Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

KNAB neapstiprina presē minēto informāciju par Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NU TAK
N
JO LIELĀKAS ALGAS ČEKISTIEM U.C. BANDĪTIEM, JO BANDA NEATŠAUS TAS IR MURGS
Politiskaa atbildiba
P
Interesanti visi raksti par Flika algu atri nozud no Dienas interneta!
koknesis
k
Vienīgā pareizā indikācija - dzimums (siev.), ko arī neslēpju. Bet kāpēc redze man slikta, tāpat arī par ekstāzi, kura man it kā piemītot - nekādu argumentu, nu neprecīzi bez gala. Garlaicīgi, kā vienmēr. Šlesers ir labs.
kokplēsis
k
Dulls Tu, meitiet, esi! Tā Tava elka dievināšana jau pārgājusi ekstāzē! Tas nav uz labu. Un redze ar Tev slikta. Bet varbūt prātiņš par īsu....
koknesis
k
Vajag vairāk un labāk strādāt pašiem, tad Šlesers tik ļoti nebūs kā dadzis acīs!
koknesis
k
Arī tas ir apskaužami, ka Šleseru aizstāv Birojs (khm :)), bet Šampēterim jāsamierinās ar visziņa smīnu - pašam. Tomēr labi, ka no Rīgas var lidot lēti un ka pasts 2008. gadā ļoti mainījies uz labo pusi. Par to Šleseru, kā izrādās, apskauž.
ŠleserPR
Š
Absolūtais Šleses PR aizgājis, laikam ziepes lielākas kā var nojaust no preses. Laikam ir "lieta". Stendzenieka birojam laikam ar reklāmas apjoma kritumu nav darba - biroja darbinieki piestrādā - nu smieklīgi. Kurš tad tas ir - Māri tu? Jeb Nilss? Stendzenieks jau tādus s...a darbus jums uzdod? Zemu, zemu...
Šampēteris
Š
Koknesis pats saviem komentāriem piešķir piecas zvaigznītes. Izskatās pēc partijas rūdījuma.
koknesis
k
Nesapratu jautājumu - vai varētu lūgt vēlreiz?
veesums
v
Neuzdod vēlamo par esošo! Iesaku pārlasīt manus rakstītos komentārus, ja atradīsi tajos kaut vienu teikumu par Šlesera "lietām" vai Šlesera vērtējumu - izrādīsies, Tev dots talants lasīt starp rindām. Kāpēc kļūsti tik nervoza?
koknesis
k
Neizliecies, ka pārzini gan Šlesera "lietas", gan koncentrēšanās spējas... Nikus mainīt nav aizliegts. Bet uz jautājumu, kāpēc Šlesers nav labs, atbildes tev nav. Pareizāk sakot - tu šķindini d tukšās krūzītes. Nav apnicis? :) Man ir vismaz 2 reāli pierādījumi, ka Šlesers attīsta modernu Latviju, iepretī tev, kas vispār nespēj runāt par tēmu, bet tikai pamuļķīgi apspriest personālijas, kas saistītas ar tēmu.
koknesis
k
Nu nav jums argumentu, kāpēc Šlesers ir slikts. Vien pamuļķīgas shēmas, kas balstās uz LV iemīļoto populismu, ka "visi politiķi ir slikti un viņiem turklāt ir arī draugi un paziņas!". Super! Diemžēl dienas gadījumā tas īpaši klaji, jo pamatā Šlesera "sliktumam" ir dienas ne-sarunas ar Satiksmes ministriju Šlesera laikā :)
Ieva
I
Un kāpēc, piemēram, neapspriest Šlesera vai tev tik mīļā Lemberga nodokļu maksāšanas paradumus? Sak, tāpat jau sūdus savārījuši?
veesums
v
Ko nu, meit, satraucies! Tev tā slīdēšana vēl nav pārgājusi? No viena "nika" un otru, no vienas tēmas un otru. Šitai kaitei ir apzīmējums - nenoturīgas koncentrēšanās spējas....
Ieva
I
Es ta zinu, bet tu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas