Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Koalīcija stundām nespēj vienoties par budžeta konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Kamēr taisām kultūras pahazuhu, mums bērni laukos badā staigā, visi narkotikas rij, jo nav finanses to apkarot, utt.. Pilna Latvijai jau ar analfabētiem, kas neprot ne lasīt, ne rakstīt, kas vispār nav skolu redzējuši!
Jokdari
J
Ja jau valdības jokdari grasās samazināt par 1% IIN,tad pie viena varētu noapaļot līdz 50 latiem arī 49,50 latu minimālo pensiju,palielinot to par 1%!
zvirbulēns
z
God, Caunes k-gs! Es zinu, ko saku, muļķības nerunāju! Tiesībsargs - nekādas atdeves, Tiesībsargam nav dota vara, viss pa tukšo, lieki, nevajadzīgi, reizēm pat traucējoši, jo mīl iepūst soristu ideoloģijā, kas nāve Latvijai. Viņu neesamību neviens pat nepamanītu, valsts ieekonomētu naudu, kuru var un vajag novirzīt bērnu pamatizglītības celšanai. Kultūras ministrija. Jālikvidē, jo pilda Latvijas PSR laiku funkcijas, kas brīvā sabiedrībā nav iedomājamas. Ier'dņiem nav jādala, jāvērtē, jābīda kultūra, nav jāatbalsta savējie, nav jālobē, nav, nav, nav. Visas kultūrministrijas paspārnē esošās ar izglītošanu saistītās iestādes, jānodod Izglītības un Zinātnes ministrijai. Dziesmu svētkus jāorganizē koriem, no apakšas, ne augšas. Īsāki sakot, jālikvidē, jo valstij nav nauda, ko uzturēt kultūruzraugus, bīdītājus, kā likums korumpantus un savējo atbalstītājus. KNAB. Mākslīgs veidojums, jo KNAB lietas visā Latvijā var izmeklēt policija, smagās lietas ģenerālprokuratūra, kurai ir savi prokurori - izmeklētāji. Un viss, pietiek mērkaķoties pa tukšo, naudu mest ar lāpstu krāsnī. Administratīvās tiesas. Jālikvidē, dažu lietu kategorijas nododot vispārējām tiesām. Valsts nespēj pavilkt tik milzīgu tiesu aparātu, un jēgas tāpat nav, tiesājās gadiem, jo gadu, ja ne divus jāgaida rinda. Nereti tiesājās tiesāšanās pēc. Latvija nespēj pavilkt tādu nastu! Naudu, kas paliek no šīm likvidācijām - izglītībai, jaunatnei!
zvirbulēns
z
Dombrovskis ir jāpatriec
aizveries!
a
Kultūra ir vienīgais kas Latviju atsķir no pārējām valstīm un faktiski vienīgais kas mums ir pasules līmenī, vēl palicis, be te 'latviskuma aiztāvis 'zvirbulēns' - grib aizklapēt Kultūras ministriju ciet. Kultūras nozare tēre labi ja 1% no budzēta bet ienes Latviji naudu, vairāk nekā piem banku bizness, kas izraisījis milzu zaudējumus.
Opis
O
Atbildu daļēji zvirbulēna vietā:-pats baigais gudrinieks ,kur tu tādu putnu izrāvi,ja tas tomēr ir rubenis tad viņi riesto nevis nārsto viltus ornitolog!!!
Oskars
O
Gribu zināt vai šitie stulbeņi (strādājot ) BRĪVDIENĀS aprēķina sev ALGAS kā dubultās ????? Ja par velti ,tad lai tur sēž , jo viņi savā darba laikā staigā apkārt un NESTRĀDĀ. Bet ja viņi sev pieraksta papildu darba stundas tad es viņus dzenu mājās un gribu sūdzēt TIESĀ.
Santa
S
Santa trako bez žurnālistu un tomu starpniecības. Ja es, mērkaķi, ejot pa ielu redzu badu cietošus cilvēkus, man nenāk prātā ņirgāties. Toms un kaunu maizē apēdis žurnālists var atļauties ņirgt, situācija Latvijā ir katastrofāla, tā neļauj ņirgt. Toms un žurnālists teiktu, ņem Santa to badkāsi sev uz mājām? Ir ņemts mēsl!!!! Pīļknābis un viņa brandža, tāpat kā visādi tomi sen vairs nesaprot, kas šajā zemē notiek
Toms - Santa
T
Kāds žurnālists uzraksta bla, bla, bla un Santa sāk trakot! Par ko? Tas taču ir pavisam normāli, ka cilvēki strādā! Mums pietiekami daudz muļķību sastrādāts uz sitienu dažu gudrinieku starpā vienojoties!
arī prom
a
"... valdību veidojošās partijas – apvienība Vienotība un Zaļo un zemnieku savienība – nespēj vienoties ..." Klau, nespēj vienoties divas partijas ... a pārējie ... pričom ? ... nu sabiedrība tur visāda, tauta, uzņēmēji, pensionāri ... ? "... par budžeta konsolidāciju ... aiz slēgtām durvīm ..." Ja jau slēpjas, tātad IR KO slēpt ... Ja ieslēgušies ... moš' bail ? ... ka "neatraujas ? ... značit - apzags tos pārējos vēl(vismaz)reiz' ...
Dace
D
Nu un kas, ka ilgi spriež?! Lai taču cilvēki strādā! Tagad katru valdības elpas vilcienu atspoguļo presē!
Pārliecība
P
nu kāpēc mokies??? Ņem dakšas un ej uz Saeimu! Varbūt uzradīsies sekotāji. Šeit tava balss tuksnesī.
standzinieks
s
KNAB nevajag likvidēt, pietiks ar Vilnīti.
fiksais
f
Vai valdība spēj domāt par valsti kopumā un ilgtermiņā? Spriežot pēc darbībām - vai tie nav viendienīšu lēmumi, ks smagi skars Latvijas ekonomiku un starptautisko prestižu kopumā? Ir jābūt pašnāvniekam, lai legālā veidā šeit investētu kaut mazākajā ražošanā. Vai valdīb vispār sajēdz, k ainvesticiju projekti tiek būvēti 10-30 gadu griezumā? Kurš muļķis investēs valstī, kur likumi un nodokļi mainās ik dienas? Vai tas nenozīmē, ka no šīs valsts aizmuks vēl pēdējie investori? Vai šai valdībi ir plāns ekonomikas atveseļošanai? Ja nav ekonomikas attistības plāna,varbut tomēr atkāpjieties?
!
!
Piekrītu. Visu caur PVN uzkraut tikai vieniem iedzīvotājiem nav nedz solidāra rīcība, nedz reformas. Es neredzu birokrātijas upurus, ko tā nesīs nākošgad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas