Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

KNAB vadītāja amatam neoficiāli izskan vairāki vārdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to pīpe
t
veel normaalaak kad vid darbinieki iesaistiiti miljonaaru afeeraas...., tas vien jau to veerts ka noseedinaaja Ventspils meeru vairaak kaa pusgadu Mtiisaa uz naaraam , miljonaari saakuši čuraat eļļu ...
PĪPE
P
Ko tad KNAB labu ir izdarījis par tiem milzu līdzekļiem,ko valsts ir piešķīrusi.200 lietas 6 gados.Katra lieta valstij izmaksāja 100000 latus.Pa starpām vēl apzagti klienti.Piegānīti konspiratīvie dzīvokļi.Varbūt Voikai tā ir pieņemama prakse?Es domāju,ka tas nebija normāli,ka Loskutovs izmantoja šos dzīvokļus personīgām vajadzībām.Pie kam dzīvoja ar KNAB darbinieci.Tad jau tas ir vairāk nekā normāli,ka VID priekšnieki uz darbu brauc ar valsts mašīnu.
lida
l
Ieskaties labi Jutiņas acīs--tur vairāk prasās pēc Tvaika ielas.Tas meitēns lamājas prastāk kā maskačkas pašpuikas.Ja viņa strādāja laupītāju bedrē,kur zagšana bija normāla parādība,tad nesaprotu kāpēc viņa klusēja.Varbūt neklusēja ,bet slepus izraka savam priekšniekam kapu?Lai ielīstu viņa krēslā.Kāds jau Bērziņam ziņoja par grandiozajām zagšanām KNAB.
vāks
v
Nu gan Voika muld.Kas ir labi iesākts izzagta valsts kase ?Loskutovs apzadzis eņģeļus un nēsā spārniņus,vai tāpēc tautai jākliedz ,re,eņģelis iet !Ja projekts ir nokautēt mūsu valsti ,tad viņš patiesi ir labais zaglis.Ja kādam rūp Latvija,tad....man grūti izteikties par Sorosa algotni.
dzeris - Šaubos gan...
d
Lieljuksim raksturojums precīzs.
Nastasja Fiļipovna
N
Vairums nosaukto ir pilnīgi sveši cilvēki. Uzrakstiet vairāk, kas tie par putniem.
Šaubos gan...
Š
Lieljuksis netiek galā ar policiju. Vai tiešām šāds cilvēks būs spējīgs veikt tik nopietnu darbu KNAB priekšnieka amatā? Nedomāju vis. Vispār par viņu rodas šāds iespaids - ģenerāļa formā pucēties kārs vecs stagnāts.
koļja
k
Bode paša labākā kandidatūra tad būs īsta diktatūra.
Peteris
P
Si ir tik mazina valsts. Varbut ari godigia valsts jo tik viegli liatrast korumpetu ielikteni acimredzot nav,
cccp
c
tie bus TP ma kas
Zigurds
Z
Par jauna priekšnieka izvēlēšanu pāragri runāt. Jo nav notiesāti zagļu šaikas slepenie aģenti ar Bodi priekšgalā, kuri KNBAā tika iedēstīti jau pašā sākumā. Ja kas. Nekas, pienāks laiks kad Juta Strīķe viņiem atnāks pakaļ ar roku dzelžiem.
dzeris - :o)
d
Ja tā spriež, tad jau mums vispār nav neviena vadītāja ar nevainojamu reputāciju. Un Loskutovu it kā par to jau atlaida. Saki godīgi - pats arī palaid nagus, ko? Parasti taisni zaglīgi cilvēki godīgus cilvēkus necieš, jo salīdzina viņus ar sevi, un grib, lai visi būtu tādi, kā viņi.
heh
h
zvirbulēnu ar vaskevicu par knab prieksnieku!!!
mazais ciniķis
m
Latvijā ir viens pats godīgs cilvēks un to sauc Juta !!!
ES
E
Strikes darbinieki zaga, tad jau var teikt, ka zaga Godmana darbinieki, jo Godmanim jkā remjeram bija jāpārrauga KNAB. Zagli ir un būs, pretējā gadījumā būtu brīvas vietas cietumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Freibergs un Ulmanis uz KNAB nekandidēs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas