Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

KNAB sāk pārbaudi; Jelgavas slimnīcas ārsts pagaidām varot turpināt darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Palīdziet dakteriem!
P
Pelnu 200 LVL mēnesī. Bērni mirst badā. Sieva nevar atļauties sev lietusmēteli nopirkt, liek santīmiņu pie santīmiņa, bet nesanāk. Nemaz nerunājot par kādu lielāku prieciņu - kā kosmētika vai zeķubikses. Vectētiņa žiguļa remontā arī tāda nauda iziet! Labi, ka nav jāmaksā īpašuma nodoklis, jo dzīvojam zem tilta. Un, kā par spīti visam, aizvakar vēl pieklīda kaķis, ko ēst nav, bet pamest dzīvu radībiņu arī negribas. Esmu taču ārsts - cīnos par dzīvību, veselību un labsajūtu. Esiet taču reāli, par tādām summām neviens no jums negribētu dzīvot. Pat pensionāri mūsdienās dzīvo labāk, viņiem tomēr bērni palīdz. Viegli jau nosodīt par tiem 50 latiem, ja pats nekad tādā situācijā neei bijis. Ko tas pensionārs - pastaigās, paubagos pa kvartālu un dabūs savus 50 latus! Viņam jau reputācija nav svarīga. Bet ko domās mani pacienti, ja es kā ārsts pa kvartālu vazāšos ar cepuri rokā? Tas jau ir apdraudējums visai mūsu veselības sistēmai! Nu neesmu jau iedomīgs, varu tiktāl pazemoties - tikai kautrības dēļ nepatīk, ka citi skatās. Un par ko jūs cilvēku apsūdzat? Par nabadzību, par pazemību, par mīlestību pret savu ģimeni! BURŽUJI!!!
ok
o
Nejau masmedijiem runāt par ētiku.. smieklīgi..
ok
o
Piekritu! Nevar risināt problēmu tikai vienpusīgi - atlaižot visis ārstus. Tādā gadījumā jācīnas ar kukuļdevējiem arī - jo arī tas ir likuma pārkāpums!
ok
o
Tāpēc ka "lieli ņēmēji" zina kam un kad maksāt )))
Zinu
Z
Mīļie līdzcilvēki! Mums visiem ir vajadzīgi ārsti, mēs PAŠI esam gatavi ārstiem dot naudu, lai mums būtu labāk. Ja mēs neuzbāstos, ja mēs PAŠI nekultivētu šo sistēmu, tad ārsti neņemtu. Un ko tagad darīs "varonis" Kārlis? Kur viņs tagad vedīs savu sievu ar viņas kāju? Kurš ārsts gribēs ar viņu krāmēties..ja nu atkal kāda kamera padusē un Kārlim nepatīk bantīte, ar kādu pārsējs sasiets? Ieklausaties, ko Kārlis saka- MAN NEBIJA NAUDAS KO SAMAKSĀT, TĀPĒC GAJU PIE LNT. Ja būtu nauda, būtu maksājis!!!!???? Ārsta kļūda ir tā, ka viņs nenovērtēja pacienta maksātspēju. 90% ārstu ņem naudu un NEVIENS pēc Audera skandāla nevienu ārstu nav " nodevis" , jo VISI GRIB BŪT VESELI! Ļaudis, beigsim šo divkosīgo nosodīšanu! Mēs visi gribam, lai mums maksā par mūsu darbu. Un ārsta alga ir 200 Ls mēnesi! Hallo, kurš no mums grib strādāt par šādu algu? Un kurš neņemtu kādu papildus " pateicību" ja vien mums, par mūsu darbu kads kaut ko dotu! Esam godīgi pret svi..te viss ir anonīms! Sākam katrs ar sevi un atrodam baļķi savā acī, pirms meklējam skabargu pie citiem.
pensionare
p
galvenokart:runa ir mazak par dosanu,bet gan par pieprasisanu!Un tas jau ir kriminals!Par arstesanu dr.maksa valsts,bet si nemsana ir dubulta!Bija tads dr.ar zelta rokam,luk,lidzigs gadijums.
2@2
2
Kukuļdošana un kukuļņemšana ir tradīcijām bagāta mūsu dzīves sfēra. Prasa un dod visur,kur kaut ko vajag jau no caru. laikiem.Tā ir mūsu pārmantotās kultūras fundamentāla vērtība un to neizskaudīs nekad. Žēl tikai nelaimīgā ārsta, kurš krita par upuri dzeltenai presei.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
NEGODS! Ne tikai pašam ārstam, bet profesijai. To nedrīkstam pieļaut un atbalstīt turpmāk - nekad. Šāda rīcība ir neattaisnojama vienalga kāda būtu atrunāšanās vai skaidrošanās. Tiešām vai esam zaudējuši cieņu pret sevi, pret saviem kolēģiem un profesiju, ka šādi uzvedāmies?
Z
Z
Nu redz, policija un korespondenti ārstu izvazā pa presi, vēl īsti nenoskaidrojot, vai tur bija nauda vai krāsains papīrītis, bet pedofīlu vārdus slēpj, nodokļu shēmotājus (miljonu lietās ) arī slēpj, narkotiku tirgoņus - slēpj .Uz kuru likumu pamatojoties viena nodarījumu pasniedz prožektoru gaismā ,bet citu slēpj? Vai kāds no tiesībsargājošo iestāžu vadības nevarētu izskaidrot šo kāzusu, pamatojoties uz konkrētām tiesību normām ?
lulū
l
Tā viņam vajag.
Kolēģis
K
Zatlers tak rādīja piemēru, ka ārstiem šāda darbošanās ir pilnīgi normāla. Tagad tos nesauc par kukuļiem, bet gan par "pateicībām". Ja tāds mums ir par prezidentu, tad ko te ļautiņi brīnās? Tāpat drīz viss noklusīs un viss ies savu ierasto gaitu
Walam
W
Video ir loti labs pieradijums! Likumus vajag zinat!
hmm
h
Ja pacienti sāks runāt, baidos, ka vairs nebūs ārstu.
Meitene
M
Nav jau viņš vienīgais ārsts, kas ņem kukuļus! Visās Latvijas slimnīcās ir pa kādam tādam!!
Ha,ha
H
Ņem v i s i !!! Tikai daži iekrīt!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas