Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

KM valsts sekretāre pabalstā pērn saņēmusi 19 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tauta
t
citādi 17.04.2011 17:51 nesaprotu, ko te visi uztraucas, ja cilvēkam liela alga, dabigi ka māmiņalga iznāk liela. Praktiskā ziņā valsts sekretārs ir pirmā persona ministrijā, cik tad vīņam būtu jāpelna? 200 LVL? Galīgi apjukuši. ======================================= NĒ, 200 Ls ir tavs izgudrojums!! CILVĒKAM AR 2000 Ls mēnešalgu un 43 000 gada ienākumiem (gada pamatienākumi 24 000 + 20 000 papildienākumi) NO VALSTS NAV JĀSAŅEM NEKAS, jo atbilstoši Latvijas situācijai , viņam ir ļoti lieli ienākumi!!! Tā notiek , piem. tādās bagātās valstīs, kā Šveice: - valsts pensijas VISIEM VIENĀDAS 2200 CHF mēnesī par 40 gadu stāžu no 65 gadiem, NE VAIRĀK !! Pārējo - krāj pats un saņem no darba devēja. - sociālie pabalsti TIKAI ģimenēm ar gada ienākumiem ZEM 120 000 , tai skaitā valsts apmaksāti bērnu dārzi un silītes (kripes) . Tā valsts nodrošina palīdzību TIKAI TIEM, KAM TĀ PATIEŠĀM NEPIECIEŠAMA, nevis visādie pr-išņikiem un citiem liekēžiem, kas apkāšvalsti ne tikai ar savām milzu algām salīdzinot ar atdevi, bet arī ar visādiem labumiem - prēmijām, pabalstiem, kompensācijām, kas viņiem nemaz nepienāktos, ja te būtu, piem. Šveice.
LOLITAS CIPENDEILIS
L
GRIBU PAR VALSTS PREZIDENTU !!! TUSESU PIE ZOOPARKA KATRU DIENU 24 STUNDAS . ESMU BEZ MORALES PRINCIPIEM . PATIK PATEICIBAS , SHEMAS , DIVIDENDES UN AKCIJAS . ATBALSTU VISU PARTIJU MELNO KASI. MANS MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , 10 KATRAM SPONSORAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elizabete
E
Un tiem, kas te cenšas vainot Vienotību, jāatceras, ka sociālo iemaksu griestus atcēla Kalvīša valdība un arī tagad par pabalstu apmēru palielināšanu joprojām cīnās ne jau Vienotība, bet gan Šlesers un Šķēle.
Elizabete
E
Nu re, un vēl gribat referendumu rīkot, ka pabalsti "zelta bērniem" par mazu.
lauciniece
l
ko tauta ņematies! "Privātā dzīvē "izlasīju, ka bērna tēvs ir Edmunds Krastiņš ( TP) un tā kā viņš ir daudzbērnu tēvs, tad vajag palīdzēt Solvitai. Tas jau nekas, ka ar TP svētību tikusi amatā, bet nesekmīgi pildot savus amata pienākumus Finanšu ministrijā savulaik tika aizrotēta pie Helēnas uz Kultūras ministriju.Nožēlojami!!!
KLM
K
Un atkal viņi paliek Kalvītim viss pietiek N;aks Dombrovskis un uzvarēs Mēs būsim kopā
ihaha
i
Kultuuras darbiniekiem, kultuuras radiitaajiem, cik dzirdets, algas nav diez ko spozhas.Un te - iereedne, kas vienaa meenesii sanhem citu gada budzhetu. Vai kaads var aprakstiit shis skretaares darba uzdevumus un vinhas ieguldiijumu kultuuraa? Pats par sevi saprotams, ka maaminhu algaam ir jaauzliek griesti.
es
e
'Tieši par šādu lielu pabalstu saņemšanu jau aicina parakstīties ŠĶēle un VL.Cilvēks vienu gadu iemaksā apm. 30% no savas algas un pēc tam saņem vienu gadu māmiņu algu uz rokas 70% apmērā. Bez tam no iemaksātiem 30 % v'ēl daļa aiziet slimības pabalstiem,bezdarbam. Parēķiniet cik naudas tiek iztērēta no pārējo sociālā iemaksām šis māmiņas apmaksai. Likums ir pieņemts bagāto interesēs.
renģe
r
Ēlertei is sava sapratne par ētiku, naudas vērtību un algām ministrijā.
OS pavārs
O
Un cik ir saņēmis kult.min. eksperts jenzis?
1984
1
Nu prieks, ka vismaz kultūras nozarē cilvēkiem ir labas algas! 24000 gadā nav slikti priekš valsts budžeta kultūras cilvēka. Paldies Ēlertes kundzei.
Kamertonis
K
Cik žēl, ka Zvidriņa ir atpakaļ ministrijā! Kā redzams, par naudu viņai saprašana ir, bet par kultūru jau nu gan ne.
riebiņi
r
pēc šādas šmuces nestāstiet, ka kultūrai naudas trūkst.
es dpmāju,
e
ka tas pasaules gals būs visu šādu NELIETĪBU GALS, un neliešiem, kas uz citu cilvēku bada un asaru r;ēķina tikuši pie tādiem ienākumiem, šis gals DAUDZKO LIKS PĀRDOMĀT.
PALASOT
P
KĀ DZĪVOJUŠĀS UN JOPROJĀM DZĪVOJAS AMATPERSONAS, NAV TAK IT NEKĀDS BRĪNUMS, KA VISA PĀRĒJĀ TAUTAS DAĻA IR PADARĪTA PAR NABAGIEM. MĀKSLĪGI. PIEŅEMOT ATTIECĪGU LIKUMDOŠANU, KAS IZDEVĪGA AMATPERSONĀM, NE TĀDUS BRĪNUMUS REDZĒSIM. VALSTĪ NAUDA IR, TIKAI TĀ NAV JĀMAKLĒ NABAGU MAKOS, JO TOS JAU IR IZSLAUCĪJUŠI TUKŠUS TIE, KAS BIEZI PRATUŠI IEKĀRTOTIES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas