Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Koalīcija strīdas, taču visi viens otram vajadzīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja mēs būtu...
J
Šveice, tad domātu jā vai nē, bet mēs esam viena no VISNABADZĪGĀKAJĀM valstīm ES ar pusi valstij nelojālu iedzīvotāju, kuri Gulagu, deportācijas un represijas JOPROJĀM CEĻ GODĀ. Tad nu izejas nav! Kritīsim VĒL DAUDZ LIELĀKĀ NABADZĪBĀ, bet izrausimies no lielā lāča ķetnām...Bet Dombrovska laipošanu pēdējā laikā var tikai nožēlot!
JS
J
SUDRABA=SC
jenotiem vairs nespīd
j
89% vēeelas Sudrabu par 1.premjeri 07.12.2012 09:40 Tauta /nejenoti / vēlas, lai Sudrabas kundze veido savu partiju un nāk politikā , lai izmēstu Latviju no jenotu sastrādātajiem mēsliem ------------------ Sudrabas partijai BŪT 07.12.2012 09:43 Būtu tiešām forši ,ja Sudrabas kundze būtu 1. premjere-sieviete Latvijas pastāvēšanas laikā.Viņai droši var uzticēt valsts stūri viņas drošajās rokās/ viņa nevienam nebčotu pak aļu ,kā tagadējais ...
Vārds
V
Vajadzīogi viens otram, bet tauta viņiem nav vajadzīga(tik vien kā ienākumiem).
es
e
novēlu RP turēt taisnu muguru, jo Vienotības bezkaunībai vairs nav robežu! Ne Sprūdžu, ne Ķīli Dombrovskis neuzskata par vajadzīgu aizstāvēt-nožēlojami!
nu ja
n
kas gan ir izglitibas sistēmas sagraušana, pret godu būt eiro ieviesejam:)
nu nav tik slikti
n
vienu gramateli jau uzrakstija( visa eiropa smējās kā kutināta), otra ar jau noteikti gatava par eiro ieviešanu, tagad tik jānomaina lats un varēs izdot
  • 2
  • 0
???
?
Šoreiz nerunāšu par mērķi ( pieņemsim euro) kā tādu, bet gan par cilvēkiem, kuri grib vest uz to mērķi. par vadoni uzmeties kaut kāds Dombrovskis, sapulcinājis ap sevi Vilkus, Zaķus, Kamparus, Čigānes utt., par kuru ,,paveiktajiem varoņdarbiem,, jau zinām. Te der teiciens- ,,pasaki, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu,, . Tātad šajā gadījumā ,,vadonis,, - Dombrovskis. Savas premjerēšanas laikā nav izdarījis NEKO. Kur viņš ir pieskāries, tur viss smird- AirBaltik, Krājbanka, Hipotēku banka, fotoradari, vilcienu konkurs. Droši varu teikt, ka visu nenosaucu. TAD KĀ MĒS VARAM TĀDAM UZTICĒTIES???
  • 3
  • 1
nesaprotu!
n
Vai tad tas nav normāli, ka stŗīdās? Strīdos dzimst patiesība!
!
!
Gribētos noskaidrot, kā tieši VL ir vajadzīgs Vienaldzībai vai ZRP? Kā balasts, kā balsis? TB iedibinātā prakse? Ja valdības darbs ir tas, ka Zatlerieši panāk, ka no pasēm izņem iespēju brīvprātīgi norādīt savu tautību, bet NA ir speciāli jāpūlas, lai to tur dabūtu atpakaļ, par nekādu progresu vai mērķtiecīgu darbu nevar būt ne runas!
> Senais
&
No preses ir labi zināms, cik "nacionāla" ir Ēlerte. Un es smejos, lasot, ka viņa vienos NA cīņā par Rīgu. :D NA vai nu tiešām ir jampampiņi, vai visvaraskārākie tur.
  • 2
  • 0
Senais
S
Viņiem tie galdiņi borēšanai tādi paplāni un cirvīši matiem katram pa rokai.
  • 3
  • 4
$$$$
$
A ka ar reformam medicina? Stradinos atkal likis!
beidz!
b
Nevar taču izstaigāt katram slimniekam pakaļ! Šoreiz jau nu mediķiem neko nevar pārmest: tad jau nodaļas jānoslēdz? Tad atkal visi bļaus!
  • 4
  • 4
!
!
Pieņemiet ātrāk to eiro ieviešanas likumu, lai var sākties parakstu vākšana referendumam. Vienaldzība uz šo kārti liek tik daudz, bet ignorē sabiedrību, ka cilvēki informācijas trūkumā sāk apspriest visas lietas - no lata zelta garantiju likteņa, līdz personīgiem solījumiem amatpersonām par to, kas tām būs, ja eiro tiks ieviests, līdz pat tam, kā tas izskatās Satversmes ietvaros. Ja es būtu viens no izaugsmes veiksmes stāsta eiro ieviesējiem, es būtu ļoti satraukts, ka sabiedrība tā polarizējas. Dombrovska izteikums - «Mēs par to debatējam parlamentā, un izrādās, ka lielākajiem eiro kritiķiem un Latvijas pievienošanās pretiniekiem uzkrājumi ir eiro,» man atgādina koalīcijas balsojumu un rīcību saistībā ar krievu valodu kā otru valsts valodu. Mēs par to debatējam parlamentā, un izrādās, ka lielākie krievu valodas kā otras valsts valodas kritiķi visi krievu valodu tomēr prot.
skolotāja
s
īsts noziegums ir Ķīļa ideja samazināt stundu skaitu lielākajai daļai mācību priekšmetu pamatskolā - atstājot direktoru ziņā, kā tās sadalīt. Mūsu skolā tas būs viennozīmīgi - direktores draugi un draudzenes dabūs lielāku slodzi, parējie mazākas. Turklāt - ko darīt bērniem - vienā skolā mācīs to pašu mācību priekšmetu ar vienu stundu skaitu - citā ar citu :) Vai tas nav bardaks? Un to ministrs cenšas - apejot skolotājus - apstprināt valdībā! Ja tā turpināsies - mēs skolotāji iesim kopā ar studentiem un prasīsim - ministra demisiju!
  • 1
  • 1
stulba komunikācija
s
Tas, kādā veidā Ministru prezidents nokomunicēja attiecībā uz Ministru kabineta locekli Ķīli, bija vismaz nekorekti, lai neteiktu - stulbi.
  • 1
  • 1
He he...
H
Vienotības kliķei (V+VL+RP) tautiņa ir pie ļipas... he he... Galvenais šiem ir kušs lialāks suksis silē būs.... hi hi... ...un dabūs lielāku kampienu... ha ha.... Siles lopiņi!
  • 1
  • 0
! > redz
!
Saprotu tavu ironiju, bet ne vārdi "normāli cilvēki" (uzrādi pats izziņu), ne vārdi "domā par Latviju" (nav speciāli jādomā, mēs neviens nedzīvojam ārpus tās) mani nepārliecina. Normālas valstis neatsakās no nacionālajiem atribūtiem 1940. gadam līdzīgā scenārijā. PSRS vietā ir ES. Prātiņā negudri, netālredzīgi, nodevīgi cilvēki jau runā par himnas maiņu, par valūtas maiņu, par to, ka esam latvijieši (?), ka mums vajag Briseles uzraudzību pār budžetu. Otrs 1940. gads. Un jā, arī deportāciju līdziniece - sibĪrija.
  • 4
  • 1
zvirbulēns
z
Vienotība grib eiro, tauta grib latu, tāds tas stāsts, bet ministri dzer, mīl meitas, Jānīti ģerbj par Anniņu, iet praidos un reizēm i paši nesaprot, kas nu tagad būtu atkal jāreformē! :)
  • 6
  • 4
redz!
r
Normāli cilvēki, kuri domā par Latviju, ir par eiro ieviešanu. Var jau ļauties emocijām, bet tad arī grāvī paliksim!
  • 8
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas