Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Koalīcijā domstarpības par Konkurences padomes locekļu skaita samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Left
L
Izbeidziet vienreiz šo terkno purnu-komisāru sistēmu. Valstī nav vajadzīgas divas paralēlas pārvaldes formas. Komisāru sistēmai vajadzēja beigt pastāvēt jau ar PSRS galu, bet nē- TB/LNNK spītīgi vēlas tās mūžu pagarināt 3 desmitgadē kopš PSRS izjukšanas. Neticami, bet fakts.
Aģents
A
Kādās tik pudelēs par korķiem šie tēvzemiešu kungi nav pabijuši ..........
mjā
m
...neaiztieciet Pēterkopu !....viņš pie savas mājas Purvciema ielā ir noorganzējis gulošo policistu !...tas ir izglābis dzīvību desmitiem Purvciema runču , kuri būtu sabraukti , ja nebūtu tā gulošā poliča....paldies deputātam un tēvzemietim ! :)
Cik
C
Gan pez bležiem izskatas... :)
Svara vērotājs
S
abi gan labi nobarojušies...
Terorists
T
Vai tad valdībā ir ķirurgi kas var uzņemties šādu svarīgu operāciju veikšanu kā LOCEKĻU mazināšanu.Tur jau tomēr ir jābūt ar pieredzi un praksi lai veiktu šādas operācijas. Bet ja nopietni tad jāprasa ko šie locekļi tur dara un kāds ir viņu funkcijas? Vai tad lētāk nebūtu šos locekļus vispār amputēt un uzdot reizi mēnesī šo mazo ķeizariņu kantora darboņiem atskaitīties valdībai un parlamentam par padarīto darbu un uzdot šo kantorīšu kontroli atbildīģā ministra pāraudzībā.
slida
s
Jonītis - visu laiku politiķu labā roka, un varbūt ļoti labs ierēdnis.... Arī par Pēterkopa labajiem darbiem reiz tomēr gribētos kaut ko dzirdēt, citādi - viņš tikai it kā darbojas, bet - kur panākumi, kādi rezultāti? Iespaids, ka viņš ir viens no "speciālistiem", kuram politiķu aizvēnī vienmēr silta ligzda tiek sameklēta.
Vai tad
V
TB/LNNK ministram Gerharda kungam, kurš viņus aiz labas sirds tajos amatos savulaik salika, šodien Satiksmes ministrijā priekš tik gudriem speciālistiem vairs vietiņas neatradīsies. Sistēma sākusi buksēt.
Predicador
P
jā gan. to tik mums vajag, lai paliktu trīs, no kuriem divi ir JL marionetes. vienkāršāk būtu atlaist visus piecus un iecelt jaunu KP.
Dore
D
Joņītis-- mūsu saule un ceļvedis uz labklājību Rokas nost no Joņīša bumbām, lai veicina konkurenci starp locekļiem (kuram garāks)
tā viņš tagad būs!
t
Nepieciešams kompromiss- 1 no nacikiem vajag saglabāt KP, otru lai Kasis paņem uz SM, precīzāk, tās barotnēm, nu, tipa, LDz Cargo, kaut kā tā... Kuru kur, arī jautājumu nav- priekšroka palikšanā KP ir Jonītim, viņš tomēr ilggadējs "regulētājs" un arī KP ilgāk sabijis, to paši Jaunzemi aizvietojis:)
Vientulais vilks
V
Kas tevzemiesiem lidz sim traucejis sakartot VALSTS lietas?Toties pasi uzblidusi.
Pipo
P
Šitiem neskūtiem tauku purniem dakšas rokā, lai rada konkurenci sūdu mēšanā. Pēc 15 minušu darba, būs tulznainas rokas nevis vēderi.
Blondie
B
Starp locekļiem jābūt konkurencei.....
hjh
h
Jaunzema ir Jaunā laika ieliktene

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas