVU! Kleckins uzbrūk mamikinam, jo ir URLAKOVA draugs- mamikins asi kritizēja URLAKOVU! Kleckins uzbrūk mamikinam, jo ir URLAKOVA draugs- mamikins asi kritizēja URLAKOVU! Kleckins uzbrūk mamikinam, jo ir URLAKOVA draugs- mamikins asi kritizēja URLAKOVU!
ziepes
z
Naivie latvieši, sen jau esam ''uzmesti,, un pārdoti.
buda
b
Lieta ir tada, ka si radijuma, precizak sis kanala TV5 saimnieki ir zidi,kuri sez ASV, tapec si piekta kolona Latvija, sakot ar Zdanoku, Plineri, Koganu, Glimovu, Godmani, Demakovu, Joffi, Rafaelski,Kabanovu .....var tik atklati, nekaunigi nirgaties par Latvijas valsti, latviesu tautu. Patiesiba isti krievi, lai ari kadi vini nebutu, Latvija vini atklati nekad ta nenirgatos ne par latviesiem, ne par Latvijas valsti, bet tie istie naida kuditaiji, starpnacionala naida kurinataji ir tiesi zidi vai ar vinu starpniecibu, izmantojot citas tautibas, citu valstu politiskos grupejumus, cittautiesus, letticigus parstavjus. Vai tad kadam tas vel nav skaidris? Kurs tad Krievija norganzieja pasaule asinainako revaluciju, kurs noorganizeja cilveces pasaules vesture asinainako rezimu-komunistisko rezimu Padomju Krievijas teritorija un tas okupatajas teritorijas?
ziepes
z
Šī pļurkšķēšana, nekas cits tas nav, ir tikai tāda atrunāšanās. Kayt kas jau jāpasaka. Kļockina kungam vajadzētu prasties un dot vietu kādam, kas reāli spēj un vēlas aisargāt Latvijas pilsoņu intereses. Kā tur gadu atpakaļ bija ar to filmu, kuru neļāva rādīt uz valsts svētkiem? Ļoti nesimpātisks kungs ar savu pļurkšķēšanu.
lasItāja
l
Ieteicu rakstiit TV kanaalam, ka boikotees visus uznjeemus un preces sludinaatas shinii kanaalaa, kameer Mamikina raidiijumus neizbeidz. Izveerst plashu akciju starp jauniem cilveekiem un patieshaam pirkt tikai saanjcenshu preces. Neviens nevar paveeleet pirkt preci, kuru tauta negrib.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas