Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

KNAB pazudusī naudas summa nepārsniedz 100 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
negativuspozitivus
n
sen jau zināms ka Vilkastei vaidzētu būt aiz restēm ,šitā no visiem naudu izkrāps uh ,viņa ir traka vecene. lai viņi paši tiek galā,galu galā mūsdienās jau katrs pats par sevi ir!
who cares
w
"Vai mums kārtīgu latviešu trūksts?" === LOL. Varbuut tieshaam truukst? Kas cilaa shtangas, kas vingro, kas shauj, kas ved maajaas eiroviizijas, kas... === Bet nu stulbs arguments, odnako, stulbs. Bishkji jau nu labaak par tevi domaaju.
Ojārs
O
Atšķirību pamatprincipos nav nekādu, tas atkarīgs no nozares un regulējuma pakāpes. Ja nerunājam par finanšu sektoru, kur praības pret visiem ir vienādas, tad kopumā privātajā sektorā prasības risku vadības sistēmām noteikti ir zemākas, to nosaka akcionāri rūpējoties par izmaksu samērīgumu. Valsts sektorā prasības ir stingrākas un universālākas, tās ir paredzētas visiem teorētiskajiem gadījumiem, jo nav tik nepastarpinātas saiknes ar īpašniekiem, kuri varētu tās saprātīgi mazināt. Publiskajā sektorā birokrātijai un visu procesu izsekojamībai kopumā ir jābūt daudz labāk dokumentētai.
Ojārs
O
Tu te, lūdzu, nejauc tēmas, šoreiz mēs runājam par KNAB. Varbūt padomā, ka arī tāpēc, ka KNAB'i vada tādi "profesionāļi", Tavi minētie poitiķi var atļauties to, ko tie šobrīd atļaujas.
nazi
n
Ja Loskutovs ir godīgs, tad viņš neko nejēdz ne no iestādes vadīšanas ----------- ------------------------------ ------------------------------ ------------ Ko tad teikt par bodmani, kuram pakļautie ministri izsaimnieko desmitiem miljonu latu ??? Vai viņš nav jāsapūdē cietumā ???
Kabula
K
Paldies par vērtējumu, tikai paski trīs galvenās atšķirības starp risku vadības sistēmu privātā uzņēmumā, pašvaldībā, teiksim un vienā slepenā vai mazāk slepenā оperatīvajā struktūrā..
GUU
G
iznesa? nav teikts, varbūt neienesa, varbūt nesa, kur vajag, bet aiznesa citur, varbūt konkrētajai naudas kaudzītei bija pierādījuma statuss:)
veesums
v
Tas jau ir traģikomiski! Kā var no nopietnas firmas kases iznest 100 000 LVL, vai drusku mazāku summu, un veselu gadu to nepamanīt?! ----------------------- Pil nīgi Tev piekrītu, kā Šlesers nepamana to, kā tiek iztērēta - faktiski nozagta budžeta nauda ministrijas bērniņu izpriecām, izsaimniekoti miljoni utt. un no valdošo politiķu puses nekādas reakcijas!!!! Tiešām traģikomiski!!! Vai varbūt Tu raksti no Šlesera vai Godmaņa datora un viņi to pat nepamana?
Ojārs
O
Tas jau ir traģikomiski! Kā var no nopietnas firmas kases iznest 100 000 LVL, vai drusku mazāku summu, un veselu gadu to nepamanīt?! Vai tad, kad nozags miljonu, tad pamanīs? Un tur jau nebija kā Unibankā, kur no milzīgās naudas kaudzes parasts kasieris pa vakariem aizstiepis... Te tomēr nodaļas vadītāja un summu, kas varētu līdzināties visa kantora mēneša budžetam... Un kurš var apgalvot, ka vairāk nekas nav nozagts?! Ja Loskutovs ir godīgs, tad viņš neko nejēdz ne no iestādes vadīšanas ne no elementāras risku analīzes un vadības. Par grāmatvedību nemaz nerunāsim. Un abos gadījumos nevarētu apgalvot, ka viņš ir labā izvēle šim atbildīgajam postenim. Un to arī Kalvītis mēģināja, tiesa, pavisam neveiksmīgi, pagājušogad pateikt. Ņemot vērā augstāk minēto, Tavas,Kabula, sazvērestības teorijas izklausās pavisam infantilas.
Kabula
K
Ņemot vērā GB informētību (līdzīgi kā gadījumā ar cūkmena sarunu noklausīšanos u.c.), pieņemu, ka tā var arī nebūt prasta zagšana.. Pavērojot neatlaidību un izdomu, ar kādu kliķe jau ilgu laiku (pagaidām samērā neveiksmīgi, paldies dievam) iemēģina dažādas stratēģijas un taktikas "dienestu jautājuma" risināšanā, nekas nevedina domāt, ka shēmotājiem būtu aizmirsusies senā gudrība - ārēji noturīgais sagraujams no iekšpuses..
Kur taisnība?
K
Ir izņemti vairāk kā 100 000 latu un, lai arī kriminālprocess nav uzsākts, nauda I.Vilkastei neesot atgriezta. -- virsrakstā vai tekstā?
Ojārs
O
Kurš te kuru uzskata par muļķi? Ka KNAB šos līdzekļus neuzskaita un līdz ar to pastāv risks, Valsts kontrole secināja tieši pirms gada. Kalvītis vēlējās Loskutovu patriekt, jo viņam vairs neuzticējās, redzēja, ka profesors neprot vadīt savu kantori. Loskutovs un, it īpaši, Strīķe apgalvoja, ka viņiem viss ir kārtībā un Valsts kontrole melo. Dīvainā kārtā, nezinot cik naudai bija jābūt, jo nebija taču uzskaites, Generālprokuratūra pateica, ka KNAB'am nekas nav pazudis. Tagad izrādās, ka tomēr ir, bet summa esot bikiņ mazāka... Kā jums šķiet, kurš kuru te visu laiku ir muļkjis?
D.DAUKA
D
KO TU TE CHIEPSTI UN JA TEV PIEKRIST PAR lOSKUTOVU UN TIEM KARTIGIEM LATVIESHIEM TAD JAASAKA KA TU JAU ARI TAADS SUUDA PUTNELIS VIEN ESI UN veesums PAREIZI SAKA PAR TO MALKAS SKJUNI PILNIIGI PIEKRIITU ...
Andris
A
Pikanta nianse - Bērziņs summas izmēru pieminēja, runajot par to, ka summa bija pačibējusi jau pirms mūsu izcilās prokuratūras vienreizēji "cītīgās" KNAB parbaudes saistība ar visu to Loskutova-Kalvīša jezgu. Bērziņa apgalvojumi bija par to, ka strīdos starp KNAB un oponentiem prokuratūra KNAB-u nolaidīgi vai noziedzīgi, bet vienkarši primitīvi piesedz. Tagad pokuratūra apstrīd Bērziņa teiktajā tikai summas izmēru. Tātad atliek secināt, ka primitīvio un neargumentēto piesegšanu pilnība atzīst! :))))))
veesums
v
P.S. Es ar Bērziņu ietu, tam vecim ir krunka, bet ar minētajiem kungiem labprāt nē ! -------------------------- ... zini, ar to krunku - kurā vietā tā Bērziņam atrodas.... es pat aiz malkas šķūnīša ar Bērziņu neietu.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas