Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Koalīcija vienojas par ārlietu ministra kandidātu - Roni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Asperai. Angļu valoda jau labu laiku dominē kā galvenā saziņāšanās valoda komercpasākumos un diplomātijā. Tā ir otrā valoda Azijas un Āfrikas valstīs. Saprotams, Baltijas valstīs ir svarīga arī krievu. Šodienas vāciets un francūzis izmēģinās savas angļu valodas zināšanas. Wake up, this is the 21. century! Franču valoda kā diplomātiskā valoda norietēja pagājušā gadsimtā otrā pusē, vienīgais DeGols vēl stīvējās pretī.
Diki
D
ļoti laba doma!!!
TanteSidra
T
nu lai ta butu, pierunajat, - lai Aivim Ronim veicas!
toto
t
Līst vai nelīst un kam līst, lūk kur jautājums, dirsā?
aspera
a
Lūdzu precizēt - kas tā "labā izglītība" tāda? LU Vēstures un filozofijas fak.? Kur var lasīt diploma darbu (tematika būtu interesanta.....). Valodas kādas? Angļu un krievu (+ latviešu ar akcentu) tas it kā pats par sevi ir saprotams (tāda kolekcija ir teju vai katram diplomātam). Kas vel? Franču? Spāņu? Vācu?
Koppola
K
iztieksmīgs sejas tips. derētu gangsterfilmām, kā tēls kurš iet bojā jau filmas sākumā .
lustīgais nerris
l
Kā? - Roni tagad raus ārā no "ekspertu grupas, kura izstrādā rekomendācijas jaunajai NATO stratēģiskajai koncepcijai (avots: LETA)"???...
lasītāja
l
Beidzot pareizais cilveeks shinii darbaa. Vinjsh sevi pieraadiija kaa jaunaakais veestnieks Vashingtonaa. Ljoti komunikabls ar labu izgliitiibu un valodu zinaashanaam.
TanteSidra
T
bis 21:23 _...Tad jau labāk Pabriku._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu nav taa. Pabriks saruna daudzko lieku, vinja dailjruniba parasti apsteidz vinja pratu. gandriz karu ar Baltkrieviju izraisija ta vieta lai nesmukumus klusam nokartotu.
>> Oldmarka » abc 21:22
&
Paskatatieties A. Roņa dzimšanas gadu un parēķiniet mazliet. Liekas, ka Jums tie padomijas laiki ir ļoti iesēdušies atmiņā :) Bez tam, man liekas, ka Ronis priecātos arī par zināšanām jomās, kuras Jūs nosaucāt. Tas jau tikai padomijas laikā bija, ka jāzina tikai jautājuma "pareizā puse"....
lelle
l
Man Ronis patik, jo vins ir amerikanu draugs un ir lecigs pret kieviem. Tas ir svarigi
durnis
d
Par ko tad jēlie jaunpupīši vispār var vienoties ...viņiem jau tik kristiņš prātā ..viņš muld un par sandziņas aldziņu sapņo... uzmeta tevi girtiņ viņa,bet tev ministrija nespīd... nesapringsti tu jau no tām partiju prostitūtēm esi...berķītis vairāk naudiņu sūtīs ,nu ar tam atdosies...tādēļ jau maizēnu ar sūti uz trešo stroku ,lai muti neplāta par vairiņas varoņtenoru.. Nu kā jūties brikmaņi ,ka rižā dejotāja tevi drāž... TĀ LŪK IET TIEM VISIEM RIŽĀS PIEGULĒTĀJIEM...nedabūnas...
bis
b
Ši komjauniešu suga ir plāna galdiņa urbēji un līdēji kā tādi. Būs jauna konjunktūra, Ronis runās ar krievu vai ķīniešu akcentu. Tad jau labāk Pabriku.
Oldmarka
O
to vēstures un filozofijas fakultāti kurā mācija vkpb vēsturi un vēsturisko materiālismu kā filozofijas augstāko pākāpi?
TanteSidra
T
Ronim ir ljoti slikta dikcija, runa sejas muskuljus nepakustinot, lidzigi ka Zhdanoka vai Baiba Petersone. knapi var saprast ko vinsh saka, bet varbut ka Arlietu ministram tas ir tieshi ka vajag - profesionals diplomats nekur skaidri neizteiksies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZIŅAI

Ronis dzimis 1968.gada 20.maijā.

Ārlietu ministrijā viņš sācis strādāt 1991.gadā. Viņš bijis Latvijas vēstnieks Turcijā, ASV un NATO. 2006.gada Ronis kļuva par Latvijas - Amerikas finanšu foruma valdes priekšsēdētāju.

Tagad viņš kā Baltijas valstu pārstāvis nozīmēts ekspertu grupā, kura izstrādā rekomendācijas jaunajai NATO stratēģiskajai koncepcijai.

Avots: LETA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas