Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Koalīcija nākamnedēļ spriedīs par naudu "milžu cīņām" LTV

Koalīciju veidojošās partijas nākampirmdien sanāksmē spriedīs, vai piešķirt papildu līdzekļus Latvijas Televīzijai (LTV), lai pirms vēlēšanām varētu sarīkot partiju līderu diskusijas "Milžu cīņas", vēsta BNS. Premjera preses sekretāre Līga Krapāne žurnālistiem pastāstījusi, ka šis jautājums īsi apspriests arī šajā pirmdienā un premjers Valdis Dombrovskis ("Jaunais laiks", JL) rosinājis, ka politiķiem nedēļas laikā jānoformulē savs viedoklis šajā jautājumā un nākamnedēļ par to jāspriež atkārtoti.

V.Dombrovskis rosinājis naudu piešķirt, bet par konkrētu summu vēl nav runāts. Ja naudu piešķirs, tad tā būs no budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

Kā pirmdien vēstīja laikraksts Diena, politiķiem sarosīties licis LTV paziņojums, ka tā šogad nerīkos priekšvēlēšanu debašu ciklu Milžu cīņas, un ar apvienību Par labu Latviju! saistītā LNT šefa Andreja Ēķa publiski atzītais, ka tādā gadījumā komerctelevīzija uzņemsies "milžu cīņu" rīkošanu.

Kā vēstīts, pirms iepriekšējām vēlēšanām LTV veidoja īpašu priekšvēlēšanu debašu ciklu Milžu cīņas, bet šogad atsevišķu raidījumu, norādot uz naudas trūkumu, LTV nolēmusi nerīkot, tā vietā priekšvēlēšanu tematiku izkaisot pa vairākiem esošajiem raidījumiem. Augusta sākumā plānots sākt diskusiju sēriju raidījumā 100.pants, kur esot iecerēts aicināt gan politiķus, gan sabiedrības pārstāvjus, priekšvēlēšanu tematiku esot nolemts skart arī citos esošajos LTV diskusiju raidījumos. Kritiski par priekšvēlēšanu plāniem izteicies žurnālists Jānis Domburs, kā arī mediju eksperti.

Visu Vitas Dreijeres rakstu lasiet pirmdienas Dienā vai sadaļā Šodien laikrakstā.

(papildinātas pirmās divas rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas