Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kļūdaina politika apdraud Latvijas ilgtspējīgu attīstību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klans
k
Kalvina kungs ! Es ari esmu sasutis par zinatnei atnemto naudu. Patiesam domaju, ka ta ir istermina domasana un tas mums dargi maksas ! BET, kas jums lika reklamet Tautas PARTIJU? Tiesi si partija ir pie varas un tagad gatavo budzetu. Ja jau reklamejiet vinus, tad prasiet lai atstaj zinatnei naudu.
AD
A
...ja tas nav iespējams, tad arī izglītības kvalitāte nenovēršami degradējas... --------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- B et vai tad tas jau nav noticis? Šitas vilciens jau ir aizgājis, Kalviņa kungs. Kāpēc? Prasiet savai mīļajai TP partijai!
Aleks
A
TIEK RUNĀTS GARI , PLAŠI LAI KRĒSLOS SĒSTOS PAŠI !!!
Aleks
A
PIENĀCIS ĪSTĀKAIS BRĪDIS LATVIJAS VĒSTURĒ SAMAZINĀT SAEIMU PAR 50 % !!! puse tāpat neko nedara, lasa avīzes, guļ , spēlējas ar mobilo, tiek risinātas sponsoru - kukuļdevēju intereses , daudzi vispār neierodas...... DEPUTĀTU SKAISTĀKAIS SAUKLIS IR : ZODZ KOPĀ AR MUMS , ZODZ LABĀK PAR MUMS , TIK NEAIZMIRSTI PARTIJAS MELNO KASI . pārsteidz arī tas , ka nekad nav neviena vainīgā, neviens premjers vēl nesēž cietumā; tiek sacelti tādi brīnumi kā MAHINATORU TILTS KAMPĒJU PILS utt.
ihaha
i
90-tos gados un 2000. saakumaa zinaatne dziivoja totaalaa badaa. Eiropa piespieda zinaatni finanseet, jo Eiropai Mulhkhu pavalstinhas nav vajadziigas. Vieteejai bandai Mulhkhu zeme ir izdeviiga, taapeec atkal zinaatnes finanseejums ir 'atkritis'. Taadi zirgaabolu zvirbuleeni chiepsteeja arii 90-tos, ka zinaatnei finanseejumu nevajag. Un dalha zinaatnieku aizlaidaas uz gudraakaam zemeem un atpakalh netaisaas! Sveiciens no Sveshatnes! Sheit ir labi, jo neviens neshaubaas, ka zinaatne ir pienaacigi jaafinansee.
Pauls
P
Bet TP taču ir tik laba! Kāpēc tā nepalīdz zinātniekiem?
Zigurds
Z
Pilnīgi pievienojos jūsu komentāram! Ja man atmiņa neviļ, tad drīz pēc tam Kalviņš par savu nodevību saņēma "kukuli" - premiju no TP un valdības vadītāja , šķiet 5000 latu. Pretīgi u riebīgi!
Ābece 3
Ā
Trešā Ābeces patiesība ir tā, ka īstam zinātniekam nevajadzētu iebilst pret Nacionālās bibliotēkas būvi.
Ābece 2
Ā
Otra Ābeces patiesība ir tā, ka šogad divos referendomos valsts iztērēja gandrīz tikpat daudz naudas, cik nākamajā gadā noņems zinātnei.
Ābece
Ā
Ābeces patiesība ir tā, ka grūtos laikos tām pozīcijām, kurām var, finansējumu uz laiku samazina, lai vispār izdzīvotu.
ap >> kindzulim
a
tiessi ssaadas filozofijas deel mums nav zinaatnes un arii tuvaaka laikaa nebuus. Kaada x-a peec lai kaads paardotu labu ideju ar ko jau iepriekss ir skaidrs ka var labi nopelniit naudu??? Ja man atminna nevill elliigi gudri menedzeri nopirka ideju no aprobezzotiem zinaatniekiem un uzcepa augsaa veiksmiigu firmu Google, vai ne???
To (lasīt -" tu") biol.
T
Tu izlasi pirms komentē Nav svarīgi, kādā krāsā partija, svarīgi ilgtermiņa attīstība. Svarīgi, ka nedomā dažās partijās cilvēki ar savām galvām, bet bagātajiem laiks tikai savā kontā tikai skatīties. "Kam — nē, kam — jā Tātad zinātnei un zinātniekiem — nē? Valsts ilgtspējīgai attīstībai — nē? Tad kam — jā? Tam, lai bagāti cilvēki varētu lidot uz Liepāju un Ventspili, valsts ir gatava izdalīt 2,6 miljonu latu? Visai valsts zinātnei kopā atvēlēt 35,39 miljonus latu, bet vienas pašas Nacionālās bibliotēkas ēkas (lasi — pils) celtniecībai — 22,3 miljonus latu jeb 63% salīdzinājumā ar to summu, no kā nākamgad ir jāizdzīvo visai Latvijas zinātnei? Latvijas Saeimas budžetam esam gatavi izdalīt 18,8 miljoni latu (pieaugums par 19% jeb +3,62 miljoni latu), bet zinātnei samazināt finansējumu par 28% jeb —14,9 miljoniem latu?"
biol.
b
Kalviņa kungs! Jūs esat vai nu pēdējais muļķis vai nu liekulis. Tā, ka esat zinātņu doktors un institūta direktors - šķiet muļķis ne. 2004. gadā kursu uz zinatnes atbalstīšanu sāka Šadurskis un Druviete (Jaunais laiks). Finansējuma palielinājumu arī izcīnija Jaunais laiks un Druviete. Bet Jūs - grēni, ekmaņi un kalviņi - reklamējāt Tautas partiju un Kalvīti. Nepatiesi darījāt. Tagad Jums nāk atmaksa par savu nekrietnību.
kindzuls
k
idejas var nopirkt. pētījumiem ir sava tirgus cena - jārēķina vai labāk no indiešiem vai "britu zinātniekiem". sekmīga inovācija ir vairāk atkarīga no menedžeriem, ne no zinātniekiem. un gribās redzēt kādu "ātro uzvaru", kad ar nelieliem ieguldījumiem var panākt būtisku ieguvumu.
Pilsonīte
P
PALDIES Kalviņa kungam par rakstu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas