Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

KNAB šefa Vilnīša darbu pozitīvi vērtē vien 14% aptaujāto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
līkums
l
Srīķei un Vilkam jāaiziet no iestādes, tikai tad iestāsie normāls darbs!!!
līkums
l
Pasakiet arī man, kura lielā zivs, ko tauta iepriekš nezināja, par kukuļu ņemšanu Strīķe ir noķērusi un pasakiet,cik daudzi noķertie ir attaisnoti, bet cilvēks ir "apkakāts" , jo nepatiesi apvainots. Vai tiešām tā rīkojas demokrātiskā valstī???
OO7
O
Ja tadi ka Vilnitis butu ari prokuratura, policija , tiesas tad cietumi butu patukshi un tajos sedetu tikai mazie zagleni , bet tie ,kuri nozagushi miljonus saulotos Kipra. Nozaga tak 3 milj. Latvenergo , bet ne gailis pakal nedziedaja.Kur Panelejevs shodien.
Paija
P
Strīķe, manuprāt, ir ļoti skaista sieviete, bet, ja esat homoseksuālis, tad jūs varētu saprast, bet, ja lezbiete- tad izlepusi.Kuram gan nepatīk gozēties?- vai katru dienu tālrāde redzamas krimināllietā apsūdzētā ēzeļa ausis.
Ar neapbruņotu aci redzams, k
A
Vilnīša noēšanas kampaņa turpinās pilnā sparā.
3.noteikums
3
iestādes darbiniekiem nekad nebūs sevišķi mīļš tāds iestādes vadītājs, kurš prasa no viņiem kārtīgi strādāt un nelauj šeptēties ar viņiem nepiederošiem materiālajiem resursiem.
2.noteikums
2
Ja iestādes darbinieki nepakļaujas iestādes vadītāja likumīgām prasībām, tie nekavējoties jāatlaiž.
1.noteikums
1
Nekad neatstājiet iestādes vadībā ambiciozu un skandalozu sievieti, kura pati ir pretendējusi uz iestādes vadītāja amatu.
objektivitāte
o
KNAB šefa Vilnīša darba pozitīva vai negativa vērtēšana nespeciālistu vidū ir atkarīga tikai un vienīgi no šī darba atspoguļojuma plašsaziņas līdzekļos.
Medus
M
Interesanti, ko aptaujātie zina par Vilnīša, Strīķes un Vilka darba gaitām? Pilnīgi idiotiska aptauja.
maņka
m
kaut kā nemana vilnīša vadībā nevienu lielu saķertu zivi. Strīķei tas izdevās labāk.
Minhauzens
M
LNT aptaujām neticu, vilnītim nevar būt tik daudz piekritēju.
šķiet, ka komentētāji
š
ir ar tādām pat "svētajā sašutumā" ieplestām acīm nedomājoši ļautiņi kā strīķe. pēdējai tā vien šķiet, ka galvenais ir tikt par galveno - rezultāts nav galvenais. šamai dāmītei tik vien tīk kā gozēties žurnālistu un kameru vidū - būtu vismaz skaista, tad vēl neko. bet tagad iznāk pilnīgs nonsens - korupcijas plānveidīga apkarošana viņai nepatīk, pati arī tāda nekāda, nu kā lai viņa būtu apmierināta ar dzīvi???!!! skaidrs, ka tad ir vainīgs priekšnieks :)))
filozofs
f
tas saistiibaa ar partijaam kuras šo zelli iestuuma kreeslaa , taas partijas ar tagad tikpat populaaras , taki veel ka politizeeta vis padariišana , bet KNABam jaabuut no taa tiiram , citaadi valsts to teepistu miljomnu neredzees...
smaidulis smaidītājs
s
ha ha ha! :)))) ha ha ha!!!! nenosmieties cik neveikli "pareizo" informāciju cenšas iebarot-ielikt publiskajā telpā! :))))) p.s. nu ko(?) izskatās, ka čekistu bērni ir tie vienīgie "pareizie" ! ha ha ha :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas