Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

KNAB piesaka LPP/LC parādus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
Koalīcija zin, ka var uz mūsu tiesu sistēmu paļauties. To pierāda pēdējie dīvainie tiesu spriedumi. Un ja vēl izdosies iedabūt savu cilvēku Augstākajā tiesā, tad visa sabiedrība var iet ieskrieties.
jaunietis
j
Nesaprotu, kā LPP/LC gadījumā var pieņemt, ka partija ir likvidēta un jaunā LPP/LC nav tā pati, kas vecā. Kas tas par sviestu?
Ko cer apmuļķot!?
K
Nu tiešām smieklīgi! Vai tad tas Šlesers, kuru tik uzstājīgi reklamēja pirmsvēlēšanu laikā, nav tas pats cilvēks, kurš šobrīd sēž Satiksmes ministrijas galvenajā krēslā!? Šāda LPP/LC izrīkošanās taču ir pilnīgs absurds!!! Ne kauna, ne goda!!! Tad jau tiešām - nolikt visiem mandātus!
beta
b
Ja nav pārņēmuši saistības, tad lai noliek mandātus. Pārstēvēt savus vēlētājus arī ir saistības!
Givi
G
Ātklāts jauns veids, kā apiet likumu un nemaksāt parādus: Partija startējot vēlēšanās izmanto jebkurus, tai skaitā nelikumīgi iegūtus līdzekļus, iesskaitot ielien parādos. Vēlēšanu kompānijā tērē tik, cik grib, nevis tik cik atļauts ar likumu. Pēc vēlēšanām ievēlētie kungi un dāmas paziņo par iziešanu no partijas un partijas likvidēšanu. Tie paši cilvēki dibina jaunu partiju ar tādiem pašiem statutiem un paziņo, ka nepārņem iepriekšējās partijas saistības.
Bezvārdis
B
Juristiem faktiski jāatbild, vai tas LPP/LC ir tas pats, kas piedalījās vēlēšanās un par ko balsoja vēlētāji. Ja jā, tad šai partijai jāmaksā vecās parādi. Ja nē - viņi nevar atrasties Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas