Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

KNAB: neviena partija nav pārkāpusi reklamēšanās limitus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bravo
B
Skat, kā skudru pūznis satrakojies, līdzko Točs tajā akmeni iemetis. Bauda skatīties!
Martucis
M
tam pērkamajam blogotājam točam Ainārs maksā par katru ierakstu un komentāru, tāpēc džeks tā cenšas visur parādīties. Zemisks stāsts, ka jāizliekās par idejisko, tādu, kas tā arī domā kā rakstījis. Cits tikpat lasītājus necienošs gadījums ir no laukiem, kur viens LPP slavinātājs ielika Maika Mūra bildi kā savējo strādnieka Jankas bildi. skat Tribine.lv r i e b j.....
Lurike
L
Tiešām pie miljona, kopā ņemti ir. Jautri, neko teikt- sevišķi uz algu griešanas fona. Un ja nu būs garām kasei? Tad kuriem būs caurumiņi jostās?
piekrītu
p
Stendzenieks par naudu jebkuru , piedodiet, sūdu, ietīs zeltītā papīrā un pataisīs par konfekti.Viņš ir negodīgs cilvēks, viņam šī nauda nesmird.
targash
t
Šodien pa pilsētu braukā autiņi ar JL karodziņiem:))
Parastais
P
Stendzenieks ir līdzvērtīgs pieaugušajam, kurš apdzirda nepilngadīgos. Latvijas vidējais vēlētājs vēl nav iemācījies patstāvīgi domāt, analizēt un pats pieņemt lēmumu - gluži kā tīnim vajadzīgi vecāku uzraudzība. Šis naudas kārais nelietis to izmanto.
:)
:
Partijas sildīja ekonomiku.:)
bravo, Baiba!
b
Baiba Strautmane, žurnāliste Ne velti Godmanis ieviesa pingvīnus latviešu folklorā. Neviens cits vairāk kā Šlesers neatgādina nešpetno pingvīnu bandas vadoni no filmas Betmens atgriežas. Un kampaņas līdzības būtu pat smieklīgas, ja rīdzinieki tik ļoti neatgādinātu Gothamas pilsētas labticīgos iedzīvotājus... tikai atšķirībā no viņiem, mums nav sava Betmena. Slīcēju glābšana, kā zināms... Maikls Blumbergs (NY) ar Harvardas grādu, Boriss Džonsons (Londona) – ar Oksfordas, Ainars Šlesers ar Rīgas Industriālā politehnikuma... Lai kā Šleseram gribētos braukt vienā klasē ar šiem kungiem, saruna veidosies plakana...
krista
k
Tikai, pateicoties tādiem KANGARIEM kā Jūs ar Stendzenieku, šim Šleseram ir tāds reitings. Būtībā salīdzinoši ar citiem viņš ir truls primāts, kas mācējis apzagt valsti un kam iemācītas 10- 20 frāzes, kuras arī viņš maļ un maļ līdz apnikumam.
mērglis
m
kameer vecos paraadus neatmaksaa nevajadzeeja jaunajaa kampaņaa ļaut iesaistiities , tagad tos miljonus skurstenii ierakstiis??? teepistiem visvairaak , tad sveeteļiem...
Buks
B
Jaunais KNAB vadītājs sāk demonstrēt savu impotenci vai angažētību.
abet
a
tagad varu piekrist oranžai bandai - KNABs nav vajadzīgs
Sisis
S
To jau nav taisījis Jaunais laiks.
Andrew
A
nezināju ka esat pievērsies komiskajam žanram..bet pirmais mēģinājums ir izdevies./.tiešām smējos no sirds, īpaši par šo "Cilvēki vienmēr būs pārāki par idejām un programmām. Cilvēku pasaulē"..(varētu padomāt ka Cilvēku pasaulē idejas un programmas rada murkšķi vai susuri) Klau, Jūsos ir nomiris Hēgelis..vai vismaz Feierbahs..goč pendel..es tā vietā, lai laizītu pakaļu presformu štancētājam Jūsu vietā padomātu par Borata cienīgu karjeru:)
Berta
B
Kas tur ko Stendzeniekam nepiedot? Vai tad vieglāk nebūtu balsot par godīgiem cilvēkiem, nekā par zagļiem, un pie viena pasūtot dēt gan Stendzenieku, gan tādus šarlatānus kā Sandris Točs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Providus priekšvēlēšanu kampaņu monitoringa rezultāti


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas