Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

KNAB sācis pārbaudi par ārstu iespējamo uzpirkšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
Tas, ka sāka pārbaudi ir labi, bet tomēr, kur jūs bijāt agrāk, un kapēc neviens nenosauc īstos šīs prakses apmērus. Sodīt vienu vai divus cilvēkus nebūtu godīgi, jo šķiet, ka pateicības saņem visi ģimenes ārsti un visi aptiekāri (personīgi pazīstu 2 ģimenes ārstus un 2 aptiekārus un zinu viņu nostāstus). Tas ir tandēms - ģimenes ārsts nosaka pacienta rocību un, ja šķiet, ka maksāt spējīgs, izraksta dārkākos medikamentus, savukārt aptiekārs tur muti ciet. Pēc tam ceļojumus uz eksotiskām valstīm no zāļu izplatītājiem saņem abi. Pieļauju, ka uz katru ģimenes ārstu un aptiekāru var rēķināt 150-400Ls pateicībās gadā. Es galīgi neesmu par to, lai ģimenes ārsti saņem daudz naudas , un saprotu, ka par to jāmaksā pacientam (ja tā brīža rocība atļauj pats iedodu savam ārstam piecus līdz patsmit latiem), bet esmu galīgi pret to, lai starp mani un ārtsu būtu alkatīgi zāļu izplatītāji, nosmeļot krējumu un ārstam atstājot drupačas.
ieteikums
i
Lūdzu, cien. KNAB, pieprasiet informāciju par Styradiņu slimnīcas vadošo speciālistu regulārajiem braucieniem pa visu pasauli, paskatieties, kas pasūta biļetes un apmaksā visus izdevumus, būs interesanti.
patiesība
p
Zatlera kungs vienīgais šai valstī parādīja,ka ir problēma. Un ko panāca? Viņam par uzdrīkstēšanos uzgāza visu slikto, bet problēmu neviens nav vēlējies risināt.
2.viedoklis
2
Tā nav uzpirkšana, bet "pateicība", atšķirība tik iekš tam, ka prezidents ņēma arī PIRMS darba veikšanas, bet aptiekas maksā vienīgi PĒC NOPELNIEM.
Viedoklis
V
Kāpēc gan šodienas ārsti nevarētu saņemt dāvanas un bonusus, ja valsts prezidents būdams ārsts to varēja darīt? Vai kautkas ir mainījies pēdējo 4 gadu laikā? Varbūt Zatlers ar savu piemēru ir licis domāt, ka tā darīt ir pēē-ēē? Ne-e. Vienigais ko no Zatlera varēja saprast ir tas, ka ne jau viņš vienīgais tāds - visa sabiedrība irdegradējusies.....
Tieši tā!
T
ģimenes ārstus pārbaudiet, tad redzēsiet no kurienes dārgās mašīnas, ikgadējie ceļojumi atvaļinājumu laikā!
Ha-ha...
H
Nu ko juus briinaties? Mums jau vairaaki gadi ir pat Prezidents kas visu muuzhu ir njeemis kukulji!!!
uzņemšana
u
Nu tad beidzot tas ir nonācis līdz atbildīgo ausīm un acīm. Visiem citiem gan arī līdz šim nebija nekādu šaubu par šādu praksi. Turklāt tām pārējām izplatītājfirmām vēl vairāk.
Sistēma
S
Gandrīz visi ārsti ir uzpirkti, diemžēl :(, bet daži ir ļpārdevuši savu dvēseli, kas protams šiem indivīdiem nozīmē beigas.
Oskars
O
NETICĒŠU ,kamēr neredzēšu FOTO un KARĀTAVAS ar notiesāto .....!!!!!!
phehe
p
Nav jau nekāds brīnums - ārsti pēdējā laikā bieži vien izraksta dārgas zāles,kaut gan identiski tādas pašas, tikai citā iepakojumā, var nopirkt par 90% lētāk....nu tiešām nesaprotami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas