Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Koalīcija nolēmusi veikt grozījumus Preses likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Genesis
G
Tbias Mendelvici / Better Place, the multi-publiziced company shai agasi lahunced to create a viabable electric automobile network it was burn out of one of this young entrepreneurships forums, where he asisted still when he was working as a senior executive for SAP. Since he was obsesed with the idea of how could he get an entire country, such as his native Israel, run without oil. The answer led him to leave SAP and to initiate Better Place.I am unsure if i could put Mr agasi in the category of typical social entrepreneurs, as he initiated is cleantech venture with lots of finantial and political back up already from the early beginigs, to diferentiate from many social entrepreneurs that sturggle to get support at the begining. Nevertheless there is no doubt that his innovative business model, that makes driving electric cars as easy as posible,is groundbreaking.
Ramkrishna
R
May30 iLoveSchlampeExactly dumbarse. Those guise were being too loud.Also there was guys mnxiig with girls which as we all know is just ASKING for a case of girl germs.VN:F [1.9.17_1161](from 0 votes)
Joks.
J
Vispār jau pareizi. Kas tad atnesa uz paplātes varu šiem Vienotības meļiem, nekauņām un rausējiem sev un saviem onkām europā un aiz dīķā? Žurnālisti! Tāpēc draudzīgi, dēmokrātiski, likumīgi un tikumīgi viņus močīsim sartiros. Joks. Lai dzīvo Vienotības kliķes saule mūžīgi, mūžos (kaut tā sauļete mūs nabagus nesilda, bet bagačiem takš siltumiņš tiek. Vai ne?). Joks.
jautājums
j
Viņķele? Tā ir tā kura pārzin nozari ar pansionātiem, kuros izvaro garīgi slimus bērnus?
atbilde
a
Bet viņi tak tur saņem tik mazas algas, ka tāpēc viņiem to drīkst.. vismaz spriežot pēc sliedēm kurās Latijas Radio mēgināja to diskusiju ievirzīt :)
  • 4
  • 0
Labais
L
Kas tad tur novecojis? Ak, tie anonīmie komentāri kā šodien pie god.Āboltiņas izteikumiem. Tos noteikti vajag aizliegt kā šķiru. Nākamais vajag ieviest obligāto sleju visās avīzēs un Interneta portālos Vienotības slavināšanai?
Viss jau tiek kontrolēts
V
IETIEK 22.07.2012. Komentāri (21) Ekspremjera Einara Repšes vadītās biedrības Latvijas attīstībai dibinātājs, ar partiju Vienotība saistītais Ventspils miljonārs Olafs Berķis esot patiesais iemesls, kāpēc pēc aptuveni 25 gadu ilga darba laikraksta Latvijas avīze izdevējas a/s Lauku avīze (LA) vadību jūlijā sākumā pārtraucis viens no avīzes dibinātājiem Viesturs Serdāns. Lai arī oficiāli Serdāns savu aiziešanu no LA skaidrojis ar vēlmi pievērsties privātam biznesam, Pietiek zināms, ka tieši Berķa uzvedība un „vēlmes” bijušas iemesls, kāpēc Serdāns atkāpies, - starp abiem pēdējā laikā neesot veidojošās uz „savstarpēju sapratni balstītas attiecības,” turklāt Berķim esot bijusi arī vēlme pārāk bieži izteikties par laikraksta saturu, kas savukārt Serdānam nav bijusi pieņemama.
  • 0
  • 1
Tas ir Vienotības triumfs, ka es Ju
T
letiņu bauriem noņēma naudu, maizi aizdzenot labākos svešumā, letiņu bauriem aizliedza referendumus, letiņu bauriem noņems iespēju mēdijos paust savu PRIEKU par Vienotības kliķes (V+VL+RP) TRIUMFU! Vai tas nav triumfs?????? Lūk tas
  • 3
  • 1
Aha
A
Jā, galvenais neatkārtot Ungārijas scenāriju. Viņu likums nepatika Briselē. Šito kaunu! Mēs to nedrīkstam pieļaut. Mums jāmēģina ielīst pirmajiem, un visdziļāk. Ar ziepēm, vai bez, nav būtiski.
Bez vārdiem
B
pakausis Nav runa tikai par naudu.. Un nav runa tikai par valsts aizsargāšanu no pašas saceltās histērijas ap valsts valodas referndumu, kurā nekādai valodai nekas nedraudēja. Un nav pat runa par to, ka viens otrs letiņš nesaprot, ka ja reiz dzīvē ir kaut kādas vērtības, tad tās ar reizēm pašam jāaizstāv.. kaut vai ejot nobalsot nejēdzīgā referendumā reizi 20 gados.. Nevis tik jāskrien pie Vienotības brunčos raudāt, lai Vienotība mūsu vietā visu izdara.. Runa ir par to, ka tu tādas Āboltiņas acīs esi "mazturīgā".. Neesi tu gana turīga, lai tev drīkstētu būt kāda teikšana savā valstī. Izlasi pirmo Satversmes pantu.. nu ot uz tevi tas viņas prāt neaticas.. Tu esi tikai tik derīga, lai maksātu nodokļus un reizi četros gados nobalsotu par tiem cilvēkiem, ko tev piedāvā. Runa ir par to augstprātību un izņirgāšanos ar kādu tiek pavadīta demokrātisku instrumentu apgriezšana sabiedrība paziņojot, ka jums bez maz algas par mazu, lai jūs te kaut ko vēkšķētu. Nedaudz smalkāks un aizplīvurotāks izteiciens par tiem Kalvīša kvaukšķiem patiesībā. Runa ir par to, ka viņasprāt tu esi tikai puspilsonis, puscilvēks.. mazturīgais.. Tā vietā, lai tiešām paskaidrotu un pamatotu savas paniskās bailes no tautas iespējām ierosināt kādus likumus - valdošā kliķe nodemonstrē klaju zobošanos, ņirgšanu un pārākuma sajūtu par tautu. Tu nasca tādas lietas protams vari norīt priecājoties par ietaupīto naudu, bet ir cilvēki kuriem ir svarīgs arī kas cits izņemot banknotes. 2012.07.23 18:38
  • 4
  • 0
d
d
lai gan pamazām privāti Vienotības oligarhu bandai izdodas savu ietekmi nostiptināt LETA un Latvijas avīzē, tagad caur likumisko regulējumu mēģinās nostiprināt savas intereses
  • 2
  • 3
Vārds
V
Nu lab - ungāri tiešām bargi pārcentās. Bet gan jau mūsējie kaut ko izdomās, kas i Briselei patiks, i ar veselo saprātu īsti apvienojams nebūs. :)) Es ticu, ka Latvija var!
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas