Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Klementjevs: Ja Zatlers nolems veidot koalīciju ar SC, tad arī Vienotība tai pievienosies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ASV prezidents
A
zatlers tautas nodevejs
neatkarīgais
n
Pēc vienalga kādas demokrātiskas valsts parlamentāriem principiem, Klementjevam ar saviem izteikumiem ir ļoti bīstama antidemokrātiska nosliece. Ievēlētu deputātu nav iespējams no Saeimas izslēgt par to, ka viņs neseko sava līdera vēlmēm.. viņam/viņai ir tiesības rīkoties pēc savas labākās saprašanas un sirdsapziņas, un ne pēc Klementjeva antidemokrātisās demagoģijas principiem! '
sim
s
Shodienas SC liideru izteikumi liecina ka taa ir Vienotiba kurai pieder "zelta" akcija. ZRP un SC kaa eest vajag dabuut Vienotibu koalicijaa un viniem ir katram savs apreekins kaapeec. Ceru ka V izturees gan ieksejo gan arejo spiedienu un rikosies saskanjaa ar savu veletaju doto mandatu!
K-K
K
... KLEMENTJEV ... tikai velmes, pec kuru pasutijuma !!! 1. - no ZRP SC koalicija dabus labi ja 10 , no Vienotibas 4-6 , no ZZS 4-6, un tad valdiba nesanaks, jo - pieviltie ZRP, V un ZZS Saeimas kandidati nesedes ar politisko koaliciju kurai bus atkal nelegala, un kurai bus jaatbild Satversmes, EU tiesu prieksa par nelikumigu un viltigu veletaju apsmauksanu - un ta kaut lidz Hagas Int, tiesai !!! ...
111
1
Neviens GODĪGS latviešu deputāts NEIES koalīcijā ar Latvijas valsts noliedzējiem SC KAM kRMLIS VĪD AIZ MUGURAS.
Kuilis
K
Zatlers riskē pazaudēt savus labākos deputātus. Muļķis paliek muļķis. No 22 balsīm saeimā šim paliks labi, ja 14. Kopā ar SC = 45, un visi balsojumi būs izgāzti. Pat, ja m@ukas, kā parasti, tiks nopirkti, vienalga, tas Zatleram nedos neko, tikai 58 balsis.
Andris
A
Jā ,tauta sāk saprast un tomēr atcaras ,nav jau ilgi---- 3gadi .
  • 0
  • 2
Andris
A
Nu ,ko, Zatlers zaudēs balsis, pievienosimies VIENOTĪBAI ,nemaz nav runas par TBLNNK. Pietiek ar tiem svešvalodniekiem ,kas šeit dzīvo ,un viņiem ir sveša šī valsts. Lai taču viņi svin savu 9 .maiju kopā ar savu publicistu KOSTAŅECKU / Tā nav kopiena ar ko var atrast kopēju VALODU.
Guntis>> Aptiekaram.
G
Ja jums nekas nav pretim tad veletos jusu izgudroto terminu BOLSEVIKU DIRSLAIZAS izmantot ari savos komentaros kad rakstisu par krievu sovinistiem un maskavas pakalpiniem Saskanas Centru.
aptiekaars
a
Tas tak nav manis izgudrots, bet no sarkanās okupācijas sākuma laika radies apzīmējums. Izmantot vajag droši un ne to vien!
  • 4
  • 0
bille
b
Āboliņa jau nu nepaliks opozīcijā! Pasolīs SC krēslu un skries, kur prasīs!
8888888
8
Ja Zatlers mēģinās veidot koalīciju ar SC,vismaz 7 no viņa partijas jaunievēlētajiem deputātiem BALSOS PRET TO! Vai tas tik grūti saprotams? Z un SC kopā taču nepietiek balsu!
sports in, slinkums out
s
Viņš bija volejbolists vai riteņbraucējs?
gx-7
g
Un ko darīs deputāts OLŠTEINS ,kurš pārgāja uz zrp?
erfed
e
Kremla plaans apdraudeets
he, he
h
urlas un zagleri jau nervozē un parāda savus īstos feisus, bet godīga politika rullē!
Guntis
G
Bija jau tads labs noskanojums, uzzinajam ka mums bus nacionala valdiba VL-TBLNNK Vienotiba Zatlera partijas nacionali domajosais sparns bet atnak krievu sovinists Klementjevs un izvemjas visu acu prieksa..
aptiekaars
a
Kura Eiropas daļa, anonīmo vemstekli? Vai tā, kura atzina, ka integrācija ir izgāzusies? Nu, kura? Francija, Italija, kuras patriec ciganu klenderus? Lielbritānija, kura imigranti nesen pretīgus grautiņus uzrīkoja? Norvēģija, kuras vadošās partijas piekoptā multikulturālisma politika izprovocēja slimo masonu līdzskrējēju Breivīku? Ko pateica Merkele par divkopiemnu valsti? Tikai mazie vemstekļi un Latvijas šā brīža politiskās partijas izliekas to neredzam, nesaprotam un varbūt mazsvarīgu esam.
  • 6
  • 0
Jā, zāļotājiņ,
J
nacionālisms un ksenofobija ar inteliģenci nav savienojams; Eiropa to zina un respektē kopš jau 2. pasaules kara!
  • 0
  • 5
aptiekaars
a
Kopš kura laika boļševiku dirslaižas sevi par inteliģenci iedomājušies? Tak laikam šī frāze,- "visa inteliģentā Latvijas daļa ", visu izsaka par inteliģences līmeni.
  • 8
  • 1
Guntīt,
G
no tevis un tev līdzīgajiem visa inteliģentā Latvijas daļa vemj jau divas nedēļas!
  • 2
  • 7
$
$
okupanti vemj visus šo gadus apvemjot ne tikai dzīvos bet visus noslepkavotos radus
  • 15
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas