Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

KNAB veicis kratīšanu airBaltic

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) trešdien veikuši kratīšanu Latvijas nacionālajā aviokompānijā airBaltic, portālu Diena.lv informēja airBaltic pārstāvis Jānis Vanags.Kratīšanas laikā aviokompānijas prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks atradās ārpus Latvijas un bija ceļā uz Briseli, kur Eiropas Aviokompāniju asociācijas ietvaros tiksies ar aviokompāniju vadītājiem, lai diskutētu par Īslandes vulkāna ietekmi uz nozari.

Otrdien,  balstoties uz kādas tūrisma aģentūras sūdzību par airBaltic zemākajām cenām lidojumiem aviokompānijas mājaslapā, arī Lietuvas un Latvijas Konkurences padomes veica vienlaicīgus reidus airBaltic birojos Rīgā un Viļņā. airBaltic jau apstiprināja, ka aviokompānijas zemākās cenas sākot no 19 eiro par lidojumu pieejamas mājaslapā www.airBaltic.com , kā arī www.airBalticTravel.com, kura aviobiļeti ļauj komplektēt ar viesnīcu, auto īri un dažādiem kultūras un izklaides pasākumiem galamērķī.

Vienlaikus airBaltic apstiprināja, ka minētās zemās cenas mājaslapās pieejamas jebkuram klientam, ieskaitot tūrisma aģentūras visā pasaulē. Aviokompānijai netiek atklāts apsūdzējušās tūrisma aģentūras nosaukums.

airBaltic nesniegs papildus komentārus par minēto kratīšanu un reidiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas