Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

KNAB melnais zirdziņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hsm
h
A kur palika Imša otra mashina? Jaunais dzhips? Un vai tiesham kredits ir njemts - es ari varu pateikt, ka man ir 80 000 Ls kredits, ko apmaksa, piemeram mans bralens! Sviests!
R
R
starp citu - kāpēc jāatkāpjas Loskutovam - tā darbību rosina MINISTRU PREZIDENTS - tad šim ar jāatkāpjas, jo padotais jau nu nekā nav vainīgs - itin vienkārši )) kurš tad laiku atpakaļ klaigāja - latvijā inflācijas nav - -kontatēja faktu - dažs labs atkāpās - tikai lēs ka tā atkāpšanās - kā kompensācija tika apmaksāta - papētīsim ofšoru zonu ))
Ronis
R
svešie starp savējiem - kontrizlūkošanas pārvaldes verbēti -kā kurmi, nopludināja informāciju - u kā sēnes, gaidīja savu īsto laiku - tas pienāca Ekonomikas policijas pārvalde cieši saistīta ar VV. un viņa šķirto sievu - šī akcija ir , un bija apmaksāta - izmeklēšana nonāks strupceļā - tā iemesla dēļ, ka to vada - skat vēsturisko anketu - tie paši ieinteresētie personāži - LŪK KĀ TĀ LATVIJA cēlās un LŪK KĀ TAI LATVIJAI vajadzīga tiesiskās valsts statuss.
K-K
K
... Ir tikai trisas versijas: 1- Loskutovs a la 'Te viss' ; 2- Loskutovs nekompetents administrators saja limeni; vai, 3- Loskutovs ir nevainigs un var sudzeties ES tiesas ... ... Konsekvences: KNAB reputacijas gruvuma del visas trijas versijas - Loskutovam jaaiziet no amata kamer Prokuraturas un VK izmeklesana pierada vienu vai otru !!!
putns
p
man patiesi būtu žēl piedzīvot brīdi, kad A.Loskutovam vajadzētu atkāpties divu "melno avju" rīcības rezultātā. tas nav bērnudārs, kur audzinātājs pieskata bezpalīdzīgus bērnus, tā nav iestāde, kurā vadītāja amatā atrodas Wunderkind, kas ir ar neierobežotām pārrauga spējām apveltīts cilvēks. lai kā nu mūtu, ja būs vajadzība, arī saulainajā vasaras dienā gatavs paķert lietussargu, pat divus, lai dotos paust savu atbalstu KNAB vadītājam.
Lelle
L
vai Tu pats saproti ko esi samurgojis?
Parastais
P
Vai nevarētu būt šādi ieplānota operācija : darbinieki, kuru karjera (alga) ir paredzama daudzus gadus uz priekšu, tika gudri apstrādāti paveikt it kā kriminināli sodāmu darbību, bet uz neilgu laiku tikai, t.i. - patiesībā naudu nenozogot, jo vajadzīgā brīdī visu atdodot. Ieguvumi shēmas organizētājiem milzīgi - Loskutovam draud aiziešana, KNAB reputācija sagrauta, aktīvā darbība bremzēta, atbrīvojas vieta "saviem" darbiniekiem. Ar ko šādā versijā riskē abi grēkāži? Skaidrs, ka darbs KNAB pazaudēts, taču naudas atgriešanas gadījumā, var draudēt tikai nosacīts sods, jo cietušā nav, toties atlīdzība no organizētājiem var 10 kartīgi pārsniegt nozagtā lielumu. Kā viņi argumentētu naudas iznemšanu? Elementāri - mēs gribējām norādīt uz totālām nekārtībām KNAB, bet priekšnieks mūs neņēma galvā, vot i vsjo.
Mjaa
M
Imsa un Veipa ir tikai izpilditaji kurus drosi vien uzmeta - tapec ari vini nezin kur ir nauda. Protams, nav jau nekada lielaa, vareja ari aizlaizt kazino dazos vakaros, bet mazak ticams, jo tad kads to butu jau uzzinajis.
Kāda lasītāja
K
No I.Spriņģes publikācijām un TV komentāriem ir radies iespaids, ka īsti profesionāla šī žurnāliste nav. Skaidri redzams, ka meitēnam arī dzīves pieredzes trūkst, un šādas personas ar "satamborētām" galvām, tad arī dod ārā šādus rakstus, ar naiviem jautājumiem, ka Imšam un Viepai dzīves līmenis neliecina par to,ka 100 000 LVL būtu nāsīs ierāvuši. Nav jau miljons, mīļā Inga Spriņģe.
N-zinītis
N
Ja ģimenei ir 80 000 kredīts, tad ar 800 Ls algu mašīnu vairs NEVAR atļauties.
Lāpītāja.
L
Nu re, esmu gandarīta, ka arī tā savu tekstu izlasīt un kļūdas izlabot nespējīgā žurnālistu meitiņa ar tagad apstiprina to, ko es atzīmēju komentāros jau vismaz nedēļu atpakaļ, par provokatoriem, un galvenais par to, kāpēc nevienam no tā nerodas jautājums kā Gundars to summu zināja pirms visiem. Tagad nu pamodušies arī citi Jā, tiešām, nu kā viens provinces zemnieks var zināt kas kuras iestā des seifā trūkst un cik. Pats dīvainākais, ka ne Veipa, ne Imša kā redzams vairs no bailēm runāt neprot, ja jau prokuratūra nav spējusi dabūt no viņiem paskaidrojumu, kā tas varēja notikt.Kaut kādam izskaidrojumam, kaut vai melīgam un absurdam, bet tomēr vajadzēja atskanēt.. Nu, tak laikam valodu zaudējuši un tikmēr visi var pilnām mutēm lamāt Loskutovu.
V.
V
KAM TAS IR IZDEVĪGI ? Tāds ir jautājums. Un atbilde uz to gan jau pēc kāda laika izlīdīs kā īlens no maisa. Būsim pacietīgi un vērīgi !!!!
lno
l
Ja inventarizācija nav veikta 5 gadus, tad naudas pazušanas moments nav nosakams, Elementāri, 101:))
Zagsims
Z
Nu,pārtrauciet nodarboties ar demagoģiju!Ja likums ir pārkāpts,tad ir likumpārkāpums nevis Tautas Partija.No Loskutova puses ir pretīga viņa nolaidība it sevišķi tāpēc,ka DIENA viņa dēļ sarīkoja tādus GĀGANU KARUS -oi,oi,oi.
Svieksts-2
S
Interesanti,vai J.Imšas sievas ģimenē ietilpst arī pats J.Imša? Otrs-kas tā V.Pumpura par meiču,kāda ģimenes draudzene vai Pumpura radiniece? Gribētos jau skaidrību no tik cienījamas žurnālistes raksta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas