Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

KNAB priekšnieka amata kandidāts Zvejsalnieks atjauno darbību LSDSP

Artūrs Zvejsalnieks, kurš vēl pirms mēneša bija viens no diviem pretendentiem uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks amatu, vakar atjaunojis savu darbību Latvijas Sociāldemokrātiskajā strādnieku partijā (LSDSP), _Dienu _informēja LSDSP birojs. Zvērināts advokāts A. Zvejsalnieks darbojās politikā līdz 2003. gadam, kad sāka darbu Drošības policijā.

„Sabiedriskās drošības, korupcijas apkarošanas un pilsoņu tiesiskās aizsardzības jautājumi, kas šobrīd ir sevišķi aktuāli un jebkuras krīzes laikā sevišķi saasinās, ir risināmi ne tikai tiesībsargājošajās instancēs vai tiesās, bet arī veidojot normatīvo un likumdošanas bāzi, arī pieņemot politiskus lēmumus,” par savu izvēli atgriezties LSDSP un aktīvi iesaistīties politiskajā darbībā stāsta A. Zvejsalnieks.

Par atgriešanos tieši LSDSP zvērināts advokāts un nu jau bijušais KNAB priekšnieka amata kandidāts ir lakonisks: „Pirmkārt, šajā partijā esmu jau darbojies iepriekš un nav manā dabā meklēt kādus potenciāli „izdevīgākus” variantus, lai tikai tiktu kādā sarakstā. Otrkārt, nekad neesmu slēpis savas simpātijas sociāldemokrātu programmai, kurā uzsvars tiek likts uz iedzīvotāju sociālo aizsardzību, jaunu darba vietu radīšanu un valsts atbalstu tās pilsoņiem. Katrā ziņā sociāldemokrātiskās idejas pilnībā atbilst manai pārliecībai,” uzsver Artūrs Zvejsalnieks.

LSDSP informē, ka Artūrs Zvejsalnieks, visticamāk, tiks iekļauts LSDSP Rīgas domes vēlēšanu sarakstā, kurā līderis būs pašreizējais Rīgas vicemērs un LSDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs, kurš priecājas par Zvejsalnieka pievienošanos LSDSP. „Katrā ziņā drošības un tiesībsargājošo jautājumu speciālista aktīva iesaistīšanās gan LSDSP priekšvēlēšanu programmas sagatavošanā, gan vēlāk tās realizācijā dos LSDSP  lielu praktisku labumu, jo šāda līmeņa speciālistu piesaiste vienmēr ir vērtīga. Un ne tikai partijai, bet arī Rīgas pašvaldībai kopumā,” saka Jānis Dinevičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas